Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kerestem rajta fejidom sérülést, bukócsövön valamit(bár utólagos is lehet) de semmi. Szerintem túlhúztad az élesítést. Azért lekértem fotókat a tagtól.
Ha ez így néz ki, akkor másutt is bibis, csak nem lássuk. Egy ekkora esést ennyivel nem lehet megúszni. (Tudom, nekem fele ennyire se csúnya.) Amúgy ha csak ennyit kéne rajta cserélni....
Ezt észre sem vettem :( bár inkább az ára az,ami visszatart.Nincs meg rá a keret Ha találnék 400 ezer környékén nagyobb lenne az esély
Lementettem a képet, Azon a területen másképp verődik vissza a felületről a fény. Észre lehet venni egy jellegzetes körkörös tükröződést. Ettől az egy esztétikai problémától eltekintve nagyon jól tartja magát a gép.
Lehet igazad van
Amugy igen, en is igy ertettem, hogy nem meglepo, hogy szep, mert nem az a "olcso" kategoria! Szoval az ara a kinezetenek megfelelo.
Bár kicsi a kép, de szerintem a földön van a pity-puty, a dörrentőn a tükrörképje látszik
Szerintem nem drága a gép. Szinte új, és külföldről behozva, honosítva sem lenne 50-100-al kevesebbe. Meg rámenne az ideje. Ezt hamar el fogják vinni.
No végre kiértél a világító toronyig! Irány a tenger! Mikor látunk? Jössz szalonna sütni? Azokkal rózsaszínes izékkal meg ne foglalkoizzál! Sárgák az irigytől, bár nem értem miért!
Ez nagyon korrekt. (Mintha az enyémnek testvérje lenne!)
Tényleg nem egy olcsóság.Hasonló évjáratút az MotoScouton 1300 euroért láttam (kb 230000 ft) Ilyenkor eszembe jut,hogy el kéne indulni Ausztriába,és ott keresgetni.
elírás, bocs.

tehát régi gyűrű kuka, új meg a helyére.
Ne is mondd Rike! Én tudom, és szerintem mindannyian ismerjük ezt az érzést. Örülök, hogy megvan az álmod, az a kis rózsaszín izé...
Megérkezett a postás
Rögtön gurultam is egy karikát ... juhééééé
Nem tudom elmondani, milyen boldog vagyok
Marmint ne a regi O gyurut? Ha' mer' aze' en csak tennek oda egy olyat
koszi :respect:
Jelenleg meg nem allok olajcsere korul, szoval ez sem most lesz Meg amugy is varok, hogy ez valami egyszeri eset volt, vagy elojon ismet
Fincsinek nez ki, bar nem az olcsobb kategoria...viszont szep
A kidorrenton van nemi pityputy

Egy dolgot aruljon mar el nekem valaki: Mostansag egyre tobb helyen latom ezt a "kilÓméter" leirast. Valtozott az SI rendszer, vagy ez valami uj sikk? Kilo (mint prefixum es mint mertekegyseg is) rovid "o"!
gondolom ez lenne az, de annyira undorito stilusban muvelte, hogy (nem azzal van a baj, hogy igy hirdet, hanem hogy belok egy szot, minden nelkul )
Nah ezek utan akkor sem vasarolnek tole, ha otthon elnek

"Új gyári yamaha alkatrészek minden típushoz diszkont áron.
email.:motordiszkont@gmail.com
megye/város: Bu
dapest
mobil: 06302305092"
A szintjelző jeladójára gondolok. Nekem az első 4-5ezer kilómétere alatt csinálta. 6 ezres szervíz előtt kikaptam, kimostam. Azóta jó. Van egy O gyűrű is. Azt ne tegyétek vissza.
Mi ez? Spam? Hol az információ?
Üdv mindenkinek!
Nagyon rég jártam erre,a nyár teljesen lefoglalt (gy.k : meló látástól mikulásig ) :( még mindig motor nélkül :'( Most találtam egyet,ami megtetszett :) http://www.hasznaltmotor.hu/ha... Vélemények?
Ha már ennyire mélyen kezdünk belemerülni, akkor jelzem, hogy nekem is van hasonló problémám.
Viszont nekem indításkor /kb. minden 3. alkalommal/ gyullad ki az olajszintjelző lámpám ... és világít kb. míg be nem melegszik a motor ... ill. elalszik, ha megbillentem kicsit jobbra a mocit
A kukucskáló nyíláson minden rendben, inkább a max.-hoz van közel a szint ...
Szerintetek ezt is koszolódás okozza?
Na, most leesett, te a szintjelző érzékelőjére gondolsz, ugye? Ahhoz le kell venni a deklit is, nem?
Én is...

Nekem is csinált ilyet egyszer, megállás után hamarosan eltűnt és soha többé nem jött elő. Olajcsere előtt álltam, én a régi olaj állagára fogtam.
Na erre kíváncsi leszek!
A szintjelződ vedd ki a következő olajcserekor és pucold ki. Ennyi a megoldás.