Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó drágán csinálták meg, Miskolcon a KPM-nél a felébe kerül és készen vagy 1,5 óra alatt. és csak a motor számait nézik és hozzák a pecsétet.
Volt mostanság valaki műszakizni? Én tegnap voltam a magyar autó klubbnál, 9000 forintba került /kaptam ingyen tagságit is mellé/. Fizikálisan stimmelt minden, de amin meglepődtem, mértek co-t valamint fékpadra is felrakták a gépsast. A káros anyag kibocsájtás kicsit magas volt, de nem tudtak vele mit csinálni, elkaptak egy pillanatot amikor a megengedett körül mozgott. Lehet gyertyát kellene cserélnem? Pöcc röff indul a gép, menetközben sincs semmi baja. Fogyasztás sem több mint amikor megvettem.

Aminek nagyon megörültem a hozzáállásuk a dolgokhoz. Munka felvételnél kis hölgy felajánlotta rakjam be a kabátot kesztyűt bukót a hátsó irodába, ne fogjam (mint később kiderült ő is sokat motorozik), valamint a vizsgáztató sem szólt semmit a nem működő első helyzetjelzőmre, ott vettem észre hogy nem működik, a csere izzó is kuka volt Nagyon jól elbeszélgettünk milyen veszélyes sport a motorzás
Az egész megvolt kb 2 óra alatt papírokkal eggyütt, időpont kérés nélkül.
akkor :

olajtartály : bal oldali idom alatt.

leeresztő szintén bal oldalon a váltókar környékén. Egy keresztfejű asszem tán.

Ha lefolyott a cumó, rugdosd meg párszor a szekeret és hagyd kifolyni belőle az összes nyányót. Motormosót, meg hasonló baromságokat ne tegyél bele, nem Zsuk ez.

Olajszint meg cserét má leírtam alant valahol.
lehet hogy biztos pont de nem pörög igazán........
lehet nyaral a nép
mondjuk csak az olajcsere égetően fontos mert jó pár éves olaj van benne
többi ráér
88-89-es lesz ez, de asszem '88-ban gyártották ezt a színt. Látom a teneré fórumot megtaláltad. Biztos pont. :)
3AJ005969 a motorszám bár ez a vázszám is............
Ha olajtartályos az maximum a bal oldali idom mögött lehet, de lehet a vázba is tölteni a nyaknál a Z660nál.... Biztos, hogy XT600Z? Forgalmiban mi van motorszámként? Ha ezt megadod utánanézek és küldök javítási kézikönyvet, olajszűrő helyettesítő listát blablaa.....
nem tudom beazonosítani mikori lehet
legrégebbi szervize 93 októberi
majd akkor keresek emberkét aki ismeri a típust mert eddig még csak az olajszűrőt találtam meg azt meg is rendeltem
de se olajbetöltő nyílást nem látok se nívót se leeresztőnyílást..........
még ismeretlen a gép
mikori a motor amúgy?
http://forum.index.hu/Article/...

Itt tudnak még segíteni a srácok. Párat még ismerek is. Nekik nem ismeretlen a típus és értenek is hozzá.
Külön olajtartájod van. Eressz bele először 1,3-1,5 liter 20W50 APISJ-s olajat ( motorba valót ) és indítsd el. Járasd 2 percig, várj vele, ellenőrizz szintet és tölts utána amíg a nívót el nem éri. Olajszűrőt cserélj, mert papír van benne a jobb oldalon. 3 db 8as csavar fogja. 'O' gyűrűt is cserélj!
engie oil (4cycle)
type
sae 20w40, 10w30
capacity
periodic oil change 1.9l
with oil filter replacement 2.0l
total amount 2.4l
oil tank 1.6l
ezek vannak a total lenne akkor a cserés mennyiség?
oil tank mi?
az eladó is béna volt csak annyit tudott hová kell a kulcsot betenni meg a benzint.......
Szerintem az üzemanyagtartály térfogatát fordította rosszul.
szia ini!

nem ismerem a típust, de kizártnak tartom, hogy 8 liter kelljen bele. (ha van gépkönyved, az nem ír valami mennyiséget?) Esetleg az Interneten lehetne keresni....
Szerintem autóba való olajat ne rakj bele....
ismét itt zavarkodnék de xt topik nincs a tt meg halott
létezik hogy majd 8 liter motorolaj kell az xt600z-be?
milyen olaj kell bele?
mert ír a gépkönyv 10w40 10w30
de tipust semmit
ami autókba való az jó? vagy a kuplung miatt más kell?
pár márkát/típust tudnátok írni?
köszi!
Beollóznék gy felhívást a MOTaMOT-tól:

MOTOROS BARÁTUNK!
Szeretettel és Tisztelettel meghívunk a „KÉK” túrára, 2008.08.30-án a MOTOROS EMLÉKHELY avatására és szentelésére, melyet elhunyt Motoros Társaink, Barátaink tiszteletére és emlékére állítunk a Mátrában, Kékestetőn, Magyarország legmagasabb pontján.
TALÁLKOZZUNK 2008.08.30-án a gyöngyösi Tesco parkolójában, 11.30-kor, ahonnan pontban délben, felvezetéssel, egybefüggően motorozunk fel az esemény színhelyére. Közös gurulásunkkal mutassunk példát az ÖSSZETARTOZÁSRÓL, demonstráljunk a BIZTONSÁGOS KÖZLEKEDÉS MELLETT.
KÉRÜNK TÉGED, ha nem tudsz velünk tartani, ezen a napon, du. 13 órakor gondolj azokra, „kiket elragadott a végtelen út” és azokra, „akik ott a hegyen közelebb vannak az Istenhez”.
További balesetmentes közlekedést Kívánunk!
Motoros üdvözlettel: a MOTaMOT csapat

Ha Valakinek közületek esetleg szándékában áll eljönni, akkor jó lenne közösen felgurulni!
(remélem addigra csönget már a postás hozzám is)
Én tokaji vagyok és ott lakom. De amugy a nagy faház teraszán voltam a legtöbbet..
13:00-kor átmentünk kajálni szembe a Tiszavirágba, onnan 14:00-kor szabadulván leültem a bekötő út korlátjára...
Onnan akartam megnézni a felvonulást, -amiről azt sem tudtam, hogy már elindultak - majd a kedves szállásadóm és borbarátom -as. Padre- jött szólni 15:00 körül, hogy ebből szerinte nem lesz semmi, mert senki nem mozgolódik a placcon... így visszamentünk a kempingbe.
Nah! Akkor hallottuk, hogy már visszafelé jönnek ... tehát én nem meg, hanem benéztem a felvonulást
Ti sátorral voltatok? Merre táboroztatok?
A felvonulást végignézted? Ha igen akkor honnan?
Nekem is kerítés bérlet volt.:D:D
énis ott voltam..
Bár én beszöktem, kicsit túlzás volt a belépő ára, az ingyen az meg ingyen van.
Na, én is ott voltam. Teló kisasszony, teló!
Úgy látom, hogy én voltam egyedül Tokajban sátorral ... és kocsival ...
Lehet, hogy engem ezért nem vett észre egyikőtök sem?
Péntek este mentem, és ma délután értem haza... jó buli volt, bár kár, hogy végig esett
Jó 5let, én teljesen benne vagyok, amennyiben megtaláljuk az emberünket. Most 2 hétig nem leszek, megyek az angol kollégáimhoz tanulni, mert átveszünk egy melót tőlük. 22én késő este leszek megint az országban, de mailt tudok olcóvasni majd időnként.