Jó pihenést! Én már nagycsoportos vagyok, így nem is megyek.
Szerintem egy hétköznapi indulással jobban jársz(tok) mert úgy nézem hétvégéken sokan ficeregnek és a határon nem tudsz a sor mellett elsuhanni. Vagy?
M7-esen lerongy , Letenyénél át. majdnem Rijekáig pálya...onnan ami nekem tetszett délre az Crikvenica, Senj és Novi Vinodolski. Mindenhol találni sátorozási lehetőséget, de svarcban lehet szobát is kapni, ha esetleg esne az eső. Krk sziget döglött, híd meg fizetős. Opatia giccs, félsziget unalmas meg sok a köcsög.
Ha a Plitvicei parkot is meg szeretnétek nézni, akkor Senjnél forduljatok el kelet felé ( Otocac ). Jók arrafelé a hegyi utak. Kellemeset lehet motorozni.
Hali!
A most/jövő hétvége, vagy közti időszakban egy leugrást tervezgetek fürdeni a tengerhez. Nincs valakinek útvonal ötlete, látnivalók, szállás? 3-4 napra gondoltam, lehetőleg sátorral.
Esetleg ha valaki úgy gondolja és jönne, kiírom túrának a www.motorozz.hu-ra.
Szigorúan kiscsoportos gurulás lenne.
Nincs benne semmi különös, ne mismerem a gumidat, de annak is tudnia kellene, nem dönti annyira hogy a tapadási határon legyen a gumi, de ő is fél a megcsúszástól, mert kiegyenesítette a kanyart párszor.
Emberünknek tipikus elvonási tünetei vannak 0:50 kor rendesen ráijeszthetett a gyalogosra
Ezt a vidit gondolom láttátok már, nincsenek benne veszélyes kanyarok, de én a Heidenau (mindenki szerint szar) gumimmal nem merném megcsinálni. Vagy én vagyok a béna? Ti milyen gumát használtok, ami jó is?
Szivi!
Azért, mert van megszólítás, meg elköszönés, már levélnek hívják!?
Nah, de kérésed parancs, feladat teljesítés alatt!
Igyekszem még ma megoldani
Tsókollak Drága
Én is úgy éreztem két hete vasárnap, hogy inkább motorral kellett volna menni nyaralni.Várpalotán a lámpák olyan sort fogtak, hogy fél óra volt, míg eljutottunk a lámpáig.A pétfürdői elágazónál volt a vége.Én buta meg a határoktól féltem.Tompánál 10 perc volt a két hőr. A riogatásokat cáfolom és tájékoztatok mindenkit, hogy a Szerbeknél nem volt semmi rendőri túlkapás.Igaz mi éjszaka mentünk és a sebességet némileg betartottuk.Senki nem szolt hozzánk egy rossz szót sem és meg sem állítottak.A határokon nem szivattak és a kocsit is csak hazafelé nyittatta ki a Magyar ! vámos.Bátran menjetek Szerbiába és Macedóniába kocsival, motorral, csak tartsátok be a táblákat.
Nem, ahogy az akkumizeria elkezdodott, azonnal atkotottem.
Amugy en nem szorakoztam, a gyujtas utani barna vezetekre kotottem, egy lengobiztin keresztul, biztos ami fix alapon
Nekem a rosszhírű veszprémi Tatai-nál csináltak bowdent ha jól emlékszem 6 vagy 8E HUF áron (csak nem emlékszem hogy most ez mindhárom -2 gáz, 1 kuplung - bowden ára volt-e vagy sem), régen volt (kerek 1 éve)
Halál!
Még mindig direktbe van kötve a gps töltőd?
Nálam úgy van megcsinálva, hogy csak gyújtás ráadásakor kapcsol be. A megoldás pedig pofon egyszerű. Egyik ágat letesteled, másik ágat pedig a dudád + ágára kötöd (létezik 2 ágú "sarukés", így még vágdosnod sem kell, csak rádugod a dudára az anya felét ennek a cuccnak abból kiáll 2 apa rész és 1ik késre rádugod a duda + vezetékét, a másikra pedig a töltőd maradék ágát.
Kész is, nálam tökéletesen működik.
A dolog jelen állása:
Egyeztetek jelenleg a Biker Worldel, a Biker's store hause val, valamint ebayen kédeztem rá Halál közreműködésével a postaköltségre egy új bowdenre. Ha jöttek válaszok irok mindenképp árakat.
Esetleg ha az ebayes jobb áron adná, természetesen posta költségget beleszámolva, valakinek ne hozassunk? Erről lenne pontosan szó: http://cgi.ebay.co.uk/NEW-YAMA...
Az akksit kimértem kemény 3V tombol benne.(Cellánként nem mértem ki) Ráraktam töltőre, lessz ami lessz, de most indulok venni egy újjat. Ha jó lessz ha nem. Mivel nincs most másik lehetőség amivel mennék dolgozni nem tudok kísérletezni vele.
Ha 5 körül(inkább utánna mint előtte) leszel, akkor átgurulok hozzád és megmutatom hogy mit is sikerült alkotni a motorral kormány ügyben. Nem bántam meg a cserét, nagyon kényelmes és túra tempóra kényszerít (de ezt egyáltalán nem hátrányként értékelem, kell valami ami visszafog). Még faterom is azt mondta hogy ez igen, na most már motorod van, eddig nem volt hajlandó ráülni (legutóbb odacsípte a kezét a kormány a tankhoz, szerencsére nem dobta el a gépet)
Tegnap kegyetlen nagyot mentem! Lementünk fürödni Siófokra kocsival+motorral, és lent, a nejem bezárta kocsikulcsot a kocsiba! Aztán hazaugrottam a pótkulcsért. Eddig semmi, de ha láttatok vasárnapi hazatartó kocsisort, ami dugó, Siófoktól min. Lepsényig ért! és utána is szakaszokban, de már gurulva.
Na végig a szaggatotton mentem. A betartós parasztokat, meg jobbról. (Annyukat, azthitték feltarthatnak.) Eszetlen volt! Komolyan mondom élveztem a bújócskát! Volt autó ami mellett 3x! mentem el! (vissza-oda-vissza) Mire a végén hazaértem, a nnejem, (kerülő úton!) mégcsak Polgárdinál járt. Aztán azt találta mondani, hogy tartja a lépést!
Szerintem egy hétköznapi indulással jobban jársz(tok) mert úgy nézem hétvégéken sokan ficeregnek és a határon nem tudsz a sor mellett elsuhanni. Vagy?