Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg is jöttetek! Minden rendben ? A képtárat majd linkeld be lécci! Nagyon kíííváncsi vagyok! Grat!
Pedig nem is volt túl rossz idő.
Igazán semmi probléma, szólíthatsz akár Mikinek is, de ha Imit írsz, az se rossz. Az legalább az igazi nevem.
10euro a posta biztosítással (anélkül 6).
Küld el az enyémre én meg majd továbbítom. Tom hogy nyakatekert megoldás, de egyenlőre cdsak a saját mél címemet tudom neked produkálni. paragraf85@gmail.com
A fazon válaszolós. Ird neki, hogy a haver küzd a napcsiért. Gépkönyv linkem van mindenféle. Küldj egy e-mailt és adom.
Lehet róla szó. Küldtem az eladónak egy kérdést a posta költségről. Majd talán válaszol is.

Másik dolog. Van itt a cégnél egy Banditos emberke (legalábbis jövő héttől az lesz). Neki kéne pár fellelhető könyv digitális formában. Neked vannak ilyen könyveid? Tudom hogy pár gépkönyvet elmentettél magadnak, hátha akad köztük neki való.
2001-es Suzuki Bandit 600-ja lesz az emerkének.
Hozassuk be egyszerre ha nyerünk?
Köszi. Idő közben helyre állt a rendszer.
Adom a linkócit: link
A napszemcsi aukcióval mi történt? Valamit németül karattyol az oldal, de napszemcsi sehol, így az eldó se sehol. Esetleg megadnád nekem az eladó nevét? Egyébként érdekes, de csak a napszemcsi és a visor terméklapja nem jön be....
Te § ennek a muksónak van Visier-je is!
Ne szomorkodj, mi se motorozunk e miatt az állat idő miatt! Megint az van mint télen, hogy a garázsban piszkálom a gépem. Ki se mozdulok a házból és nem hiszem el hogy egy nyárnak ilyennek kell lennie!
Ezt a vizsga eljárást nem nagyon értem, de egy biztos! Ha az életben hátulról közelítő komát nem figyeled, és az előz, miközben Te balra fordulsz az nagy gáz! Velem volt ilyen. Sajnos a sok egyéb szitu mellett erre is tekinteni kell. Azért tanolsz, hogy meg tudd magad védeni, és a jogsi ne csak "1 nyárra" szóljon.
Ejjnye Halál!
Most akkor ha Istentől is bocsánatot kérsz, akkor ki látja a lelked?

Egyébként nagyon köszönöm Mindenkinek az együttérzést, meg a bátorítást.
Rám fér.
Ez már sajnos így alakult, majd sikerül legközelebb.
Minden történik valami miatt, biztosan ennek a bukásnak is megvan az oka
... remélem előbb-utóbb rájövök, mi is volt az
miki=makimi termeszetesen, es sorry, isten latja lelkem, hogy nem sertesnek szantam!
Szia Rike!

Szomoruan olvastam a soraid, es bar fixen mondhatom, hogy van ilyen a tortenelemben, megis erzem, hogy ez teged a legkevesbe sem vigasztal! Sot, talan teged is jobban idegeszit a vigasztalas, mint ha nem szol senki semmit... de a lenyeg. Ahogy miki is mondta, az eletben vannak szituaciok, ami nem kotelezoen egy hibas dontes, csak egy szerencsetlen szituacio! (addig jo, meg ezek a szerencsetlenek nem vegzetesek)
A szornyu, hogy szivatnak a vizsgan, aztan az eletben pedig mindenki elfelejti. Aztan hanyszor kapom a fejem, hogy "jeeezus, nah ezt azert megsem kellene" (es ferfiasan bevallom, meg en magam is sokszor csinalok olyat, amit nem szivesen vallok be... nah de az vesse ram az elso kovet, aki maga sosem hibazik)
Ami pedig ezt az egesz szar vizsgarendszert illeti, a velemenyem az, hogy egy vicc az egesz. Talan nem hatalmas penzeket kellene leakasztani, hanem normalisan megtanitani az embereket (ertem ezalatt, hogy mar olyan draga a tanf., hogy az ember orul, ha kinyogi azt a minimalis oraszamot, amit feltetlenul kell)
Es ami az egeszben vicces, hogy tobb kilometer van a seggedben autoval neked is. (nekem is igy volt, es meg szerintem oly sokunknak) Es nem azt nezik, hogy az ember tud-e kozlekedni, hanem hogy hol szivassak meg egy olyan baki miatt, ami a hetkoznapi eletben ezrevel jon...holott az ember ezeket mar megtanulta kezelni

Nah jo, nem ragozom tovabb! Lelekben tovabbra is veled vagyunk!
Drága makimi!

Olyan édes vagy, hogy vígasztalsz!
De ha arra gondolok, hogy utána még megdícsért a vizsgabiztos, hogy egyébként milyen szépen motorozok, akkor elkap a sírás
... és ezt még bizonygatta is az oktatónak ... ez de keserves
Csak a nyár ne telne rohamléptekkel ... és annyira rossz bezárva

Ki visz el motorozni?
Szia Rike!
Emlékszel, mit írtam, én hogy buktam meg? Hát ez kb. ugyanaz a szitu. Te se tehettél róla most, meg én sem akkor. Sajnos vannak ilyen helyzetek a forgalomban. Ne búsúlj, legközelebb sikerülni fog. Utána senki, de senki nem veheti el tőled a jogsit. Csak a rendőr, ha nem vigyázol. Nekem 1 hetet mondtak a pótvizsgához, és lett belőle három. Nem szomorítani akarlak, hanem, hogy örülj, csak két hét. Sok sikert!
Statisztikai adat lettem
... bukta ...
Hogy miért?
Városban(50) balra sorolásnál második motorosként irányjelző-tükör-holttér után behúzódtam a terelővonalhoz (tehát felkészültem a sávváltásra), ezzel azonban megzavartam a belső sávban 70-80km/h-val száguldozó suzukis "barátot", aki megijedt, és áthúzta a kormányt a szembejövő sávba
Azzal indokolták a bukásomat, hogy ezzel a manőverrel zavartam a forgalmat

Most természetesen két hetet kell várni a következő vizsgáig!
Oda az összes kedvem és lelkesedésem.
Hol van az igazság?
Az a nincs sok benne, az az eladó szerint 54E km. Nem is tom, nem sok egy kicsit? Bár persze ez utalhat arr hogy mennyire frankó állapotban van a gép és nem sokat áll, mert mindig mennek vele (ha leosztjuk az éveket akkor közel 4000km jut egy szezonra, ez van akinek sok-pl aki boltba járásra használja-, van akinek kevés - pl aki elugrik egy Sallerbeckre mert kilóméter hiánya van ).
A hirdetés feladója határozhatja meg hogy milyen módon szeretné feladni a hirdetését és hogyan zajlik a licit. Szóval van lehetőség arra hogy a licitálók rejtve maradhassanak. Na ez egy ilyen licit.
Hoppá! Nem tudtam! Néha láttam ilyet, de nem tudtam mitől függ.
Ültem már tényleg fenomenális! A láncon meg az olajon aggódtok, a fékbetét meg fogy mint atom. Pedig nem is húzok rajta nagyokat, és az is igaz, hogy azt még nem cseréztem.
Én csak b***z-t látok, lehetne az akárki, de persze TE is

Utólag is tudsz fizetni a csaomagodért, majd veszel tőle egy csavart....
Képzeld, megnyertem a Honkongi boxmeccset. A Paypal visszafizette a pénzem, a kínai pacák meg "ujra" feladta a csomagtot... Most mit tegyek? Persze hiszem ha látom.