Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megnézted ki próbálkozik vele?
Nézd mit találtam neked: napszemcsi egyelőre óccóért
Ültél már dupla tárcsáson? Az valami fenomenális. Nekem is szimpla tárcsaám van, tom hogy meg tudja állítani a szerkezetet.
Próbáltam határozottan feltolni, de olyankor bemegy az egész cucc. Ellentartani meg nem bírok a 2 kezemmel. Polipnak kéne lenni ehhez.
Ha nem mered gyere erre. Egyébként: Lehajtva ráakasztod a tengelyre mindkét oldalt az alsó lukat, aztán felfelé nyomod határozotttan, mintha fel akarnád csukni.
a szimpla tárcsa is jol lassitja a szekeret :)
Na, tavaly nyáron kellett volna rábukkani erre a motorra Tesómnak azért elküldtem. Nem foglalóztuk le a 99-est, és -150E különbség nem nagy ár ha csak szimpla tárcsád van.
Van valami jó 5leted arra hogy hogyan is lehetne azt a napszemcsit visszapattintani a helyére? Nekem sehogy sem akaródzik menni és nagyon félek hogy eltöüröm, hisz mégis csak 10E Ft egy új belőle
Amennyiben xj 600-hoz jó, akkor meg engem érdekel

Amúgy hogy lehet injektorosra átépíteni egy ilyen mocit? Megéri anyagilag, meg egyéb vonatkozásban?
Egy jó ajánlat frisstítőknek. Szerintem nincs sok benne, amolyan Vitrin motor lehetett: 450 eFt
Amennyiben jó a XJ 750-hez akkor igen.Kérdezd meg mennyiért adja.köszönöm
Megmondom őszintén, én is gondoltam erre. De: a szerelőm a barátom. Akihez elvitte, róla azt mondta, ért a felnikhez, jó szerelő, Ő meg azt mondta, nem tudja javítani. Na ilyenkor mi van?
Nike az eggyik cimborámnak van egy komplett karbisorja.az nem lenne jó?mert szerintem eladó neki mert átszereli a mocit injektorosra.......
el is csapta a hasam, es hatalmas lett tole a belgazmennyisegem

Draga xjRike... ha mar a kotekedesnel tartunk, volt kitol tanulnom Tehat a jelek szerint a vizsgan a tanarnenim vizsgaztat engem, majd osztalyozza magat is

Amugy nem merek en mar hazamereszkedni...meghat kivancsi vagyok, hogy meddig jut el a kivancsisag
Halál Életem

Csak ne ismernélek már ennyire ...
Ejjnye! Bedobom a kukoricát Neked, te meg arra úszol, és ráharapsz
Gratulálok, átmentél a vizsgán! Sőt! Kötekedésből *5-ös

Már majd megöl a kíváncsiság, lesz-e ilyen nagy szád akkor is, ha végre hazamerészkedsz
Ha esetleg miskolc kozeleben jarsz, akkor keresd fela felniklinikat. Bar en csak autoalufelnivel jartam nala, de szerintem pisti mindent kepes megcsinalni...es arany keze van...meg a szive is az

En nevezzuk inkabb gorgozesnek, a mangorlo icipicit mas
Szia!

Próbálkozz még egy-két helyen,mert ha nincs benne nagy deformáció, nem hiányzik belőle darab, nem nyúlt meg a fém, akkor még meg lehet csinálni ... (mángorlóval
Lehet, hogy csak az iparos bácsi nem értett hozzá, vagy lusta volt vele foglalkozni!
Az érdeklődés nem kerül pénzbe, és olcsóbban kijössz a javítással )
Sziasztok. Sajnos szükségem lenne egy xj600 Div első felnire. Egy tárcsás. Az enyémben sajna nyolcas van, elvittem felnishez, azt mondta, nem javítható:( Előre is köszi.
Sziasztok!Keresek Yamaha 1983 XJ 750 karburátor membránt.Aki tud segíteni vagy van neki írjon. kawasaki400@freemail.hu Előre is köszi a segítségeteket.
Aha, értem már. Én Szegeden voltam, egy szupi kis boltba. A címet mindjárt linkelem, bár aki a környéken lakik, biztos hallott már róla. Amit én vettem: Caberg sisak 46 ezer, dzseki 26, gatya 19, cipő 8 ezer.
A cím: http://www.bikerstore.hu/
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a 400as és a 600 as olajszűrője között van különbség? Illetve a 600ason belül az olajszűrők megegyeznek? Mármint csak egyfajta létezik?
Köszi
Meló után(17.00kor teszem le a lantot) belesek hozzád, hogy otthon vagy-e és memutatom a C1-est.
Sziasztok! kicsit pihentettem magam de már újra vagyok
Koszi!
Meg is neztem az oldalt.
Koszonom a valaszt!
Zsolti
Szia!

Én anno a gumis találtam megfelelő árú gumit, de mostanság nem néztem, hogy hol milyen árak vannak. (azóta lehet, hogy nem ők a legolcsóbbak) Az árak amiket írsz reálisnak tűnnek, talán párban kapsz egy kis kedvezményt. Amúgy én Continentalt vettem és eddig nem bántam meg, de nincs túl nagy tapasztalatom gumik terén...
Sok sikert, remélem segítettem.