Hát,szép-szép. (Elnézést, testrésszel nem kezdünk mondatot. F***om se tudja miért :))
Mondjuk igencsak extravagáns a vas. Sztem.
Egyéb. Van valakinek sejtése, mitől rezeg be valamivel 4e fölött a telses fejidomom, villástól, anyámkínjástó? Nem vészes, csak kissé zavaró. 5e környékére kisímul.
Jól tetted ! Lassan finálé.Mondtam én, hogy nálad holmi kerékcsapágy morgás nem fordulhat elő Csak az utcában gyakorlatoztál? Vagy van bólyád?
Én meg reggel a balaton felé jöttem dolgozni és túléltem Kb. 3* akartak oldalról ellökni.Nem is értem az emberek szemének működését.Utána beálltam a benzinkútra, hogy tankolok ott meg a paraszt kávézgatott úgy, hogy a kocsit a kútfejnél hagyta és nem is tankolt elötte.Ezren voltak, így nem tudtam másik fejhez menni.Megkérdeztem a kutast, hogy ki tankolt a 6-osnál .Hát senki.Egy f@szfej kávézott a shopban akihez odaléptem és megkértem, hogy amennyiben nem tankol akkor fáradjon át a gépjárművével a parkolóba.Ez a hivatalosnak tűnő duma "meghatotta" és cselekedésre sarkalta.Teljesen udvariasan is ellehet kűldeni az embereket a pic...-ba
Ezt a szösszenetet csak azért tettem közzé, hogy figyeljen ma mindenki, mert valami légnyomásbeli probléma lehet.
Szerintem te is úgy lennél vele, hogy ha találsz olcsóbban akkor inkább azt veszed meg. ,Ezért úgy érzem nem haragudhatsz rám. Remélem van még esélyem találni szezon végéig. Ha nem akkor elviszem a tiédet .
A benzin árakat tekintve jobban jönnénk ki a postával Lada esetében.
A meganom a bejárati ajtó előtt. 6-8 literes fogyasztással jobb választás lenne.
Aki rendszeresen jár ki egyik közeli rokonom 10 tonnás mercivel, 1-2 heti gyakorisággal. Ha elérhető lessz felhívom és megkérdezem, mit szólna egy-két maszek kitérőhöz.
És ez csak a jéghegy csúcsa a pohárban! Ebben van 27 ekm. A z aukciós, ami nem lesz ennyi, az 10 ekm-es!
Ki hozná be? Hát, ha valakinek van egy Ladája, már megoldható.
Ja hát igen a lánc egyenes futása! Valahogy kimaradt.
Miiiiiiii? A Norvégoknál is van internet? Vagy még mindíg itthon vagy? Nem úgy volt, hogy egy bő hónapra megszabadulunk Tőled?
Mit keresel még mindíg itthon? A motorozzon már nem is találom a túra kiírásod! Jelentkezni nem mertem, mert még a végén azthiszed, hogy bele merek vágni egy ekkora túrába. Aztán meg eltűnt. Mikor indultok? (Elfelejtettem a dátumot )
Kimentem meghallgatni, hát nem az volt, hanem a kipufogóm dohog! Olajaztam, lánckenőztem ( ), lekapcsolva gurultam csöndben, semmi. Egy agyas hondás mondta, hogy néha villanik a lámpám, biztos testel Ja testel, az enyém A kupplung kar nyomogatja néha a fénykürtöt a PMR gomb miatt!
8-asoztam is. Hátha lesz feladatba. Keréknyomás.... szóval vacakoltam, átnézés címén....
Gyzmo, a fejidommal kostolgatsz! Mehogy van, de az nem kő.
Ha behozzák, nincs kérdés. Angolul is tudnak. Leütöd, megnyered, írsz neki hogy mész, viszed a lovet, és ha nem tetszik ott is hagyhatod. De akkor gyorsan, és korrektül. 1-2 napon bellül át kell venni.
szelephézag... igen! többet kaptam a km-ek során mint amennyi kéne
hol a blokk? M.O-n 200ért adnák... ugyanmár... annyiért motort veszek kompletten.
nekem kell egy blokk! méghozzá Yamahás Xj 600as féle
de joféle!
Kicsit azért dicsekszem is .Végre kaptam pénteken az egyik jó ismerősöm közreműködésével (ő volt a nagyfaluban) egy új plexit és páramentesítő szilikonos lencsét a bukómra.Nincs többé karc és párás tekintet Imádom a Nolant.Mindent lehet hozzá kapni.
Nem akarok én kóstolgatni senkit.
Maga a blokk egész jó árban van (jelenleg), mint te is mondtad, pláne ha nincs szétgyilkolva, ami egy xj esetében elég meglepő dolog lenne számomra. A posta költséget nem is néztem egyébbként , ami kb. annyi mint a komplett blokk(feltéve ha nem néztem be valamit a szegényes német tudásommal). Mellesleg lenne ismerős aki szokott kijárni németbe autó alkatrészért, egy kis kitérőt talán tenne a kedvemért, így a posta költség el van felejtve.(Valamelyik gyorsfutár szolgálat nem jönne ki olcsóbban mint a posta? Pl. TNT,DHL.)
Ha bontásra szánja a gépet ami a képen van, akkor vevő lennék bizonyos dolgokra, természetesen csak ésszerű keretek közt. Egyébbként alkatrésznek árulja? Erre lettem volna igazából kíváncsi.
Teljesen tudományos.Ha láncom lenne akkor én is így tennék.Én ennyi idő alatt lecserélem a kardán lehajtásban az olajat , kiszedem a szimeringeket, O gyűrűket, bemegyek alkatrészért Veszprémbe és vissza, utána összerakom és nem kell állítanom semmit.Fut mint a gepárd (no nem a gazella után!) Ja és ezt tíz évente és 70 ezer kilóméter után
Viccet félre!
Ha ismeretlen a paripa, akkor az első kimérés tényleg kötelező.Utána már megyen a felet erre-felet arra finom utánhúzás.
Pimaszkodásért én kérek elnézést a lánccal hajtott motorok tulajdonosaitól.
Háát Berber Ha Te azt mondod a műszaki-szaki , hogy "mintha" akkor nyugodtan jöhetsz szerintem.Abba a "mintha"-ba lehet, hogy a gumid melegben való suhogását hallod.Nézz rá lógás ügyben és a tengely rögzítésére.
Szerintem már ne bántsd ha nincs löttyenése.Én a múltkori nagy eső után már le sem mostam és nem is fogom, csak a verseny után.
Mondjuk igencsak extravagáns a vas. Sztem.
Egyéb. Van valakinek sejtése, mitől rezeg be valamivel 4e fölött a telses fejidomom, villástól, anyámkínjástó? Nem vészes, csak kissé zavaró. 5e környékére kisímul.