OK! Azt megköszönöm .Aktuális kezd lenni a bukó cserém, mert ez simán már lötyög a fejemen.Azért is veszek fel maszkot ha lehet.Ez a sisak kérdés viszont olyan, hogy próba nélkül nem igazán merem megvenni.Más-más fejformára jók a különböző típusok.Lehet, hogy a Tiédet egyszer, ha mostam "hajat"
felpróbálom.
Ez tök olyan mint az enyém. A Te fejed akkora lenne? Mit tartasz benne?
Kereshetek Neked is, vagy csinálok spec Neked keresőt, amire csak időnként böx azt összeszedi ami aktuális.
encvel, Berber, és Mindannyian, akik szíveteken viselitek a kapcsolóm sorsát
A rugót tegnap le-fel megrángattam, fixen áll a helyén, de a lámpát nem kapcsolja
/befelé akkor nem nyomtam, de ki fogom próbálni/
Ha ki van akadva, akkor sem tudom elhagyni, mivel jogsi híjján még csak nézegetni tudom a kicsi szívemet
A pedált beállítóm még él, de sajna vidéken, /majdnem 30 km-re/ ahová ugye nem tudom kivinni a mocit ...
Ezért gondoltam,hogy először megpróbálom megoldani a problémát, és csak akkor rángatom be, ha nekem "önállóan" nem megy a dolog!
Jajj, amúgy volt vasárnap látogatóm a köreinkből, de rá se bagózott az én nagy problémámra
Mentségére legyen mondva, nem gyengén volt fáradt /hiszen hosszú útról érkezett /, és már igencsak későre járt az idő is ...
Na vajon ki lehetett Ő?
Figyelsj Paragraf! link
Állítólag betonra esett 1m magasról. Ezt nem hiszem, mert nekem semmi baja se lett, de ez olcsó lesz mint állat, és javítható. Akár matricával is.
Szerintem kiakadt a rugó. Azért nem húzza már meg. Vigyázz el ne veszítsd, mert nagyon kellemetlen a pótlása. Filléres tétel, rengeteg futkosással.
Má elnézést, de arra nincs egy pöcsös se aki alányúlna? Ettől még nem kell férjhez menni. Megaztán nem minden kan van afféle ügyességi állapotban ami szereléshez szükséges.. Valaki csak lejebb tornázta a pedálodat, aki nem figyelt a kapcsolóra. Az megpusztult, vagy elmenekült?
A női kézügyesség, jajj!
A kapcsoló feszítőrugóját kintről a kerék felé nyomogatva tudod kapcsolgatni a féklámpát?
Ha nem, a kapcsolót kell buherálni/cserélni. Ha igen, akkor az általad ismert módszerrel belőni a megfelelő távolságot ahhoz, hogy jókor kapcsoljon.
Jah, 25-én szorítok a rutinhoz! (...és nem lépek ki az utcára. )
töltés nélkül garantált 40km-t elmehetsz egy 600 Divi-vel tapasztalat..... aztán esik a forulat,hörög és ha nem pakolod vissza megáll.....
nah de épp hazaértem, és várom a fesz.szabályzót.
U.i.: Jól megy már a döntögetés, főleg hogy felült barátnőm így könnyebb volt a több súlyt megdönteni.
előről meg levesze mazt a nagy bajszos irányjelzőt és autó oldalvilogót tezsek a spoilerbe :) nézzétek meg a mocitokat első vilogó nélkül! sztem sokkal szebb.(de kell rá v.)
okoskodók, és heccelők ! tehát az D I N A M Ó és kész. MInden normális Divi dinamós.Nincs szénkefe, aki cserélt annak meg GRATULÁLOK! inkább nézz utána te is.
Ha nem lettél volna tegnap annyira készen, akkor akár megmutathattad volna Te is, hogy Neked milyen a kézügyességed ...
... és mostanra (talán) jó lenne a kapcsolóm is
Azt hiszem, hogy rajtam már csak az segít, ha férjhez megyek ...
De, hogy a 30 éves hajadonságomat egy féklámpa kapcsoló miatt kelljen feladnom ...
Szóval a mai tünet a következő:
Mostmeg bárhogyan taposom a pedált, a féklámpám nem akar kivillanni
/pedig még hozzá sem nyúltam , ja, és az első fékkel jól műkszik/
Lehet, hogy a Yami szerinti koszolódásról, beragadásról lenne szó?
Ahhoz a fújkáláshoz szét kell szednem valamit(mert nem lehet hozzáférni), vagy csak alulról fújjak rá?
Jópár oldallal ezelőtt írtam róla amikor beszereztem, nekem nagyon bejött. Stabil, nagy, 70 liter, gyorsan szerelhető. Ebayrol vettem kb. 12 eFt? már nem emlékszem. Osztrák, folyamatosan árulja. Adok linket, lesd meg: link
Keress Ahenliche artikel , az az hasonló tételeket. Minden nap indítja, néha kettőt és akkor az egyik igen olcsó marad. Figyelj a szállítási költségre, az is + pénz. Sok sikert!
Láttam hogy van nyeregtáskád, erröl szeretnélek kérdezni. Mi a tapasztalatod vele? Az utast mennyire zavarja? Lába elfér rendesen? Kanyarba hogy viselkedik a tatyo? nem mászkál?
Hány literes a tiéd? és hol vetted?
Vennék én is ilyet mert meguntam a sporttáskát, ráadásul igy csak egyedül tudok menni és ugyebár a hölgyek is szeretnek motorozni
Egyenlöre ennyi, ha érdekelne még valami szolok.
Elöre is köszi!
Heló!a kapcsolóban van egy kis fém pöcök aminek az alsó végén van a rugó,na azt fújd be wd40 nel mert iszonyu sok szemét tud begyülni amitől megszorulhat .
Ja, és kösz a kedves bíztatást...
Bár sajna van egy csoporttársam, akitől valóban az Isten óvjon meg mindenkit!
felpróbálom.
Kereshetek Neked is, vagy csinálok spec Neked keresőt, amire csak időnként böx azt összeszedi ami aktuális.
A rugót tegnap le-fel megrángattam, fixen áll a helyén, de a lámpát nem kapcsolja
/befelé akkor nem nyomtam, de ki fogom próbálni/
Ha ki van akadva, akkor sem tudom elhagyni, mivel jogsi híjján még csak nézegetni tudom a kicsi szívemet
A pedált beállítóm még él, de sajna vidéken, /majdnem 30 km-re/ ahová ugye nem tudom kivinni a mocit ...
Ezért gondoltam,hogy először megpróbálom megoldani a problémát, és csak akkor rángatom be, ha nekem "önállóan" nem megy a dolog!
Jajj, amúgy volt vasárnap látogatóm a köreinkből, de rá se bagózott az én nagy problémámra
Mentségére legyen mondva, nem gyengén volt fáradt /hiszen hosszú útról érkezett /, és már igencsak későre járt az idő is ...
Na vajon ki lehetett Ő?
El tudnád nekem küldeni postai utánvéttel?
Mail-ben megdumáljuk a részleteket.
Mail cimem:
csallola@freestart.hu
Állítólag betonra esett 1m magasról. Ezt nem hiszem, mert nekem semmi baja se lett, de ez olcsó lesz mint állat, és javítható. Akár matricával is.
Má elnézést, de arra nincs egy pöcsös se aki alányúlna? Ettől még nem kell férjhez menni. Megaztán nem minden kan van afféle ügyességi állapotban ami szereléshez szükséges.. Valaki csak lejebb tornázta a pedálodat, aki nem figyelt a kapcsolóra. Az megpusztult, vagy elmenekült?
Tapasztalat esetleg?
A kapcsoló feszítőrugóját kintről a kerék felé nyomogatva tudod kapcsolgatni a féklámpát?
Ha nem, a kapcsolót kell buherálni/cserélni. Ha igen, akkor az általad ismert módszerrel belőni a megfelelő távolságot ahhoz, hogy jókor kapcsoljon.
Jah, 25-én szorítok a rutinhoz! (...és nem lépek ki az utcára. )
nah de épp hazaértem, és várom a fesz.szabályzót.
U.i.: Jól megy már a döntögetés, főleg hogy felült barátnőm így könnyebb volt a több súlyt megdönteni.
előről meg levesze mazt a nagy bajszos irányjelzőt és autó oldalvilogót tezsek a spoilerbe :) nézzétek meg a mocitokat első vilogó nélkül! sztem sokkal szebb.(de kell rá v.)
... és mostanra (talán) jó lenne a kapcsolóm is
Tekerd lejjebb vagy feljebb a menetes szárt, talán kézzel is menni fog. Bár nem tudom, milyen a kézügyességed.
De, hogy a 30 éves hajadonságomat egy féklámpa kapcsoló miatt kelljen feladnom ...
Szóval a mai tünet a következő:
Mostmeg bárhogyan taposom a pedált, a féklámpám nem akar kivillanni
/pedig még hozzá sem nyúltam , ja, és az első fékkel jól műkszik/
Lehet, hogy a Yami szerinti koszolódásról, beragadásról lenne szó?
Ahhoz a fújkáláshoz szét kell szednem valamit(mert nem lehet hozzáférni), vagy csak alulról fújjak rá?
Keress Ahenliche artikel , az az hasonló tételeket. Minden nap indítja, néha kettőt és akkor az egyik igen olcsó marad. Figyelj a szállítási költségre, az is + pénz. Sok sikert!
Láttam hogy van nyeregtáskád, erröl szeretnélek kérdezni. Mi a tapasztalatod vele? Az utast mennyire zavarja? Lába elfér rendesen? Kanyarba hogy viselkedik a tatyo? nem mászkál?
Hány literes a tiéd? és hol vetted?
Vennék én is ilyet mert meguntam a sporttáskát, ráadásul igy csak egyedül tudok menni és ugyebár a hölgyek is szeretnek motorozni
Egyenlöre ennyi, ha érdekelne még valami szolok.
Elöre is köszi!
87
Sikerült megbütykölni?
Igyekszek segíteni amiben tudok. Bár ez nem túl sok
Remélem sikerrel járok