Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én láttam, hogy szép hely mert arra vettem a gyári kipuimat.
És ez így is van! Olvastam olyat a Hyonál hogy a motor adta meg magát a bejáratás során garanciában több hónapos várakozás volt a vége.
Szerintem öltözz! Egy pár napig úgy sem lesz igazán motoros idő . Már mint papír motoros És ezt nem rád értettem, aki még az asszonnyal is nekivágott kirándulni az eső ellenére.
Az a baj, hogy a főnököm forrasztja ( egy hete) az itiner tartóm elektromos csatlakozóját így azt nem tudom megmutatni élőben, de dumálhatunk egyet, ha felénk jöszöl.
Olyan érdekes volt hogy arrol áradozott a tulaj, hogy sehol egy olajfolyás, nem csöpög a blokk. Én meg hallgattam szép kerek szemekkel... Mondtam neki, hogy van haverom 25 éves Yamahával, az se folyat.

Hiába na. Amikor a Zsiguli volt a legjobb, az volt a maximális elvárás autóval szemben. Vajon most öltözködjek?
Igen az sem egy elvetendő hely De azért lebújkanyar, Bodrog-Tisza torkolat, Tokaji- hegy--- Ténylegszép
Na de Uraim! Ezt kikérem magamnak!
Ki meri azt állítani, hogy a Mátra az nem szép hely?
Az még nekem is tetszik, de sok jót nem hallottam még.Mindíg van valami problematika, ahogy egy-két fórumba beleolvasgattam.A húszon túli paripámmal nincs annyi baj mint amit egy két emberke ecsetelt.Anyag problémák szerintem.
Mindjárt indulok gurgulászni, megvillogtatom az új láncvédőmet! Csak choppernek ne nézzenek. Bár a minap beállt mellém egy 650-es Hyosung Aquila, és hát komolyan, ez volt az egyik első choppy amit megnéztem. Egész pofás designos cucc.
Ja, igen jót beszélgettünk Intés, szemöldökemelgetés, plexifelhajtás, ZÖLD!
Jaja. KÖzelben vagy nagyon. Remélem ha meglesz a jogsim akkor rendezünk egy pár közös gurulást..
Szombat délután akár találkozhatnánk is mondjuk féluton Tokajban Remélem addigra kész lessz a mocc Meg ha már ott vagyunk gurulhatnánk eggyet a környéken
Szegények, meg mindent elhisznek amit leírsz, mert a photoshoppal minden nevezetes helyszínre beillesztettél, egy Fészert....
Nem is abban van hanem a használati útmutatóban, a rövidben, de nem is esett nehezemre!
Neeeem (XJ-vel? ) Csak "nekivetkőztem" hogy ejtünk pár szót, mert Matskával egen ritkán futunk össze. Sőt az Eke ringes találkozó óta nem is láttam.
Remélem nem versenyezgettek Fehérvár belterületén!
Huuuh bocsi hogy ilyeneket kérdezek, csak még enm volt időm átnyálazni a 160 oldalas angol szöveget, de rajta vagyok...
Hétfőn voltam Ibrányban.
Ja! Hát majdnem beégtem indulásilag , aztán meg megértem összeszedni a bukómat
De mi is oda tudunuk menni a szép helyekre!
Ami azt illeti én is a környéken lakok, gyakran felugrok Tokajba (30km) , és onnan már Patak sincs messze Múlthéten voltam fent a hegyen hát eléggé le van pusztulva az út
Na most mondd! Most nem fog zöldre váltani a lámpa idő előtt
Mi majdnem szomszédok vagyunk. Szép helyen lakunk. A többi xj-s nem!
Benne van a használati vége felé.
Amúgy az Xj tankja hány liter?
Nézd meg, hogy NE legyenek barkácsolt tákolt dolgok rajta. Azthiszem ez a leg lényegesebb. Ha látszik a gyári állapot, nagy baja nem lehet.
Aktuális a kérdés! Hogy aszongya 349,9 km 14,42 liter bengával az = 4,12 liter/100km nem rossz. szinte csak városban. Igaz, most robogó stílusban közlekedem, Tshirt-rövidgatyában.