És ez így is van! Olvastam olyat a Hyonál hogy a motor adta meg magát a bejáratás során garanciában több hónapos várakozás volt a vége.
Szerintem öltözz! Egy pár napig úgy sem lesz igazán motoros idő . Már mint papír motoros És ezt nem rád értettem, aki még az asszonnyal is nekivágott kirándulni az eső ellenére.
Az a baj, hogy a főnököm forrasztja ( egy hete) az itiner tartóm elektromos csatlakozóját így azt nem tudom megmutatni élőben, de dumálhatunk egyet, ha felénk jöszöl.
Olyan érdekes volt hogy arrol áradozott a tulaj, hogy sehol egy olajfolyás, nem csöpög a blokk. Én meg hallgattam szép kerek szemekkel... Mondtam neki, hogy van haverom 25 éves Yamahával, az se folyat.
Hiába na. Amikor a Zsiguli volt a legjobb, az volt a maximális elvárás autóval szemben. Vajon most öltözködjek?
Az még nekem is tetszik, de sok jót nem hallottam még.Mindíg van valami problematika, ahogy egy-két fórumba beleolvasgattam.A húszon túli paripámmal nincs annyi baj mint amit egy két emberke ecsetelt.Anyag problémák szerintem.
Mindjárt indulok gurgulászni, megvillogtatom az új láncvédőmet! Csak choppernek ne nézzenek. Bár a minap beállt mellém egy 650-es Hyosung Aquila, és hát komolyan, ez volt az egyik első choppy amit megnéztem. Egész pofás designos cucc.
Szombat délután akár találkozhatnánk is mondjuk féluton Tokajban Remélem addigra kész lessz a mocc Meg ha már ott vagyunk gurulhatnánk eggyet a környéken
Ami azt illeti én is a környéken lakok, gyakran felugrok Tokajba (30km) , és onnan már Patak sincs messze Múlthéten voltam fent a hegyen hát eléggé le van pusztulva az út
Aktuális a kérdés! Hogy aszongya 349,9 km 14,42 liter bengával az = 4,12 liter/100km nem rossz. szinte csak városban. Igaz, most robogó stílusban közlekedem, Tshirt-rövidgatyában.
Szerintem öltözz! Egy pár napig úgy sem lesz igazán motoros idő . Már mint papír motoros És ezt nem rád értettem, aki még az asszonnyal is nekivágott kirándulni az eső ellenére.
Az a baj, hogy a főnököm forrasztja ( egy hete) az itiner tartóm elektromos csatlakozóját így azt nem tudom megmutatni élőben, de dumálhatunk egyet, ha felénk jöszöl.
Hiába na. Amikor a Zsiguli volt a legjobb, az volt a maximális elvárás autóval szemben. Vajon most öltözködjek?
Ki meri azt állítani, hogy a Mátra az nem szép hely?