Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem, hogy vaduljon meg.... link
a leg egyszerűbb ha nekimész az ebaynek! egyébként mi a hézag a gyárival? miért jobb a szimpla dob?
egyébként:

http://cgi.ebay.de/__motorrad-...

http://cgi.ebay.de/_
_motorrad-...

http://cgi.ebay.de/__motorrad-...

hirtele
n ennyi ha elviszi a linkeket!
üdv!
tudnátok segíteni ? a gyári dobot, ill. a rendszer leakarom cserélni egy dobosra. nyitott dobra.
kinek van ilyen?
esetleg eladó? hol nézzek utánna?
köszi
Micsoda hülye vagyok! Meg hát idén is volt már Berber kolléga szervezésében de az nem vegytiszta Xj összeröffenés volt a (amitől nem lett rosszabb) Jeli Arborétumban. Zártkörü XJ haveri buli tervei megint megcsillantak szerény otthonom udvarában . Ott max sátorozni is lehetne azoknak, akik messziről jönnek és az esti "szalonnázáson és grillezésen" részt vennének.
Na ez már egy jó hír! Gondolom micsoda kínokat éltél át a javítás ideje alatt.
XJ buli? Kb két éve van tervben de tavaly a szezon végén már egy páran ( illetve négy páran) össze is jöttünk egy szalonnázás erejéig az eplényi sípálya és túrista pihenőben.Azt évadzárónak hívtuk.Idén megismételjük szerintem és bízom benne, hogy aki érdeklődik köreink iránt az ott lesz.
Huu-húúúú! Csíp a polip! Akkor mindenkinek lesz már valamilyen szerelvénye a defekthez.Remélem ezzel el is űztük az ( )
Azért mászkáltál vele arrafelé annyit! A Fészer az Norvég remélem! Nomost egy hazajárós, USA, vagy Brazil, esetleg egy Ausztrál darab lenne a csúcs...
Kedves Uram!

Szerény mátrai túránkra még várjuk 1fő jelentkezését!
Kezdő idegenvezetőt díjmentesen tudunk biztosítani, de a szállítását sajnos Önnek kell megoldania!

Ha a fenti feltételekkel is felkeltette érdeklődését ajánlatunk, akkor az időpontegyeztetéssel kapcsolatban várjuk levelét az alábbi e-mail címre:
epatai@gmail.com

Üdvözlettel,
xjRike
/Yamaha Mátra baráti kör/

Jajj! Még valami...
Sajnálattal kell Veletek tudatnom, hogy tegnap délelőtt sikertelen rutin vizsgát tettem...
Az eredmény(telenség) egyik fő oka, hogy a vizsga időpontjában már kb. a 22. órámat tapostam, így koordinációs zavarok léptek fel, aminek következtében el kellett hagynom a pálya területét!
Tehát 1:0 a vizsgabiztosok javára
A rájátszás két hét múlva lesz, és remélem nagyobb sikerről számolhatok majd be!
Az enyém svájci volt, de mégis itt adták el újonnan. Iletve svájcba szánta a gyár.
Nincs a forgalmijában a gyártási év? Esetleg alvázszám alapján egy Yamaha kereskedésben megmondják mikor honnan, hova ment. (Az enyém állítólag Francia. És volt is rajta Francos szöveg)
Kész van a motorom! 175000ft-ba került, és fizette a biztosító!
Azóta megyek vele ha esik, ha nem!
Nincs valaki Szolnok közeléböl, aki szeretne egy kicsit motorozni valamikor a hátvégén, vagy valamikor?
Mikor lesz valami XJ találkozó?
Mennyi a dobozok irányára?
Ez mostmár nekem is tény, de nem okoz problémát, ha szép, egyben van és ehhez optimális az ár.

Nemde?
De hogy ez nem 99-es, az is biztos.
Sziasztok!

2 év ETZ 125 után ma megvettem az alábbi vasat :) :
http://www.hasznaltauto.hu/2013792_yamaha_xj600_1999

Ko
rábban volt szó a motrról, hogy nem 99-es, ed olyan, mint a képeken, tényleg szép ki gép.

650 névreírva -- ennyibe állapodtunk meg. Mivel nem vagyok teljesen kompetens szerintetek jó döntés volt?

Nagyon örülök neki. Több xj 600 -at megnéztem, de ezel egyik sem szálhatott ringbe.

Zsolesz
menni szeretnék augusztusban a plitvicei tavakhoz. Kitépni, keresni egy kempinget, leverni a sátrat, másnap gyalogolni a tavaknál, majd haza. Sátor-konzerv, semmi extra. Nincs píz!
Megcsíptem Oszi a defektjavítót! Mostmár nyugodalmas a lelkem.
Francokat motorozik! Bemegy a sötétszobába előszedi a photoshoppot, azt felmásolja az "én és a motorom" című pre képet a Nordcappra... De irigy vagyok! Én ezt NEM tudom elkövetni! Egyszer el kell hogy vigyél egy emberi méretű csavargásra, mert ha tapasztalatlanul vágok a fődtekének, még el is veszhetek...
Érdeklődj az okmány irodában ahol csinálták a papírokat!

A torony minden oldaláról van képem, de ez sikerült szerintem a legjobban
OKés, rendezzünk. De jövőhónap közepétől nem leszek, motrozom.
H a vörös toronyból a másik irányba fényképezel, akkor meg tudtam volna mutatni a házunkat.

Szombaton még meló van.
Na de Hölgyem! Nem ismerem a Mátrát, mikor tetszik nekem megmutatni?
Ha kell valakinek egy gyári állapotu 2002-es Honda Hornet600 csak túrázásra használt paripa akkor szólhat nekem.
Az Öcsém eladja a kép szerinti vasat.Kezem teszem tűzbe érte.Finoman járatott "Füles"
Sziasztok Még mindig Eladó a két doboz!
Most ne vessen szét az ideg! Minden nap a melóban arra gondolok, hogy ma végre motorozok. Amikor hazaérek, amit alig várok, mindig csalódnom kell, mert a jogsit még mindig nem hozták. Mikor? Majd karácsonyra ideér? Két hete, hogy beadtam a papírt, és egy hetet mondtak. Ebbe a fene nagy számítógépes világban ennyi ideig tart. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ