Az nem elég, de az Alan szet is pont ekkora, viszont kisebb mint az 52 ohmos Stabo, ami viszont mintha W-ban is nagyobb lenne.... úgyhogy ezért lett hangosabb. A mikrofonok se 100% egyformák. Rám már szoltak rám, hogy beszéljek halkabban.
Igen, igazad van!
Marmint azt nem tudom, hogy "minden fules egyforma", mar csak azert sem, mert pl. a nolan set 2db 32ohmos SP-rel van szerelve, ami parasztosan mondva 16ohm eredovel szamolhato...ez viszont ugye nem egy mormal terheles. (velhetoen ezert halkabb, amikor MP3 lejatszora siman rapuccantja az ember)
Es ha ezt megfejelem egy 10k koruli ellenallassal, hogy "hivatalosan" csinaljak monot a sztereo kimenetbol, akkor plane ertheto, hogy baromi halk lesz.
Szoval fene tudja, de jol megbolonditottak ezeket a bukoszetteket ahhoz, hogy az ember elobb utobb megvesz mindent hozza
Én meg azt találtam ki, hogy a maszkra vágok egy-egy lyukat a füleimnél .Talán a maszk is sokat tompít a hangon nálam.Jó röhelyesen fogok kinézni, de a cél szentesíti az eszközt.Hallani akarom a csacsogásotokat. Maszk nélkül meg nem motorozok max. városon (falun) belül.
Szép csöndesen jegyzem meg és nem a motorozz.hu-n, de szerintem mindegyik szet ugyan az! Álsztereó, sőt még ál se csak álságos. Ha ráírják, akkor kétoldali fülest jelent és steró jack bevezetőt. A többi duma.
Jó a kétoldali füles, jobban hallható, de a stereó a menetzaj miatt már nem hallható. Illetve gondold el, ha mondjuk menetközben valamelyik zenében bejön egy hangeffekt amit adott helyzetben külső zajnak értelmezel és reagálsz rá.... Néha a szobában kapkodom a fejemet...
A másik, hogy a verseny, a "ki mennyinél beszélget" címűbe gondoljunk bele. Mondjuk mész 140-160-al. Itt kb. 90-96 db zaj van. Ahhoz hogy e felett még élvezhető zene/szöveg legyen legalább 100-120 db kell. Az halláskárosodás. Hát ezért sem értem azt a piart amit a Zsifi rendez.
Szerintem mind éreztük már ezt. Meg kell tanulnod a többiek fejével gondolkodni. Mit fog tenni? És képzeld magad láthatatlannak, mert nem fognak veled törődni. Egymást is fellökik. Sajnos.
Hát Győrben voltam fürdeni, de szerencsére nem áztunk szarrá, mert bádogban mentünk. Volt is taporgás rendesen... Nem is tudom mekkora oldalkocsi kéne, hogy mindenki beleférjen, de egy 1000-es elkéne biztosan.
Semmi nehéz.
Tank leereszt (benzincső csapról lehúz, leeresztő cső rá, kanna alá, benzincsap közép), vákumcső benzincsapról lehúz, ülés levesz, tankcsavar(2db) kivesz, tank kiemel billentve. Légszűrőfedél kb. 4 csavar kivesz, szűrőcsere. Visszafelé fordított sorrend. De ne a leeresztő csövön akard a bengát visszapaszírozni. Még a végén sikerül.
Ha lassan haladót előzök és rámdudál az nem izgat, miért nem megy 50 el? Ha lehúzódik és int hogy mennyek akkor megköszönöm minden esetben, előzékeny szoktam lenni sok esetben. Ha figyelmetlen akkor dudálok, de már dudálhatok akkor ha kifordult elém és én nekimentem. Miért haragszik rám? Mert én inkább motorra ülök és tudok haladni a dugóban? Nekem is otthol áll az autó még télen is többnyire ha nem esik a hó. Vessen magára,ne dudáljon rám, ne szorítson le, üljön inkább robogóra B kat. jogsival lehet vezetni azt is.
Van amelyik tisztán irigy, h jobban haladsz... Naponta rámdudálnak hátulról miután leelőzőm egy lassan haladó sorban. (Lehet, h nem nekem dudál, de meglehet)
Bár nem sok helyet foglalunk az uton, nem tudom miért nem lehet jobban odafigyelni a motorosokra.
Először külterületen fordult ki elém egy lovaskocsi( a balesetem is hasonló szituból volt), majd városon belül még egy autó gonolta úgy hogy fölös irányjelzőznie induláskor. Annyi volt a mákom hogy nem jöttek szemből egyik esetben sem.
Ne is mondd… bedőltem az időjósoknak. Pedig reggel még a radarképet is nézegettem, nem volt túl bizalomgerjesztő. Megázni nem szeretek, így elmentem vásárolni. Persze csak most kezdett el esni az eső. Te mész holnap valamerre?
Éreztétek már magatokat úgy az uton mintha vadásznának rátok? Mostnában ezt érzem állandóan, most értem haza, és nagyon elgondolkoztam egy hangosabb dobon(nem sufnyi tuningra gondoltam), amit valószínü hogy meg is csináltatok. Inkább költök többet benzinre meg szervízre minthogy megint összetörjék a mocit, pláne hogy én legyek megint a vétlen.
Sziasztok!
Találtam egy hirdetést:xj 600/400s Divi alkatrészek pl.hátsó lámpa,első hátsó tengely,gyujtás kapcs.,hengerfejtömités,lámpakapcsoló,láncfeszitő,jobb-
bal farokidom,hátsó farokfedél,kapaszkodó,hátsó felni.Gondoltam hátha érdekel valakit,csak egy tel.számot tudok de a hirdetés megtalálható a használtmotorok.hu-n
Örülök, hogy találtál tartót. Nekem most speciel nincs szükségem oldaldobozokra, de van egy kis plusz lóvém, és ha akadna egy jó vétel, azt megvenném, és bespájzolnám. Egyszer úgyis kelleni fog.
Berber!
Ma szetkaptam a nolan basic set-et mint floky a plusspumbat. Nah majdnem leestem a szekrol.
Adott ugye a 2 fules, es a miki, es adott egy 4polusu jack (ketto jack is van, de ez most lenyegtelen)
Nyilvan ugy gondoltam, hogy a csatlakozo bekotese ugy nez ki, hogy (hegyetol befele haladva) SP1-SP2-Mic-Test. Valahogy kezenfekvo volt, hogy a test kozositve van, es a fules egy sztereo fules. Ehhez kepest a valosag: SP-SP"Test"-Mic-Mic"Test".
A ket oldali fules lazan le van parhuzamositva! Tehat gyakorlatilag egy sima mono SP es egy sima mono mic csatlakozo van! Innentol ugrik a tervem, hogy az egyik fulemben majd a GPS a masikban meg a telefon vagy intercom csicsereg. Hogy a jo edes anyjukat. Viszont ezek utan jol latszik, hogy a gyari kabel is velhetoen lazan osszeuti a sztereo kimenetet egy monova. Nem artana egy picit megnezegetni a sisakszetedet, hogy nalad hogy van, mert ez tud erdekes dolgokat eredmenyezni
Nagyon pipas vagyok a nolanra
Marmint azt nem tudom, hogy "minden fules egyforma", mar csak azert sem, mert pl. a nolan set 2db 32ohmos SP-rel van szerelve, ami parasztosan mondva 16ohm eredovel szamolhato...ez viszont ugye nem egy mormal terheles. (velhetoen ezert halkabb, amikor MP3 lejatszora siman rapuccantja az ember)
Es ha ezt megfejelem egy 10k koruli ellenallassal, hogy "hivatalosan" csinaljak monot a sztereo kimenetbol, akkor plane ertheto, hogy baromi halk lesz.
Szoval fene tudja, de jol megbolonditottak ezeket a bukoszetteket ahhoz, hogy az ember elobb utobb megvesz mindent hozza
Jó a kétoldali füles, jobban hallható, de a stereó a menetzaj miatt már nem hallható. Illetve gondold el, ha mondjuk menetközben valamelyik zenében bejön egy hangeffekt amit adott helyzetben külső zajnak értelmezel és reagálsz rá.... Néha a szobában kapkodom a fejemet...
A másik, hogy a verseny, a "ki mennyinél beszélget" címűbe gondoljunk bele. Mondjuk mész 140-160-al. Itt kb. 90-96 db zaj van. Ahhoz hogy e felett még élvezhető zene/szöveg legyen legalább 100-120 db kell. Az halláskárosodás. Hát ezért sem értem azt a piart amit a Zsifi rendez.
Lépek, mert ez már nagyon off....
Tank leereszt (benzincső csapról lehúz, leeresztő cső rá, kanna alá, benzincsap közép), vákumcső benzincsapról lehúz, ülés levesz, tankcsavar(2db) kivesz, tank kiemel billentve. Légszűrőfedél kb. 4 csavar kivesz, szűrőcsere. Visszafelé fordított sorrend. De ne a leeresztő csövön akard a bengát visszapaszírozni. Még a végén sikerül.
http://www.vatera.hu/yamaha_xj...
Egy amatőr kérdéssel fordulok hozzátok. Légszűrőt mennyire bonyolult cserélni, illetve kivenni ezeken a vasakon?
köszi
Először külterületen fordult ki elém egy lovaskocsi( a balesetem is hasonló szituból volt), majd városon belül még egy autó gonolta úgy hogy fölös irányjelzőznie induláskor. Annyi volt a mákom hogy nem jöttek szemből egyik esetben sem.
Útban votál valakinek?
Találtam egy hirdetést:xj 600/400s Divi alkatrészek pl.hátsó lámpa,első hátsó tengely,gyujtás kapcs.,hengerfejtömités,lámpakapcsoló,láncfeszitő,jobb-
bal farokidom,hátsó farokfedél,kapaszkodó,hátsó felni.Gondoltam hátha érdekel valakit,csak egy tel.számot tudok de a hirdetés megtalálható a használtmotorok.hu-n
Ma szetkaptam a nolan basic set-et mint floky a plusspumbat. Nah majdnem leestem a szekrol.
Adott ugye a 2 fules, es a miki, es adott egy 4polusu jack (ketto jack is van, de ez most lenyegtelen)
Nyilvan ugy gondoltam, hogy a csatlakozo bekotese ugy nez ki, hogy (hegyetol befele haladva) SP1-SP2-Mic-Test. Valahogy kezenfekvo volt, hogy a test kozositve van, es a fules egy sztereo fules. Ehhez kepest a valosag: SP-SP"Test"-Mic-Mic"Test".
A ket oldali fules lazan le van parhuzamositva! Tehat gyakorlatilag egy sima mono SP es egy sima mono mic csatlakozo van! Innentol ugrik a tervem, hogy az egyik fulemben majd a GPS a masikban meg a telefon vagy intercom csicsereg. Hogy a jo edes anyjukat. Viszont ezek utan jol latszik, hogy a gyari kabel is velhetoen lazan osszeuti a sztereo kimenetet egy monova. Nem artana egy picit megnezegetni a sisakszetedet, hogy nalad hogy van, mert ez tud erdekes dolgokat eredmenyezni
Nagyon pipas vagyok a nolanra