Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nah...marmint erted! Nem azert feltunk, mert Dia nincs, es ha Dia lenne, akkor nem feltenenk
Csak arra probaltam utalni, hogy minden lanyt feltunk, de mostansag egyedul vagy itt
Csak fel ne torje a nyereg :D Vagy szoren ulod meg a lovat?
Amugy hogyne feltenenk mar, mikor mostansag egyedul vagy lany...Dia draga nem nagyon latogat ide
es ezzel a temat le is zartuk!
(Csak mert meg a nevet is utalom annak a ...kiapocs? :D)
Helló!
Én is szeretnék neked gartulálni, a mocihoz! Nagyon örül kicsi szívem amikor női motorossal találkozok! Remélem lessz alkalmunk gurulni eggyet, az északi sarkig Kéz és lábtörést a vizsgához, sok balesetmentes kilómétert, és olcsó benzint!
Sziasztok mindenkinek.
Üdv az újaknak is :) és örülök nekik.
Képzeljétek... talán mert már sokat húztam hátra a hátsó kereket a lánclazaság miatt, lehet, hogy megváltozott a szöge a hátsó féknek és elkezdett síkoltozni, de csak néha. Talán vas-vasat ér.
Mit javasoltok?
Lehet, h ki kellene szedni egy szemet a láncból és akkor előbbre csuszna megint a kerék.
Hát elég fura probléma, de hátha találkzott már vele valaki.
Amúgy szoktátok rövidíteni a láncot?
Köszi dada az elismerést
Az első felülés nekem is reszketős volt, mivel lányoknak elég ijesztő az a hatalmas vastömeg!
Mostmár viszont csak akkor reszketek, ha nem ülhetek fel

A héten mutattam meg édesanyámnak az én egyetlenemet ...
El volt hűlve, és egyfolytában csak azt hangoztatta, hgy mekkora!
Azért lehetett, mert Ő még nem látott nagyot

Na, mennem kell. Rutin óra következik...
A csuklómmal még úgysem bírnám, de a popómmal tuti
De jól van! Ígérem, majd vigyázok

Jó tudni, hogy ennyire aggódtok értem
Üdv társak, rég jártam errefele

Képzeljétek, sikerült eltörnöm a sztender-t, néha meg is ijedek magamtól hogy a sok futásnak milyen következményei vannak...viccet félretéve, gondolom elöregedett már az anyag, de sebaj, fater ért a hegesztéshez, szoval ma még meg is csinálja. Azért ajánlom mindenkinek hogy vessetek rá egy pillantást, mert ha még kézzel is rásegítetek a hátsórész emelésére, elég nagy terhelés jut arra az 1,5centi átmérőjü csőre.

xjRike: Nice hogy bevállalsz 1 motort nő létedre, én már jopár barátnőmet megfertőztem a motorral, de ők még tesco parkolóban sem mernek felülni a vezető helyére, kár hogy én Vác mellett lakok, ami majdnem 100km...

más: nemtom Ti hogy vagytok vele, de kezdem ugyérezni hogy a 600-as xj kicsit gyenge ujabban elég sokat járok Makóra, (252km háztól házik) és amíg végigmegyek az M5-ösön 140-el(igen, ott még nem büntetnek) a motor fordulatszámmérője 7ezret mutat, és az átlagfogyasztás 7liter.
Legalább tudná, hogy mi a jó!
Ugye elírtad? A platni tartó az Divi, nem Givi ha jól gondolkodom ÉRDEKEL (!), persze reális tartó árban.
Ki a f@sz az a Gyozi? Ismer engem? (Aki ekkora pöcs a kutyájával az húzzon a francba!)
Vigyázz vele mert bevisz Európába, aztán sose találsz haza! Ha mostanában esetleg azt indítványozza, hogy guruljatok egyet, NE menj vele, mert meg se fog állni az északi pólusig! Tehát figyelem! Krisztiánfz6 VESZÉLYESEN hosszú túrákra megy!
Otthon jelenleg sehol
Amugy Salgotarjanbol jottem ki (es velhetoen oda is megyek vissza...elso korben )
Megelozven a kerdeseket: Igen, ismerem Gyozit! Nem, nem vagyunk joban! Igen, eletben is olyan ...! Valoban csak egy show!
Sziasztok! Van egy Eladó Givi monorack tartó platnival!
Nekem még az elérhetőségeim is meg vannak adva,,,,,,,,,,,,,,
Miért?
Itthon hol laksz?
Nah en nem szegyellnem, nem is lakunk messze (nah mondjuk viccet felre, ha otthon lennek valoban kopesre laknank )
Hat mar ígyis eléggé kimerítettem az erre a célra szánt összeget, mert voltak közben más elég jelentős kiadáspk, csak ezt a motort muszály volt elhozni.
Akkor nincs más hátra, mint szólni, mielőtt erre hoz az utad ...
Akkor meg cseppet nem vagy lemaradva... legalábbis tőlem nem...
Az én jogsim is 90000HUF körül lesz, mire belesütik a kis rózsaszín plasztikba...
/persze feltételezve azt, hogy minden meglesz elsőre/
Az átírás nekem 40000HUF-ba volt, de ebbe benne van a negyedév maradék kötelezője is.
A jogsi árát nem tudnák még meghitelezni a szüleid?
Tehat az az igazság, mivel én már motorozgatok egy pár éve, mar van A korlatozott jogsim. Tehat csak rutint meg forgalmat kellene megcsinalni. De mifelén 50000 kemény magyar forintba kerülne ez a kettő. Így az átírás mellé, sajna most nincs meg az az 50 ropi. Sőt egyenlőre az átírást is apámék fizetik...._:D
Nem kell egyben kinyomni az egészet!
Csináld meg szép apránként! Ami már megvan, az nem vész el!
(ill. 2 éved van, stb. ..., de addig gondolom úgysem szeretnéd halogatni)
Ha most nyáron már nem futja, akkor télen mehet az elmélet!

A kresz nekem 10000HUF + 3760HUF volt.
/ha nincs eü. vizsgád, akkor az azt hiszem, hogy kb. +20000HUF/
Ezeket simán le lehet tudni mondjuk télen...

Aztán mikorra kitavaszodik: megvan a lóvé, /karácsony, húsvét .../ és irány az aszfalt!
30 óra iskolánként változó díjjal ... nekem 2000HUF/óra a suli motorjával
Plussz a két vizsga díja kb. 10000HUF
Ja, és persze a hőn áhított jogsiért az okmányirodában kicsengetett 4000HUF már csak aprópénz!

Nem éppen olcsó, de két reinkarnáció után már csak annyit mondhatok, hogy: "Egyszer élünk!"
Én nem szégyelném.........
Én meg azt várom hogy összegyűjtsek annyi pént amiből a jogsit ki tudjam fizetni. Ugyhogy még ti mindig jobban álltok
Egyelőre még csak szeretne motorozni, de azt nagyon!
Minden adott (úgy néz ki, hogy végre garázst is sikerül neki szereznem a városban), ... csak az a fránya passzus ne hiányozna
Terveim szerint júliusban már gurulnék is egy keveset ... persze ha a vizsgabiztosok is úgy akarják

Aki a környéken jár, és nem szégyelli egy lány társaságában húzni a gázt, azt szívesen látom