Nem hiszem, nem sok esély van rá, ha csapágyas lenne akkor nem csak fékezéskor jelentkezne ....... bár kitudja, megmozgatni a kereket minden esetre nemkerül semmibe. Látatlanba ahogy Berber is mondta nehéz kitalálni milyen nyűgje van.
Köszike...
most cseréltem rajta fékpofát két honapja.... 1 honapig kb nagyon fasza volt, de utána, mintha egy lánchuzás után kezdett volna el vinnyogni. Probáltam már a tárcsaspray-t is, de az sem hallgattatja el.
Öszintén? Reméltem hogy olvasol, és a provokatív "beszólásomra" billentyűt ragadsz csak azt nem értem, mit keresel pc előtt egy ilyen szép napon. Merthogy engem befalaztak az egy dolog .... na de Te mintha nem lennél kötve senkihez!
Nekem mondod? Gyorsan megszokja az ember az oldalra biccentest
Amugy nagyon feltem a nolantol, mert ugye ez joval nehezebb sisak, de mara mar vasragabb a nyakam mint a combom
A leirasod alapjan tobbet nem panaszkodok, hogy kenyelmetlen az ulesem!
Mar elkezdtem sok szalonnat enni, de csak a kormany kerult tavolabb tole
(Szalonnarol jut eszembe...juhj de hianyzik a joooo magyar szalonna! Es csodalkozok, hogy miota kijottem 25kiloval lettek kevesebb...persze, mert a kodos albionban nem is tudjak mi a jo, en meg ehezek, meg mekegek a sok futol amit eszek...nah jo, ez nem a topikhoz tartozo dolog Bocs az off-ert)
Nagyon különbözik a 2 motor egymástól. A Fészerrel is elégedett voltam (pláne áttétel módosítás után), de a Z úgy tol mint egy mozdony minden tartományban. A negatívumok: Az ülést már kezdem megszokni (az elején nagyon törte a hátsóm), olyan mintha egy deszkán ülnék. De már növesztettem bőrkeményedést. A szélvédelem a másik dolog. Amikor hazavittem végig autópályán mentem. Már tudom, hogy a nakedesek miért köszönnek egymásnak "erős nyakat..." Ezt is kezdem megszokni, csak sűrűn takaríthatom a kabátomról az odarobbant rovarokat. Ezek ellenére úgy érzem ezt a motort nekem találták ki.
Grat az uj vashoz...gyonyoruuuuuuu!
De azert szep Toled, hogy beneztel...
Azert majd egy baszamolot irhatsz az elmenyeidrol...vagy osszehasonlitva a ketto mocit
Pontosan 1 hónapja vitték el. Bajára került, egy fiatal srác vette meg. Remélem vigyázni fog rá, jó sok munka volt benne. Sajnálom, de azzal, hogy elvitték teljesült egy régi álmom.
A pofam leszakad, mindig ez van Ha valamit megmagyaraz az ember, az meg sz@rabb lesz
Sosem felejtem, mikor en rutinra jartam, 3an voltunk oktato nelkul :D Kipakoltuk az oktatoval a "palyat", aztan O elment kocsit oktatni, mi meg szorakoztunk ott amig kedvunk volt, majd amikor meguntuk elpakoltunk. Neha visszajott mielott meguntuk, es akkor ralesett a koreinkre...sokat nem volt rajta nezni
Mas:
Fel tudnek robbanni! 7ed magaval ragyog a nap...ami itt nem egy megszokott dolog! Erre bejelenti a csalad, hogy dolgoznom kell delutan! Vegre egy nap, hogy tudnek karikazni egy picit...amilyen szerencsem van, holnap szakadni fog az eso. Nah nem baj, legalabb osszerakom a bukomban a kabeleket
A lánc állítással nincs összefüggésben a hátsó féktuskó helyzete, mivel központosan a kerék tengelyre van rögzítve. Szerintem inkább a dugattyú nem megy vissza könnyedén, vagy a fékpofa betegedett le...
Halal!
Akkor kezdett ciki lenni, mikor elkezdted megmagyarázni
Amúgy otthagytam az egész rutin órát a francba ...
Lestük egymást vagy 15-en, ebből 6-an fogunk vizsgázni, és szerintetek kikre nem akart kerülni a sor?
A vizsga napja is tolódott, hogy a franc nem eszi meg ezeket!
Minden mindegy, csak a pénz legyen időben befizetve
Inkább alszom egyet, mert lassan a 24. órámat taposom
Az viszont melengeti a szívemet, hogy ennyire nagy becsben tartotok
Szerinted az én rendszeremre nem lenne jó a két oldaldoboz?
http://www.vatera.hu/yamaha_xj...
most cseréltem rajta fékpofát két honapja.... 1 honapig kb nagyon fasza volt, de utána, mintha egy lánchuzás után kezdett volna el vinnyogni. Probáltam már a tárcsaspray-t is, de az sem hallgattatja el.
üdv,
Laca
u.i. a vészjelzőm viszont szuper :)
Amugy nagyon feltem a nolantol, mert ugye ez joval nehezebb sisak, de mara mar vasragabb a nyakam mint a combom
A leirasod alapjan tobbet nem panaszkodok, hogy kenyelmetlen az ulesem!
Mar elkezdtem sok szalonnat enni, de csak a kormany kerult tavolabb tole
(Szalonnarol jut eszembe...juhj de hianyzik a joooo magyar szalonna! Es csodalkozok, hogy miota kijottem 25kiloval lettek kevesebb...persze, mert a kodos albionban nem is tudjak mi a jo, en meg ehezek, meg mekegek a sok futol amit eszek...nah jo, ez nem a topikhoz tartozo dolog Bocs az off-ert)
Nagyon különbözik a 2 motor egymástól. A Fészerrel is elégedett voltam (pláne áttétel módosítás után), de a Z úgy tol mint egy mozdony minden tartományban. A negatívumok: Az ülést már kezdem megszokni (az elején nagyon törte a hátsóm), olyan mintha egy deszkán ülnék. De már növesztettem bőrkeményedést. A szélvédelem a másik dolog. Amikor hazavittem végig autópályán mentem. Már tudom, hogy a nakedesek miért köszönnek egymásnak "erős nyakat..." Ezt is kezdem megszokni, csak sűrűn takaríthatom a kabátomról az odarobbant rovarokat. Ezek ellenére úgy érzem ezt a motort nekem találták ki.
De azert szep Toled, hogy beneztel...
Azert majd egy baszamolot irhatsz az elmenyeidrol...vagy osszehasonlitva a ketto mocit
Sosem felejtem, mikor en rutinra jartam, 3an voltunk oktato nelkul :D Kipakoltuk az oktatoval a "palyat", aztan O elment kocsit oktatni, mi meg szorakoztunk ott amig kedvunk volt, majd amikor meguntuk elpakoltunk. Neha visszajott mielott meguntuk, es akkor ralesett a koreinkre...sokat nem volt rajta nezni
Mas:
Fel tudnek robbanni! 7ed magaval ragyog a nap...ami itt nem egy megszokott dolog! Erre bejelenti a csalad, hogy dolgoznom kell delutan! Vegre egy nap, hogy tudnek karikazni egy picit...amilyen szerencsem van, holnap szakadni fog az eso. Nah nem baj, legalabb osszerakom a bukomban a kabeleket
Akkor kezdett ciki lenni, mikor elkezdted megmagyarázni
Amúgy otthagytam az egész rutin órát a francba ...
Lestük egymást vagy 15-en, ebből 6-an fogunk vizsgázni, és szerintetek kikre nem akart kerülni a sor?
A vizsga napja is tolódott, hogy a franc nem eszi meg ezeket!
Minden mindegy, csak a pénz legyen időben befizetve
Inkább alszom egyet, mert lassan a 24. órámat taposom
Az viszont melengeti a szívemet, hogy ennyire nagy becsben tartotok
Köszi Mindenkinek a szíves fogadtatást!