Hat apam, akar hogy gondolkodom, nem latok lehetoseget. Trafo nyilvan kilove, hiszen egyenaramrol beszelgetunk. Szuron gondolom a kondit ertetted, nyilvan az is kilove, hiszen szinten szakadast eredmenyez. Stabkocka kivetelevel (szurokondival megtamogatva) nem sok otletem van, amivel talan a valtakozo zorejeket ki lehet szedni. (de ilyenkor szokott az lenni, hogy kurvara nem jut eszembe egy trivialis dolog :D)
Anno mikor a subwoofert pakoltam a kocsimba, kuzdottem ezzel a problemaval. Ott is (mivel elfogyott a turelmem) ezert az RCA kabelbe tett szuro (tobbe-kevesbe) segitett (nem elegans megoldas, de neha en is feladom :D)
Hát öcsém én meg nem néztem még soha! Mekkora csoda! Affene sem gondolkodott róla. Na erről ennyit.
Az intercomon a földhurok szakítás sem jött be.... Most jön a táp fizikai szétválasztása, csak azt nem tudom, hogy csináljam? Szűrő? Trafó? mi a szösz? Lehet segggíteni!
Sziasztok.
Tudom hogy sokan tiltakoztatok a 400 as divi ellen, de belevágtam egybe. Egy az egyben cseréltük el Egy aprilia pegasora, szal szerintem nem csináltun rossz üzletet. Egy hibája van, hogy alapjáraton, mintha a vezérműlánc lengene és az zajolna, de amikor a fordulat megemelkedik olyan 2000 fölé akkor szépen eltűnik. Ha valaki meg tudna mondani hogy merre keressem a vezérműléncot, és annak feszítőjét,valamit az hogy mennyibe kerül az megköszönném.
Üdv
Hát ez tényleg nem alkalmi vétel, de az utángyártott tényleg ennyibe kerül.Németeknél még egy cég gyártja mai napig.Az más kérdés, hogy én fele ennyiért vettem a párt és+ megdobtam az eladóját a nyitott dobokkal.A kuka helyett neki adtam. Titaniknak volt ilyen alkatrésze tényleg! A levegő kűrt kivezetés
Ilyen még nem volt! Szenzáció!
A Titanicról mélytengeri kutatói egy eredeti Yamaha XJ '82-es (31J)? alkatrészt találtak, és most árverésre bocsátkozták e neves tételt. Természetesen a fellelt kipufogó dob pár értéke vetexik a Titanicon fellelt boros/pezsgős palackokéval, sőt egyes a kipufogódobhoz tartozó motorokéval is, mivel értékét emeli a gyári csomagolópapír megléte. Az aukcióbol befolyt összegből gyermek korházat készülnek építeni Ugandában, úgyhogy: Sok sikert az aukcióhoz!
Nem tom észrevetted e, hogy Tarzan kicsit beléd harapott? Szóval csak óvatosan, mert ráduszítja Csitát!
Amúgy tényleg rendszeresen elfelejtek fellépni. Amikor írtad, azonnal belapcsoltam, aztán csak vártam, vártam.... elmentem, és nem vártam tovább. Mondom félre értettelek. Hiába ez a sok pont, meg vessző hiány!
Nah egybol mas a gyerek fekvese
Ahogy az elozo HSZ-omban levo linkekbol kiokoskodhato, bizony vannak koltsegek es buktatok egy ilyen dologban, es talan meg nagyobb, ha nepper tolja be a hataron
Szoval En csak nem szerettem volna, ha a srac nagy mellennyel nekiesik az eladonak, aki egy ropke fuvallattal sarokba szoritja, ugyanis a marketing fogast surolo hirdetes velhetoen allja a helyet, a valos szamok laikus elol rejtve maradtak.
A masik dologban is reszben egyet tudok erteni veled. ('95-'96-'97 kornyeken eleg nagy kavaras volt ezzel a tipussal, eddigi olvasatok utan, de tetelezzuk fel, hogy '96-ban meg gyartottak ezt a fajtat. Onnantol mar csak 3 evrol beszelunk, ami bizony mar nem annyira veszes... El kell keseritselek, olyan bizony letezik ((de foleg inkabb letezett)), hogy egy jarmu evekkel kesobb lett forgalomba tolva, miutan legordult a szalagrol. Ettol fuggetlenul, valoban nem egy tiszta menet, es nem mondom, hogy en tiszta szivvel mernem azt mondani: "meg kell venni" )
Szoval szerintem egyrol beszeltunk, csak elmentunk egymas mellett!
Ertem, igazad van... De mit er onmagaban a regado? Nem megy vele messzire az ember... Ahogy Berber mondta, kell hozza meg egy tucatni tapir... Es igen, arra ertettem, hogy min 100 rugo lesz, mire popo ala kerul a masina.
Olyant meg, hogy egy motor 5 evet alljon anelkul, hogy forgalomba helyeztek volna, meg nem pipaltam
Persze, en ertettem, de az elado annyit jelentett ki, hogy forgalomba helyezheto, es a regado 50k, nem azt, hogy 50k-ert forgalomba tudja helyezni! Tehat azzal, hogy a kezebe nyomsz 50k-t, max azt ered el, hogy megcsinalja ra a regadot, de az egyeb koltsegeket neked kell allnod, hiszen o azt nem vallalta.
Abban maximalisan igazad van, hogy en megis azt mondanam neki, hogy csinalja vegig, es en mindent kifizetek (utolag), ha rendben vagyunk, amire 2 okom lenne: 1: ido 2:biztonsag
Mielőtt nagyon nekikeseredtek a kuplung csattogástól, a minap megállt a kocsim mellett egy Ducati v. Buell? Na annak akkora kuplung hangja volt, hogy lehúztam az ablakot, és mondám a srácnak, hogy nagyon betegesen szól (az egyébként száraz(!)) kuplungja. Mondta is hogy Ő is hallja, sőt csak azt hallja, de még nem tudott vele mit kezdeni.
Szerintem valahol arra gondolt, hogy amire a feneke alá kerül, meglesz az 102 eFt-is! Regado ide, Tromf oda, műszaki amoda, meg a rohangálás.... Csinálja a nepper ha ráér!
Hát meglehet, de csak arra tudok gondolni, hogy akkor pedig a bukómmal van a baj, mert nem hallom a zajt.... Mindíg panaszkodtam a Schubertekre! Rossz az akusztikájuk.
Bár ha leveszem, akkor sem hallom. Lehet, hogy az én fejemben rossz az az akusztika?
Az elsorol pedig egy pici kegyes tevedest velek (hogy ne feltetelezzek rosszat...merthat miert is)
Ez a motor elso blikkre nem 99 gyartas, legalabbis detto olyan mint az enyem :S
Elkepzelhetonek tartom, hogy 99-ben helyeztek elsonek forgalomba, es a sok keveres kozt, ez kerult bele gyartasi evnek is! Ami vegulis sok vizet nem kavar, mivel ha pl '96-tol '99-ig a gyarban allt lepapirozva, akkor nem kopott :) (a fejlesztes miatt persze nem mind1, de azt pedig latja mindenki, hogy ez nem az a '99-es, szoval velhetoen ez a korabbi modell!
De amugy ismetelni tudom magam (mint mar oly sokszor tettem ebben a temaban) En meg1szer nem veszek naked mocit, meg akkor sem, ha millioszor jobban tetszik a burkoltnal (ami sajnos igy van :( )
Persze az elet majd jol ramcafol, es amilyen bolond vagyok, megint beleszeretek egy nakedbe :D
Szoval ha ram hallgatsz, inkabb a burkolt fele orientalodsz...a maga minden elonyevel
Miert ne tudna elintezni 50k-bol a regadot? Ezzel egy picit sem fogod sarokba szoritani az eladot, de ugylehet meg orulni is fog, mert par ezret velhetoen keresne azon is (ugyanis ha a szamitasok nem csalnak, akkor 50 alatt van a regado) De amennyire Te biztosra mondtad ezt a "NEM"-et...en azert ebben nem lennek ennyire biztos a helyedben!
(Ne teveszd ossze a regadot, es a full forgalomba helyezes koltseget!)
Anno mikor a subwoofert pakoltam a kocsimba, kuzdottem ezzel a problemaval. Ott is (mivel elfogyott a turelmem) ezert az RCA kabelbe tett szuro (tobbe-kevesbe) segitett (nem elegans megoldas, de neha en is feladom :D)