Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már most sem alszik rajta mivel szétmentünk . 4 az 1 ben vagy 4 a 2 ben rendszer volt rajta? Egy nagy álmom volt az ETZ-s korszakomban, hogy dupla pufós gépem legyen :-D
Nekem kajak durva sportgép hangja volt. Huppogó hangokkal gázelvételnél.Issszonyatos.Hát a párod nem aludna rajta az tuti Hosszúba meg csak füldugóval. Egy jó kis 900-as nekem is jöhetne.Lehet, hogy megvárom míg lesz rendőri selejtezés
Figyelmedbe ajánlaná még a motorozz.hu-n található XJ 600-as fórumot
Itt a fóruon is elhelyezhetsz képeket. Tesóm épp most szemezget az XJ-vel, szóval szívesen látnék pár fotót.
Ha minden igaz akkor a napokban regelni is fog és kérdezgetni fogja a társaságot, hogy mi merre mennyiért :)
Sziasztok!
Végre találtam xj fanokat, nagyon örülök, hogy nem magamban baktatok.
Ha esetleg valakit érdekelne: eladó 1992-es évjáratú XJ600-Diversion-öm. Piros, szép, megkímélt, 2001-ben vettem, akkor hozták be Svájcból , azóta kb 16000 km-t mentem vele (ha az asszony elengedett-hát nemigen engedett el :-((), most kb 37000 km van benne. Kis horzsolás a jobb oldalon, gondolom még az első tulajdonos csúszott el vele. Vizsga 2009-májusig, gumikat most vettem 1 hete (Metzeler Lasertec). Ára kiindulásként legyen 500.000, persze alkuképes. Tudok küldeni képet is, ha valakit érdekel.
Üdv
rtomix
telcsi 30-645-3995
mail:rtomix@yahoo.com
Csak kíváncsi vagyon vajon milyen hangja lehet nyitottpufóval. Nekem bőven megfelel.ha sportosabb gépett akartam volna akkor azt veszek. Egy tele tankkal kb 350km rt tudok menni, ami elég tűrhető főleg a motani benzinárak mellett, a pótülésre még senki nem panaszkodott, főleg ha fent van a doboz. ( Kiscsaj egy az egybe bealudt mögöttem Pestről hazafelé) Nem szándékozom lecserélni a vasat, hacsak nem egy 900asra

Egyedül talán az zavar hogy gyakrabban akarnak letúrni az aszfaltról. A balesetem is többnyire ennek volt betudható.
Hát igen! Sajnos egyre kevesebb a gondos tulaj.SSok olyan van aki csak húzni szeretné és utána meg eladja, amikor karbantartás jönne.Nekem is ilyen emberkével volt dolgom, de szerencsére csak fél évet volt nála a paripa, így nem okozott nagy problémákat.Azt el kell fogadni, hogy egy motor nagyobb odafigyelést követel mint az autók, mivel érzékenyebb.
Na de ennyi az okoskodásból.Szerintem ezen a fórumon egy csomó odafigyelő emberke gyűlt össze.Ez JÓÓÓÓÓÓÓ
Köszönöm a választ, alkalomadtán sort kerítek rá, amióta nálam a motor, azóta nem volt ilyen beállítása, az előző tulaj pedig akár valótlant is állíthatott...
Nekem csak volt.Amikor megvettem két nyitott sportdob volt rajta.Amikor haza értem vele, a szomszédom (akitől a házunk elválaszt minket) átrohant, hogy milyen "hangvillát" vettem meg. Csodálkozott amikor meglátta a hagyományos túraparipa stílust, mert a hangja totás sportgép volt.Én az két hónap alatt szerencsésen eredetikre lecseréltem, mert ha mentem vele 50 km-t már zúgott a fejem és nem tudtam a paripa hangját kontrolálni. Ha nyitott dobot akarsz, akkor viszont gyors motor amortizációra számítsál és minimum a karbi újrahangolására és fúvóka cserékre.A folytás hiánya pedig öblítési és melegedési problémákat okozhat.Folytás hiánya miatt számíthatsz a szelepek károsodására.
Szerintem ha sportos hangban gondolkodsz, akkor nem a Te típusod az XJ.
Szisztok... megjártam vettem egy esőruhát a lidl-ben a barátnőmnek, de kicsi, mivel ugyibár ruhára kellene rávegye. M-es, szoval most ott tartok, hogy árulom. Ha valakinek nagyon csini a barátnője 6000ft-ért vettem, annyiért is adom.
Minden jót.
Nem kell rendelnem. Van ismerős aki ezzel foglalkozik, csinált már nagyon sokfajta gépre. Sikerült lebeszélni vele hogy 2db literes sörért holnap reggelre kész lessz .

Gondolkozott már, esetleg van valakinek nyitott pufója a gépen?
Még mindíg nagyon tetszik a Paripád! Ha már "unod" akkor gondolj rám .
jÓ A MEGLÁTÁSOD. Szelep állítás és karbi szinkron egyben.
Helló! Megadnád a telszámod mert beszélni akarok veled!
Szevasztok, 2003-as XJ600-nál mostanában hideg motornál a hengerek felől ütemes ketyegés hallatszik, ez a hang meleg motornál eltűnik... mintha régebben nem lett volna meg ez a ketyergés vagy csak nem figyeltem? Talán szelephézag állítás kellene... Nektek van hasonló tapasztalatotok?
J.
Az is van a Biker-World-nél de egy csomó postaköltséget spóróltál volna ha előre tudod, hogy mi lesz.
Nyáron Ausztriába szeretnék menni motorral, és a következő kérdésem lenne mindenkifelé, hogy a motorosoktól, a rendőrők kérik vajon a biztonsági mellény meglétét, vagy nem.
Jó reggelt mindenkinek!
Tegnap mejött a km spirálom ami tökéletesen működik , erre elszakad a kuplung bowdenem. Még jó hogy gyakoroltam a kuplung nélküli sebesség váltást. Mehetek autómobillal a városba 250forintért parkolni óránként

Sikerült megtakarítani az első lánckereket?
Köszi mindenkinek a gratulát!
Tudom, hogy motorozni nem tanítanak meg, csak a pénzt marják le, de azért a 18 óra amit ebben a borzalomban töltöttem, (Szeged belváros) jelent valamicskét.
Berber szerintem az én motorom fogyasztását írta le, mármint a 125-ös Hondámét. Az valóban ennyit eszik. Az Xj is, csak az 50 km-en.
Az lehet, hogy már sok neki mert jó idő van.Ilyen időben már nekem is csak egy kicsinyt kell ráhúzni és beindulást követően vissza is nyomom, de így a markolatot néha azért húzni kell, hogy ne álljon le.Ezekkel a számokkal itt van valami probléma azért, vagy most nem a Diviről írtál
Ohh... itt Fehérváron napi szinten vadásznak ránk 2 kereküekre, csak ez egy nagyon cool-os helyzet volt! Apropó mentem 474 km-t a géppel két nullázás között. Tankoltam vagy 11,11 litert. Szerinted, elfelejtettem nullázni? Vagy ennyire jól sikerült megállítani a benzincsap csöpögését. Igaz mostanával szivatóval is nehezebben indul! mintha sok lenne neki
VIGYÁZZ MAGADRA TE EMBER! Július 5-ig semmi kockázat vállalás! Csak nyugodtan mert hülye az van pár, tegnap is volt egy szöszke index nélkül balra a lámpák elötti besorolóban , amikor már a bal csücskénél tartottam.Na most jól jött a rutinpálya .Motor eltol és utána gáz és vissza. Féltettem a frissen festett dobozokat, de még elfért .Nagyon tompák a melegben az népek.És a Nőket bele sem keverem, bár eddig a tegnapival együtt csak kétszer akartak eltaposni.
inkább erre a vadászmezőre játszom : http://cgi.ebay.de/ws/ebayisap...
Nem látom hol?
uuu de kemény helyzetem volt!
Megyek Mór felé Fehérvárról a 81-esen. Szembe jön böhöm kamion, és egyszercsak kielőz egy Merdzsós, és xarik visszamkenni. Éghetett a lámpám, meg villogtathattam, maradt az a 1/2-1 méter a padkától. No ott elfértem. Nagyon megijedni sem volt időm. De hogy mekkora parasztok gurulnak négykeréken