Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne vakerolj nekem spenótot! Akkor miért kapható az ebayon ház + óra belső külön? NAKED! NEKED nem tűnt még fel? Még az Apriliais szerelhetős! Pedig az is naked. Pont Neked ne lenne az? Alján nincs két kis csavar? No attol kell szétjönnie a háznak, meg a km bekötésnél. (Ha mégse, akkor sűrű bocsánat, ezért nem kell megenni.... )
Hat (bar hattal nem kezdunk mondatot) draga Berber baratom, ha megmondod neke, hogy hogyan csinaljam, isten latja lelkem, hogy szerelem!
Ami ezt az orat illeti, ez egy osszeperemezett ora. Termeszetesen kiperemezheto, aztan utana valahogy biztos vissza is, es meg az is lehet, hogy a tomitettseget meg lehet oldani...sot, megkiserlem, hogy meg viszonylag szepen is el lehetne vegezni mindezt, de hogy ezt itt megtenni nem tudom, az biztos!
Napokon keresztul nezegettem, aztan ugy dontottem, hogy nem er annyit a napi szamlalom, hogy osszebarmoljam az egesz orat.
Mindezek mellett, sajnos hianyzik a tekerengyu gomb is, amit otthon ugyancsak nem esne nehezemre megjavitani, de itt... szoval erted!
Amugy hogy edesapamat idezzem, amit egyszer osszeraktak, azt szet is lehet szedni
Szoval reszben igazad van, de azert a "szerelheto" szohasznalat tulzott!
"A következő lehetőségnél forduljon... " be a boltba, és vegyen motort. Mondaná az GPS! Jó választás. Magam is megléptem volna, ha van erre lovetta. Gondolom a képeidben látható szépséges Vasmador lett a Tied!

Azthiszem kijelenthetem, hogy: Korra, nemre, nációra, típusra, színre, kivitelre, sőt ccm-re függetlenül szívesen mocizunk bárkivel, csak ne cikizze az aktuális túra vezírt, mer azér eltévedés jár....
No jó ezt most csak Jose értette.
Ugye tudod, hogy ződséget írtál le? Minden óra szerelhető.
Sziasztok.

Hát sajnos voltak bajok a mocival, és a szalonnal, úgyhogy végül nem sikerült megvennem az Xj-t.
Vettem egy újabb vasat, egy FZS600-at.
Remélem azért gurulhatok majd veletek 1et, rendes banda vagytok...
Azért köszi az infókat, és jótanácsokat.
Üdv nektek: Tamás
Hiába no. Kell egy komolyabb gépet vennem!
Koszi, de sajna naked a gepsas, es ez az ora nem szerelheto
Nekem van egy működős Angol óra belsőm, kiváló napi bigyóval! Ha gondolod elküldöm...

De en csak elmentem motorozgatni, hat a fene se gondolta, hogy belevertem tobb mint 300km-t
Sutott a nap, csiviteltek a madarak, strandhangulat mindenhol
Nah mind1, tobb dolgot tanultam most, benzinkuton kezdekes benzinkuton felyezek be minden utat, figyelek a kilometerekre, es korabban keresem magamban a hibat, mint bantsam szegeny motort
Húúúú Anyám! Költözködtök? A bútor hogy fért fel?
Ez egy amatőr hiba! Én is csináltam ilyet tavaly Lakva ismeri meg az ember a motorját.
Hu emberek, nem is merem elmondani, hogy milyen Lama voltam...mi okozta a \"nem indul a vas\" dolgot
A paripa tokeletes, a gazdi meg egy bena! Elmentem motorozni, most pocc-roff indult a kicsike. Meg szinte ki sem kanyarodtam az utcankbol, picit elkezdett horkangatni, mintha le-leallna egy henger. Aztan eletre kapott mindig, de azert gyanus volt a dolog. Aztan jott egy lampa, megalltam, lefulladt. Gyorsan gomb, beroffen, es elgurultam onnan, de ekkor mar haratozottan erzodott, hogy szomjazik szegeny, ugyhogy hirtelen attekertem tartalekra...onnantol repult mint a szel...az elso kutig. Belekukkantottam a tankba, valoban \"ures\" volt
Utolag gondolkozva (mivel felelotlen modon egy picit sem neztem a km szamlalot, a napi meg ugye nem mukodik nekem) valoban kimotoroztam a benyat, 4-4,5 fogyasztassal szamolva :D
Szoval telepuccantottam a tunderkemet, visszatekertem a benzincsapot, es megy mint a kisangyal.
Szoval nem nevet... tudom, hogy lama vagyok
Nagyon komoly virág felvételek. Az asszonyt hova dugtad az túra alatt? Örülök, hogy rendben haza is értetek!
Milyen édes lesz a kibékülés Úgy gondolkodom, hogy lemegyünk a családdal a mi autónkkal gyerekestül, s ezt követően egy túrát fogok reá kiírni mélyreható szervezkedést követően.Én most azért sírok, hogy vasárnap menjünk Kecskemétre az oktató napra.AAbban az a gáz, hogy 8-kor már kezdés van Kecskeméten.Cirka 6-os indulás (VASÁRNAP ! ) és még aznap délután egy haza jövetel.
Most ha dönteni kell inkább a képzésem a fontosabb mint a fetrengés.(most) Tavaly is jót tett és úgy érzem, hogy egy csomót felejtettem. abból a kevésből is.
Én is felraktam a képeket: Jeli cooltúra

És álljon itt még 1 kép arról, hogyan jöttünk vissza tegnap Pestre az asszonnyal.
Fasza. Én már kiveszekedtem magamnak a szabit. 2-napot nem könnyű. Azért írd le hogyan gondolkodod.
Ott volt Lö Bundi! Biztosítani fog szegény.Mi egyre inkább nem megyünk a puszta partyra.Inkább egy külön szervezkedésben megnézzük családostúl a Feszty körképet.
Na én meg mit találtam? Kecskeméti Puszta Party /Bejárás/
Egy jó nap tömören képekben: http://www.sportmotor.hu/motor...
Egy része feliratozva szinkron nélkül
a torokra kapta az anyagot mondatik meg akar igaz is lehet, es valoban nem tudom, hogy mitol utult le a porlaszto, de egy biztos, aztan detto ugyan ezt tettem, mint amit te is irtal. Ezt meg anno a skodas idoszakombol tanultam, de a ketutemueknel is remekul bevallt. Szoval megvolt a "szelloztetes", ismet kesgaz, es ugyan ugy semmi.
Amugy amint irtam, a sokadik inditasra beindult, bar mar magam sem tudom, hogy mi volt a vegso allapot, mert addigra mar tekertem mindent mindenhova
Talan a benzincsap fullatfolyasra volt teve, szivato betolva, gaz nelkul inditva, es amikor megroffent, akkor huztam neki egy koverebbet, es igy indult be.

Mas: Lehetne feliratozni a kepeket?
Nem nagy a változás, de mintha más lenne. Jó hangja van, de úgy is meghallgattatom veled, hisz nagyon kíváncsi vltál rá, hogy van-e különbség ilyen téren az évjáratok között.
Sziasztok!
Remélem mindenki hazaért egyben.Én meg igyekszem pénzt gyűjteni egy hátsó gumira hogy legközelebb jobban tudjam tartani a tempót,mivel nem volt túl jó amikor megúszott a hátulja a kanyarokban.
Aztmoondod szivazó nélkül kezdted. Lehet, hogy le volt ürülve a (valamitöl) porlasztó. Lehet hogy amire a vákum tudta volni pótolni a hiányt, neked tele lett a bakkancsod, és ráhúztad a szivatót. Biztos hogy torokra kapta az anyagot. Itt egy szellőztetés még segíthetett volna, teljes gáz, szivató nélkül. Aztán békénhagytad, és a benga párolgott. Pár perc molva, szivató nélkül, kisgázzal pöccre indul. Mondom talán.

Másoknak. Jeli coolturánk képei: Képtáram.
Igazabol nem ertem, de plane azt nem, hogy a semmibol hogy bukkant fel ez a hiba
Ma nem tudtam probalni, csak ratettem toltore, meg most levettem, de sajna mar nem dottenthettem be...ezen a kornyeken igy is elegge utalnak
Szoval igazan remelem, hogy semmi komoly baja nincs, es ez csak egy pillanatnyi elmezavar eredmenye, vagy csak megsertodott, mert elgondolkoztam, hogy eladom
Köszi mindenkinek a vigasztaló szavakat, remélem tényleg sikerülni fog legközelebb. Szerintem a jövőhéten újra próbálkozhatok.