Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ehh... lehet belefáradok. Megcsináltam az Intercomot, GPSt, GSMet, PMRt, MPat . Faszányos lett.
Kitaláltam, hogy nem mindíg, sőt ritkán kell, ezért kiagyaltam, hogy mivel a bukót csak felnyitom és nem veszem le ha beszaladok valahova, a bukó szettet használom a mobilhoz köznapokon, mint headset. Ezt is megoldom. Mobil a zsebbe, bukó a fejre, csevegek menet közben, szünetekben jön az MP3.... ez is fasza. Na erre az egyik hangszóró elkezd akadni. Próba, másik buksi. Ott is. Jó, ok, elcsesztem a bekötést, laza a madzag, nem lett kiöntve stb. Szétvágom, merthogy 1x használatos a rohadék dugó, hát kiderül hogy a boltban kandugót adtak szuka helyett. Ez meg nem buzi, nem megy össze az ALain gyárival. Jó, közben vettem csini fém jack dugót, meg PS2-es hosszabbítót, hogy abból csinálok tartalékot, ha ennyire nem bírja, hát gyorsan összerakom. Erre megint szakadozik. Hajba túr, paróka megszaggat, uj próba. Az is.
Tehát a hiba a gyári készülékben van. Echte gyári hiba. Az Alain headsetben. Azt meg elhordták a Médiából. Kell nekem teleírni a világot az occóról? Mindkét bukóban ugyan az az oldal xaraxik. Necce necctek teccnológia! Házibarkács a rules!
Berber, apronetes hirdetés hátsó részről: apronet. Én lehet hogy kapaszkodó ügyben felkeresem őket. Akkor már az is fasza lenne esztétikailag.
Hát nincs túlhajtva az a vas az tuti. Én még az induló árat is sokallom (persze ez a jelenlegi anyagi hejzeteből is adódik), nem hogy a villámárat. Az lenne a vicces, ha a tulaj sunyiba olvasgatná a fórumot. Persze nem gáz, lényeg hogy sokat kér érte.
Azannyát! Ezt fel se fogtam! Szóval a f...z telenyomta minden túra cuccal, ami a sarki boltig szükséges! Ez komoly! Mostmeg azt szeretné ha ez6t valaki respektálná, de 1.1 mFt-ért már NEM jár a GPS csak a komoly kiépítés, azt vegyél kifutószériát, hogy rá tudd rakni, vagy ennyi pénzért már ki is dobhatod róla a cuccost! Mindig vannak varázs fazonok!
Ha aktuális lesz és megbízol az ajánlott mesterben, akkor csak szólj! Összehozlak Titeket és megalkudtok.
Ha igaz a km számláló állása, akkor nem egy Spiderman a gazdája.Ennyit a másfél év alatt tettem bele Látom azért jól tele van pakolva a túrázáshoz való pakolós és elektromos cuccokkal, csak a túrák mindíg eső miatt elmaradhattak
Lehet, hogy ráfanyalodok, de akkor újra szétrobbantom a gépet, és minden idomot lefujatok.

Nade, ki korán kel divit lel (csak a kúcsát atták vóna ide)! Mondaná a művelt roma, Egy jó kis gép.

Senkinek sem ismerős? Mindenesetre, az ára igen komoly! Sőt szinte irreális. Ezt egy darabig árulni fogják! De jó dolog, mert felértékeli a típust a piacon.
Berber! Ha az segít ,akkor egy jó festőt tudok ajánlani.Mesterként letüsszenti.Sajnos ezen kívül mást nem tudok felajánlani.Biztos, hogy az én fújásom a keréken csöpögne.
Festék anyag még lenne, de összeverte/karmolta a hegesztőpálca, csiszolás, gittelés, YAMAHA matrica (gyári?) lakk, és a végén olyan se lesz mint most. Szívás ez nagy!
Igen, nap mint nap talalkozom ezzel a dologgal... A kis dolgok dragabbak, vagy a postakoltseg draga. Ez igaz meg itt helyben is.
Amugy pontosan mi lett ezzel? Marmint a storyt ismerem, de el is tort, vagy csak a festes ment tonkre?
Mondjuk mivel a te festesed eleg egyedinek mondhato (legalabbis a kepeken igen szep szine van a napfenyben) szerintem egyebkent sem usznad meg festes nelkul
Tulajdonképpen feladtam a dolgot, sajna kicsiben az ebay sem segít! Valószínű festenem kell.
valoban nem neztem, vagyis csak azt a 15 fontos angol szallitast lattam! 55? Jezus, annyiert mar repjegyet veszek
Hat bocs cimbora, a szandek megvolt
Ezek jók lennének, de gobdolom nem nézted a második szállítási árát! 55 font! elképesztő! 20 eFt-ért van az eredeti szinű új.
es ez?

vagy esetleg
ez?
Hú nagyon kösz, de ez előző típus, és rájöttem, hogy nem tudom (valószínű lehetetlen) egy origin színazonos darabbal pótolni a sérültet, tehát mindenképpen festenem kell... . és az nagy baj! Az nem megy szépen.. .
Berber! Sikerült megoldani a farokidom kérdését. Más ügyben, de ráakadtam egy ilyenre. Ha még aktuális nézd meg:

idom
Az egyik oldaldoboz megtelt egy CBR1000F hűtőjével, a felső dobozban meg halászlé, disznótoros káposzta és hasonlók voltak... Hátizsákban notebook...
Szóból ért az ember.
Tudod bírom a cikizést főleg a nagyobbaktól, és erőssebbektől, meg akinél kasza van, és egyéb hadeszköz... viszont ezeknek nem ajánlatos velem együtt sörözni mert "nem bottal ver"
Jó kis képeket tehettél fel! Ezeket lefigyelték és moderálták! Mondtam, hogy ne az interneten robbantsál!
Bocsássál meg nekem Berber(itt egy térdeplő smile helye) Nem volt semmi cikizés! Csak szemetek az emberek és én is az vagyok.
Na végre! Gratulálok! Sok örömet és nyugalmat a forgalomhoz!

Igy van! A kulso tok szepen lejon, es belul van egy masik tok, amire a lathato resz femgyuruje ra van peremezve...jo kaki megoldas, de ez van. Nezegettem itt ebayon az orakat, de mindegyik nagyon elszaladt arban, es bizony nem ert annyit.
Es mivel meg nem dontottem el, hogy mi lesz a motor sorsa, ezert ezt a koltseget nem minden korulmenyek kozt akartam meglepni.
(ertem ezalatt, hogy nem tudom, hogy mennyi idot toltok meg kint, es ha hazamegyek, akkor ezt a motort viszem-e)
Anyád. Közben felfogtam, hogy a külső tokkal nincs bajod, hanem a belső is tokban van. NA AZ SZIVACS. Bocs.
No mégegyszer!