Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na és mikor jársz errefelé? Megbeszéltünk egy sörözést anno!
istentelenul tetszik ez a motor, ha most mennek haza, asziszem eroteljesen gondolkodoba esnek.. bar mar a torpom tele van az angol idojarassal, de attol is jobban az angol munkaadommal..pfff (Persze ez mar nem neked szolt Dia)
Szép, jó, szeretem de egy ideje már más felé kacsingatok. Jött egy kihagyhatatlan ajánlat és muszáj volt meglépnem. A kettőt egyszerre nem tudom megtartani így mennie kell.

Nagyrészt városi használatban van, 5.5-el beéri. Persze ha kicsit mehúzkodom a szarvát könnyen lehet belőle 6.5-7 is. Egyébként nem szoktam figyelni mennyit eszik. Ha ez számítani akkor egy 50-es 4T robogóval járnék.
Na, ha már ennyire előzékeny voltál és válaszoltál 1 nem fullra neked szánt kérdésre, akkor most direkt neked egy kérdés.

Miért is adod el a Fészered? Elég dögös egy masina, bár gondolom ami erőt kitol magából, azért cserébe eszegethet is egy csöppet (persze XJ-hez képest).
Így nem lesz könnyű összelegozni.
Itt a kép amit az előző tulaj küldött még az első mail váltás alkalmával. Próbáltam felhívni hoy szerinte mi a helyzet, de nem vette fel. Talán holnap újra rácsörgök, talán tud mondani vmi okosat.
Mi lenne ha használnám az előzmény gombot?
Eladó. Most akciós áron! Még kedvezményt is adok.
Nincs semmi egyebem, csak ez a fekete "izé" van :)

Akitől vettem, azt mondta hogy simán leszedte a régi gépéről és nagyon egyszerűen felszerelhető. Még képet is küldött ami jó messziről lett fotózva, tehát ami nekem kellene(a felfogatási pontok) az pont nem látszik rajta.
Vasaddal mi a helyzet?
Van hozzá távtartó is? Nekem GIVI konzolom volt, annak is trükkösre sikeredett a felszerelése.
Látjuk ám, és ha tudnánk válaszolnánk... sajna ez nem megy... Tudod mit? Hívd fel a képviseletet ha van.
Ő lenne a delikvens:
Van valakinek még hátsó középső csomagtartója? Nekem az istenért se sikerült felszerelni és már rohadtul érdekel hogy nálam mi hiányzik ami másnak van (eszem tudom hogy nincs, de nem is hiányolom, főleg most nem). Érdekel az is hogy az oldalsó idomok leszedése nélkül is fel lehet-e elvileg aplikálni eme remek szerkezetet. Én eddig csak másfél órát csesztem el és a végén még a bal indexem is elfelejtett működni, de addig basztattam amíg újra nem pislákolt neke m.
ÖÖÖÖ, asszem látszik hogy elfogyott a cérna
Sziasztok !
Köszönöm a sok jótanácsot,már összeraktam pár dolgot.Egy kisrádió elő van készitve unalom ellen.Egyébként Nagyváradra megyek ami a határ mellett van.Remélem arra a kisbuszra nem lesz szükség.Most már csak az ottani éjszakai tárolást kell megoldanom,elvileg van egy garázs remélem a tulaj nem gondolja meg magát.Ha vasárnap egyben visszaérünk majd beszámolok az útról.
Sziasztok!

Itt is érdeklődöm hátha tudjátok:

A Hepco&Becker doboztartó rendszerek elvileg jók Junior és Journey dobozokhoz is? (mielőtt potyára mennék 300 km-t dobozokért...) Úgy tudom, hogy a két típus között nincs felfogatás beli különbség (így tartórendszerben sincs.) Igaz ez?

Köszönöm!
Zoli
Volt nekik ilyen esetre biztosítás. Kifejezetten úgy végezhetnek munkát ha van, de mivel nem ismerték el, mehettem én a ....... na megyek a gumáért.
Pedig az aztán mindegy lett volna nekik,mint a szélső háznak... Kérdés,hogy a biztosító mit szólt volna.
Szerintem ez idén készült....... és nem gyári.
Berber, a Bikepics-en nem írtad el véletlenül a modell évet?! 2008-ban már nem gyártottak XJ-t!

A defekteden meg kiakadtam egy csöppet.

Tegnap megérkezett a csomagtartóm a vashoz (telefonon értesítettek az otthoniak). Megyek haza és felaplikálom, aztán dobok róla fotót.
Jó helyre vitted a gumit, én is őket ajánlottam volna. Remélem hamar összeáll a Divi és újra olyan szép lesz mint volt.
Én is arra mászkálok... egyértelmű hogy akkor került oda, de senki, se rendőr, se főnök, se városgondnok nem foglalkozik a történettel.. Mondom, biztosításból intézzük el, de hát nem.
Durva... Én napjában többször is járok arra.
Hát először leizzadtam ilyedtemben, de mostmár tisztábban látok. A gumim javítható, az a JSI-nél van, talán ha 5-be bele kerül. A búra még gyári ujban is ~5-6 eFt, van ebayon ~20€+posta, de van a Vaterán is, már keresem a fazont. Győri.
A fedél idom, viszont ismeretlen. Azzal némi bajom lesz mire ujra szép lesz...
Én tegnap jártam arra. Valahogy pedig le kéne verni rajtuk. Számolgattál, hogy mennyibe fog kerülni kb. a rendberakása?