Odafele az út 90% autópályán mentem akkor 6 körül volt,ebben benne van hogy lezárták az M3 as autópályát és 6km araszoltam dugóban meg a sokat álltam járó motorral.Visszafele csak országút ekkor 4.6-5.2 között mozgott.
Sziasztok !
Sikeresen hazaértem 720km rel a hátam mögött problémamentesen.Igaz oda is vissza is elkapott az eső de a bőrruha nem ázott át.Sok tapasztalatot szereztem de erről bővebben a Jeli túrán mesélek ha érdekel valakit.A lényeg hogy ha XJ-d van mindegy mennyi idős ha gondozod nem hagy cserben.
Koszonom a forditast, elkél "neha" a segitseg
Amugy ertem, hogy ir, mert irtam, ertem, hogy szolas, mert szoltam, de hogy' jott a kepbe Baranya?
Nogradi (es nem Sandor) vagyok Tudod, ez az a kis Irek lakta terulet Anglia es Skocia hataraban
jah-jah... de nagyon ragos vagy...
Mellekesen: SkyPe?
Polo, :Dia Te nem bírod leírni, hogy mit vettél? Félsz hogy megpukkadunk? Hát itt senki sem fog megpukkadni! Én spec gratulálok ha sikerült a BMW-t applikálnod.
A gumim (meg a lelkem) már örökre foltos marad.... Lámpabúrám talán a hétvégén lesz, de nem tudom mi lesz a kis fedéllel. Azt vagy festegetem, vagy újat veszek, de menni már lehet majd vele.
jelenleg melozok, mivel anyukat mutottek, most en vagyok a fofelelos...erre ma meg melle a kis futyi is szetcsapta a fejet a kapdba, nemreg ertem haza a korhazbol, meg szerencse, hogy pont nem en voltam vele :D
De amugy neztel mostanaban WFC-ot? Eleg siralmas! A csapat tervez egy turat vasarnapra, es ma hivott Raven, hogy megjelenes kotelezo, de ha esik, en motorra nem ulok...papirkutya vagyok :D
Es te mikor tolod erre a keped? :D :D
Mennyit evett a masinád, ha nézted egyáltalán?
Sikeresen hazaértem 720km rel a hátam mögött problémamentesen.Igaz oda is vissza is elkapott az eső de a bőrruha nem ázott át.Sok tapasztalatot szereztem de erről bővebben a Jeli túrán mesélek ha érdekel valakit.A lényeg hogy ha XJ-d van mindegy mennyi idős ha gondozod nem hagy cserben.
ok, akkor most picit varj, mielott csuklobol visszalovod
"Kis melo, es allandoan dolgozni kell!" = "Kis penz..."
Hiaba noh, faradt vagyok
Amugy ertem, hogy ir, mert irtam, ertem, hogy szolas, mert szoltam, de hogy' jott a kepbe Baranya?
Nogradi (es nem Sandor) vagyok Tudod, ez az a kis Irek lakta terulet Anglia es Skocia hataraban
jah-jah... de nagyon ragos vagy...
Mellekesen: SkyPe?
Nem vagyok babonás, de mégis.....
Amúgy meg csak ne csalogassátok Halal-t jó helyen van, megaztán kostolgat amúgy is......
amugy esetleg ajanlahtok egy jo aupair allast :D :d :D Kis melo, es allandoan dolgozni kell! :D
I'm so sorry. Please, accept my apologies!
Szoval mikor is igertem es hol ezt, es kinek?
De amugy neztel mostanaban WFC-ot? Eleg siralmas! A csapat tervez egy turat vasarnapra, es ma hivott Raven, hogy megjelenes kotelezo, de ha esik, en motorra nem ulok...papirkutya vagyok :D
Es te mikor tolod erre a keped? :D :D