Ez merre látszik, és mit kell vele tenni eltávolításhoz? Mert nem hiszem, hogy komplett dob cserére ösztönöznének a Japók, vagy külön gyártósoron nyomnák. Tehát valami betét? Vagy elérhető furat?
Sziasztok!
Na, ma kipróbáltam a kiszemeltet, és le is foglalóztam....
Remélem gyorsan elintézik a hitelt, és hétvégére itthon lesz a vasmadár......
Remélem mielőbb talizok veletek, addig is üdv mindenkinek!
Lesz egy jó pár kérdésem a mocival kapcsolatban!
A karbiszinkronnal kapcsolatban: honnan tudom, hogy kell a mocinak ez a beállítás? Nem harap úgy, nem megy, vagy sokat fogyaszt a moci? Vagy ezt bizonyos időszakonként meg kell csinálni? Egyszóval a tünetekre vagyok kíváncsi.
Én Hajmáskérre hordom egy sráchoz és merem ajánlani a munkáját.Az a baj, hogy mindig valamivel egyben csinálta de ha jól tudom 5000.- pengő maga a szinkron.Elvileg kb egy órás meló így nem kizárt, hogy megvárható.Ha kell egy elérhetőség akkor sikítsál
Karbi szinkronra szeretném elvinni a gépemet. Tudna nekem ajánlani valaki egy megbízhatóan és olcsón dolgozó szakembert? Kb mennyibe fáj egy ilyen művelet és időben mennyi (ha odaviszem a vasat akkor megvárható-e amíg végez)?
Én is hallottam valami ilyesmit. De nekem már kiszedte ( vagy átalakította a német tulaj, mivel megy 180-at). Hát bocs,h nem tudok többet hozzászolni, de talán Berber... ő a nagy guru.
Most olvastam, hogy a 25 kW-os xj 600 korlátozó kittel van visszafogva? Ez konkrétan körülhatárolható elelmekből áll és házilag kiszedhető, vagy a karbikat kell áthangolni?
Na, ma kipróbáltam a kiszemeltet, és le is foglalóztam....
Remélem gyorsan elintézik a hitelt, és hétvégére itthon lesz a vasmadár......
Remélem mielőbb talizok veletek, addig is üdv mindenkinek!
Lesz egy jó pár kérdésem a mocival kapcsolatban!
bejeloltelek skype-ra, legyszi jelolj vissza, es hivj ha tudsz, szeretnek veled beszelni.
Kosz, szep napot.
Na, a héten lehet mégis elintéződik a moci...
De psztttt, nem akarom elkiabálni...
Még több fileküldös oldal: fajlkuldes.lap.hu
nincs mit!
Amugy mukodik a link, csak csunya! Grrrr
Teljesen jó így a link, működik rendesen, ha meg nem működne akkor még mindig ott lenne a ctrl+c ctrl+v.
Már ki is lett próbálva, most várom majd Berber visszajelzését a küldés sikeréről vagy kudarcáról.
Thx még1szer