Tegnap ahány csavarboltot csak feleltem, mindenhova bementem, de sehol sem volt 10X160-as imbusz csavar. Szóval most várhatok hétfőig, addig nem járok Fehérvár közelében úgy hiszem.
Berber, nem jó a régi mail címed? Próbáltam most küldeni neked egy levelet, de visszadobta a rendszer. A lengővillávla kapcsoltaban akartam neked írni. Megvan az ember címe,bneve, telszáma (bankszámlaszámot nem adott meg még, azért meg kell keresnem megint).
Nem, sajna ez nem jó nekem. Ez a külső illesztésű plexihez tartozó takaró elem (95-ös divire való), ilyen nekem is van ennél némileg leharoltab állapotban, de egy műanyag hegesztős biztos helyre tudná tenni a csavarok helyénél, máshol nincs sérülés.
De ha egyszer ilyen szemetek az emberek!? Ha esek akkor duplán spórolok:nem kell locsolnom a fű kezdeményt és nem fogyasztom a benzint a motorból Na de azért én csak esti esőzésről beszéltem.Vigyáztam! Hopszika! Nem akarom én egy gyereknek sem elvenni a játékát.
A mostani szombat már családira lett itthon szervezve.Vendég sereg jön hozzánk.Most végeztem a fűnyírással és ha szerencsém van akkor este még esik az eső is. Ez most nekünk nem jó.
A kecskemét és környéke VIP buliról most lemaradunk.
Profi-Király vagyol! Kecskemétre nyílván a feleségemmel megyünk, de a másik lapon is felteszem a kérdést konkrétra a szállás foglalás végett.Ki? Hány? Jön? Vagy mi?
Az e-bayen sok ilyen átalakító kit-et lehet látni, valakinek így tetszik vas, valakinek a szimmetria a tetszetősebb. Szerintem nem gáz hogy csak 1 kipu van rajta. De ez az én privát véleményem, nyugodtan hurrogjanak le a többiek, ha tévednék.
Teny, hogy ebben a tipusban a visszajelzo csak az olaj megletet, avgy nem megletet mutatja, de sosem vilagit, ha minden jo. Errol a kerdesrol amugy itt a forumon volt egy eszmecsere regebben. Zanzasitva a lenyeg, ha a visszajelzo felvillan es elalszik, vagy "extrem" korulmenyek kozt rovid idore vilagit az nem eszveszto problema, de MINDIG keves olajra utal...magyaran, ra kell tolteni.
Es hogy egyben legyen meg, akkoriban volt szo rola, hogy olajcsere utan (foleg, ha szerviben vegzik) elofordult ez a hiba, mert valoszinuleg kifelejtettek a szuz olajszuro altal felvett olajmennyiseget ratolteni.
A végén be is mutatkoztam
este 9 körül leszek ismét gépközelben