Tatabányán biztosan kapsz rávalót. Tudom, az a méreg, hogy feleslegesen adtad ki rá a pénzt. Próbáld meg elpasszolni valakinek (megnéztem, de a Fazerre sem jó). Már a tankpadunk is egyforma.
Gondoltam nem árt, ha beírom, hogy ha van köztetek olyan, aki a Mátrába jár "kanyarvadászatra", akkor óvatosan a kanyarokkal, szombaton Mátrafüred után 2-3 kanyarba megint olajat öntött valaki az ívre. A Kékestetőt felülről kerülő 24-es úton nem ez az első eset, amint hallottam.
Ohh deer... le lehet kattanni rolam, meg a felesleges sulyrol! A mocim konnyezik az athallasok miatt! Lehet nem is tomitest kellene cserelnem, hanem a piszkallodokat fenyitenem!
Oh dear...akkor ezert nem lattalak! Pedig vegig nyitott szemmel jartam (han jo, neha a szembe savba kocsival...a fene se tudott olyan gyorsan alkalmazkodni a balkormanyhoz ), hogy mikor kaphatlak ki a nyeregbol, es csodalhatom meg a paripat
Amugy hozza kell tenni, hogy kifejezetten busy voltam otthon, nem is jutott semmire ido :S
Tegnap azért volt még rajtad a platina mellény és a titánium ötvözet gatya? Nem akartam megkérdezni, mert az, olyan személyes dolog Halál félelmed volt?
Már itt is vagyok Ez azt jelenti, hogy nem 750-es vagy 900-as.Valszeg 600-as de akkor meg a teljesítmény nem stimmel. Nekem se tudtak adatot aKPM-nél.
Szerintem 3.129.-ft az ára, de mivel kerekítünk, így 3.130.-ft És még lehet alkudni is! (130-at) Így mindenki úgy érzi, hogy jól járt.
Őszintén?
Be voltam szarva amíg Mo.-n tartózkodtál! Lóra sem ültem, végig feküdtem a napokat az erre a célra kiképzett bunkeremben és folyamatosan C vitamint zabáztam.....
Most kicsit nyugodtabban húzom a gázt 180-ig is, mivel tudom hogy a Halál nem ér rá! Most!
Na! Akkor elindulok nyergelni oszt goo a melóhely!
Berber!Ha kell az egyik kisrádió, akkor Nincs akadálya.Amikor kérdezted nem is jutott talán el az agyamig.De nekem három nem is kell. Baráti áron a Tiéd!Csak ma és csak neked 123.365.- líra
A napokban vissza térünk rá! Megdumáljuk itthon is a programokat, meg egy gyors közvélemény kutatást hajtunk végre a másik lapon is .Ha megvan a létszám akkor lezsírzom a szállást. OK?
Jose, mi lesz a Kecskeméti puszta party-val? Engem most fenyegettek meg, hogyha nem küldök lovettát nem tekintenek motorosnak többet Én eddig nem fizettem, mert hogy külön szálunk. Viszont most hogyan is legyen?
link
http://www.filesend.net/downlo...
kell várni egy pár másodpercet és utána megjelenik a download.
Amugy hozza kell tenni, hogy kifejezetten busy voltam otthon, nem is jutott semmire ido :S
Szerintem 3.129.-ft az ára, de mivel kerekítünk, így 3.130.-ft
Be voltam szarva amíg Mo.-n tartózkodtál! Lóra sem ültem, végig feküdtem a napokat az erre a célra kiképzett bunkeremben és folyamatosan C vitamint zabáztam.....
Most kicsit nyugodtabban húzom a gázt 180-ig is, mivel tudom hogy a Halál nem ér rá!
Most!
Berber!Ha kell az egyik kisrádió, akkor Nincs akadálya.Amikor kérdezted nem is jutott talán el az agyamig.De nekem három nem is kell.
Nah jon meg kutyara der