Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te Mauser, ez fenomenálisan jó írás! Én is ajánlom mindenkinek, érdemes legürcölni, és eltenni többszöri olvasatra!
Tatabányán biztosan kapsz rávalót. Tudom, az a méreg, hogy feleslegesen adtad ki rá a pénzt. Próbáld meg elpasszolni valakinek (megnéztem, de a Fazerre sem jó). Már a tankpadunk is egyforma.
Megjött HongKong-ból a tanksapka matrica, de ezek a Kínaiak rosszat küldtek!

link
Gondoltam nem árt, ha beírom, hogy ha van köztetek olyan, aki a Mátrába jár "kanyarvadászatra", akkor óvatosan a kanyarokkal, szombaton Mátrafüred után 2-3 kanyarba megint olajat öntött valaki az ívre. A Kékestetőt felülről kerülő 24-es úton nem ez az első eset, amint hallottam.
Né mit találtam.... oktató anyag:
http://www.filesend.net/downlo...
kell várni egy pár másodpercet és utána megjelenik a download.
En meg konnyezek a nevetes miatt! Lehet felnem/sirnom kellene, nem a piszkallodas miatt nyeritenem!
Ohh deer... le lehet kattanni rolam, meg a felesleges sulyrol! A mocim konnyezik az athallasok miatt! Lehet nem is tomitest kellene cserelnem, hanem a piszkallodokat fenyitenem!
akkor nem is a benzincsap miatt evett neki olyan "sokat" a moci, hanem a sok suly"felesleg" miatt
Oh dear...akkor ezert nem lattalak! Pedig vegig nyitott szemmel jartam (han jo, neha a szembe savba kocsival...a fene se tudott olyan gyorsan alkalmazkodni a balkormanyhoz ), hogy mikor kaphatlak ki a nyeregbol, es csodalhatom meg a paripat
Amugy hozza kell tenni, hogy kifejezetten busy voltam otthon, nem is jutott semmire ido :S
Gyors-gyors-lassú Alaplépések! A Tiéd!
Azért lassiccsá! A Tescoban is kapok 6-é 2-őt ha akarok! De nem akrok, és főleg nem 2 db-t.
Ja ez csak a nyakpánt ára volt. Maga a készülék csiri- bili ezer
Tegnap azért volt még rajtad a platina mellény és a titánium ötvözet gatya? Nem akartam megkérdezni, mert az, olyan személyes dolog Halál félelmed volt?
Ez ok. Nem is zuhantam transzba!
Már itt is vagyok Ez azt jelenti, hogy nem 750-es vagy 900-as.Valszeg 600-as de akkor meg a teljesítmény nem stimmel. Nekem se tudtak adatot aKPM-nél.
Szerintem 3.129.-ft az ára, de mivel kerekítünk, így 3.130.-ft És még lehet alkudni is! (130-at) Így mindenki úgy érzi, hogy jól járt.
Őszintén?
Be voltam szarva amíg Mo.-n tartózkodtál! Lóra sem ültem, végig feküdtem a napokat az erre a célra kiképzett bunkeremben és folyamatosan C vitamint zabáztam.....
Most kicsit nyugodtabban húzom a gázt 180-ig is, mivel tudom hogy a Halál nem ér rá!
Most!
Ezt így nem értem! Mi ez az 123 likra? Valami konkrétat írj, hadd szörnyülködjek!
Akkor ez most egy sokkal jobb újabb versió? Merthogy már a divatos, pehelysúlyú lánccal van hajtva az atombunker helyett?!
Na! Akkor elindulok nyergelni oszt goo a melóhely!
Berber!Ha kell az egyik kisrádió, akkor Nincs akadálya.Amikor kérdezted nem is jutott talán el az agyamig.De nekem három nem is kell. Baráti áron a Tiéd!Csak ma és csak neked 123.365.- líra
O.K. Közben végrehajtottam a feladatot Jelintem!
A napokban vissza térünk rá! Megdumáljuk itthon is a programokat, meg egy gyors közvélemény kutatást hajtunk végre a másik lapon is .Ha megvan a létszám akkor lezsírzom a szállást. OK?
Nem -nem! Az én Vasmadaram nem láncos és nincs a tükör lefújva színre.Ezt a paripát láthatta egyszer az Ecsém Tihanyban.Megvan a ludas
Jose, mi lesz a Kecskeméti puszta party-val? Engem most fenyegettek meg, hogyha nem küldök lovettát nem tekintenek motorosnak többet Én eddig nem fizettem, mert hogy külön szálunk. Viszont most hogyan is legyen?
Jose, neked valaki árulja a MOTORODAT!
grrrr... de meglepodnel, hogyha odadugnam a pofamat
Nah jon meg kutyara der