Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Szükségem lenne a DPD-s kontaktodra a hátsó lengővilla miatt. Meló után (délután 5 és 7 között) átugranék hozzád és vinném a beígért DVD-t és SD kártyát is, ha ráérsz.
Az jó lenne....

Nyugi a Szallerbekre még maradok. Aztán a fene tudja. OFF Lassan csak adóra keresek, meg buntire, Aztán még megbüntetnek, hogy miből tudtam kifizetni.... ON

A Nőm kitalálta, hogy szeretne motorozni! De neki külön moci kell, amin jöhet velünk, meg kimehet terepre is! Ja és ingyé legyen a masina. Nem semmi. Terjeng idehaza a benzingőz! A fertőzöttek száma rohamosan emelkedik! Ehhez képest semmi a madárinfulenza!
NA AKKOR HOLNAPRA RENDEZEK NEKED 18-20 FOKOT ESŐ NÉLKÜL ÉS NAPSÜTÉSSEL! ÚGY OK?
Megköszönöm, ha megnézed nékem. Mi is mennénk már ebből a ............ országból.Mi inkább Görögök, vagy Egyiptom felé mennénk, de elmennék már lassan kukáskocsi vezetőnek Angliába is.
Jövő év januártól úgy sincs melóhelyem. Mondjuk én családostúl tipliznék le.Az Öcsémék pont ezen a héten költöznek ki véglegesre a Digókhoz.Megértem Őket.Eladó a csopaki kétszintes kéró is! Ha kell esetleg valakinek Az a tendencia, hogy az értelmesebbek közül egyre többen mennek itthonról és attól félek, hogy csak h...e emberrel fogok lassan találkozni
Tisztelet a kivételnek! Sajnos egyre kevesebben vannak.
Sajnos, mivel vege lett az isteni "szabadsagomnak", ezert vissza kellett jonnom a kodos albionba!
Nem tuntem el, csak az utolso par napom a pakolaszassal, aztan az utazassal, most pedig az aklimatizalodassal telik minden idom, ezert nem olvasom a forumot...amint latom, jo sokat kell majd visszaneznem
Szoval dobj emilt nyugodtan, es valaszolok...amint lehet! ;)
Halal!
Hova a halálba tűntél? Kéne egyet levélkéznünk! Érdekelne ez az anglius élet!
Na azt a fizetséget is a hajamra kenhetem! A cím: benn a Videotonban vannak, hátsó kapu, egyenest hára és balra a második uccába. Arrafelé vannak ahol a horganyosok is.
Mivel Neked problémás, be fogok ugrani többet megtudni tőlük, amint emberi időjárást szervezel, mert a kezeim , már kékűlnek ebben a fagyban. Semmi kedvem motorozni, pedig télen mentem hidegebb(?) időben is!
Ronyo kolléga (tiszteletbeli xj-s) lement a térképről. Elérni nem tudom, így más bizniszbe vágtam bele oldaldoboz kérdésben.Nem akarom ezt a doboz témát tovább húzni.Már lezsíroztam a színre fújást és a tartó szerkezet lakatos melóját is.Ma megrendeltem hozzá a szükséges felfogató körmöket kemény 3799.- pénzért .
Sajnálom Ronyo! Most nem a mi üzletünk lett! Sok sikert !

Berber!
Ha esetleg e-mail-ban megírnád, hogy ez a műanyagozós brigádot hol leghet elérni, azt megköszönném.
Felvenném velük a kapcsolatot, ha a közelben vannak és reális határidőt-árat mondanának a legyártandó konzolaim lekezelésére.
Isten fizese meg előre is!
A "daganat", horpadást is jelenthet.
Lefordítattam a szöveget, és ezt jelenti.

"Achtung hat eine kleine Beule an der rechten Seite. Ohne Garantie und Gewährleistung! Hinweis !"

"Vigyázat, van egy kicsi daganat a jobb oldalán. Garancia és szavatosság nélkül! Utalás!"
Esetleg annyi esze van, mint egy rendőrnek.
A MOTOROS RENDŐRÖKKEL NINCS IS GOND! Jó Csávók!Az öcsémet úgy igazoltatták, hogy még a maszkot , bukót sem kellett levennie Jól beazonosították!
Na de ha mi nem rendetlekedünk jelentősen, akkor nincs gáz velük.Nekem a női rendőrökkel volt némi eltérésem csak.Szobacirkáló példány kommandózott ki elém egyszer és hírtelen a sapkáját sem találta a nagy és fontos intézkedése megkezdésekor.Szó szerint úgy ugrott le elém a járdáról, mert 30 helyett
42-vel mentem.Örültem, hogy nem ütöttem el.
Gratula.
mekkora :))))
Sziasztok!
Hétvégén motorozás közben megállított egy motoros rendőr.
Elővette a mobilját és megmutatta benne a motoromat!
Ő is kinézte magának, utánanézett az előző tulajoknál.
Nem tudta kipróbálni, mert nagyon hideg volt.
Mire bement, hogy kipróbálja, azelőtt 3 nappal megvettem.
Sajnáltam, hogy így járt.
Ha valaki, akkor ő igazán tudja, hogy ezek a motorok nagyon ott vannak!
RONYO? RONYO! Mz/X Jelentekezz!Most mi van a bizniszünkkel? Megy a postázás?
Ronyót várják a bejáratnál!
Ezzel viszont talán jól jártál.
Egy szép kipu megér 80€-t Ez van. Nem hiszem, hogy olcsóbban tudsz szerezni. Szállítással 100€. Ez van. Ez itt a világpiaci ár.
Sikerült vennem egy fullos intercomot, de a Koni progressív rugóstag másnak ishátsó rugóstag másnak is kellett...
Szerintem a végére többe lesz. Nekem sem sikerült 22 alatt megoldani....
A kipu megér 30 eurot? úgy 13-14Ebe jönne ki a postával.
Közben már rádobtam 10 euro-t. Majd meglátjuk mi lesz, még van 2 óra és lehet hogy ez még mindig job mint a jelenlegi.
Csak ajánlani tudom ezt a linket: Német-Magyar fordító.
Bocs, ennyire nem néztem meg... Valami nyomódás lesz rajta... hagyd.
Berber kolléga küldött egy linket egy hátsó lengővilláról. A leírás németül van és figyeles lettem egy részre, maiben valószínüleg az alkatrész hibájáról írnak, csak nem értem hogy mi van vele, a képen nem látszik igzából semmi.

"Achtung hat eine kleine Beule an der rechten Seite. Ohne Garantie und Gewährleistung! Hinweis !"

A szótár szerint a "Beule" daganatot jelent, de dudrot nem látok sehol.

lengővilla
Van IGO8, de sajna csak fekvő módban megy (hiába állítgatom a képernyőorientációt). A 3D mód elég hasznosnak tűnik, pl megtaláltam a te házad is meg a sajátunkat, ráadásul még a garázsunk és a régen disznótartásra használt épület is rajt van (bár minden épület egy kocka, de a viszonyított távolságok stimmelnek és ez azért nem semmi). Rádobtam a 2GBos SD kártyára, majd a beígért PDA-s DVD-vel együtt kölcsönadom (a DVD a tied, azt neked csináltam ). Hétfőtől 3 napot leszek megint fehérváron, majd egyik nap meló után átviszem (hacsak nem leszek olyan hülye és megfeledkezem róla, de ha cseszegetsz 1 kicsit - mondjuk mailben - akkor tutira nem marad el ).