Nincs olyan hogy összekapkodják a cuccokat?! Logikusabb lenne ha még az országon belül összehozzák a 2 cuccot és úgy küldik tovább, de hát ők tudják...
Szia Berber és mindenkinek üdv.
Volt nálam ma Jocó (1973Joe) és kiméregedtünk mindent, meg átraktuk az ő reléjét az enyémbe és így ment a vészjelzőm, tehát egy rele csere megoldaná a problémámat és mivel mondtad, h neked van egy kétmadzagos, az lenne nekem a tuti.
Ha még mindig eladó, akkor légyszi írj a: lacafarkas kukac yahoo.com -ra és írd meg az üzleti feltételeket :D Köszi.
Megírom még a PDA progis DVD-t, beurok a MediaMarktba meglesni az autós töltőt, mert az eredeti tényleg bumfordi( az tényleg kocsiba való ), aztán megkereslek, addigra talán a siestádnak is vége
Jugóban szoktam, de inkább csak Vajdaság területén - a Dunától délebbre elvből nem szivesen mászkálok... Horvátország idén nyárára van tervezve, meglátjuk mennyire jön össze...
De a zentai összeröffenésen ha minden igaz, ott leszek. Gyertek TI is
Voltam égő után nézni... Maj hasra estem. Találtam jót, Osramot, 55/60 W-os, 90%-al jobban virít állítólag... Csak párban árulják, 4500-ért... Pf...
Szal a kérdésem: egészen pontosan milyen égőt és hol érdemes venni bele? Vagyis Ti milyet tettetek a tiétekbe és hol vettétek és mennyiért?
A személyes adataim között fenn van, de ha nem találod ide másolom! E-mail: boker@freemail.hu
Már van netem, úgyhogy ha írsz azonnal küldöm a link gyüjteményt!
Vazz, teljesen elvagyok tájolódva az idővel kapcsolatban. Hisz én ma éjszakás vagyok és reggel 6kor végzek. Holnap délután érnék rá, ha neked is megfelel.
Volt nálam ma Jocó (1973Joe) és kiméregedtünk mindent, meg átraktuk az ő reléjét az enyémbe és így ment a vészjelzőm, tehát egy rele csere megoldaná a problémámat és mivel mondtad, h neked van egy kétmadzagos, az lenne nekem a tuti.
Ha még mindig eladó, akkor légyszi írj a: lacafarkas kukac yahoo.com -ra és írd meg az üzleti feltételeket :D Köszi.
Jugóban szoktam, de inkább csak Vajdaság területén - a Dunától délebbre elvből nem szivesen mászkálok... Horvátország idén nyárára van tervezve, meglátjuk mennyire jön össze...
De a zentai összeröffenésen ha minden igaz, ott leszek. Gyertek TI is
látom Zentán laksz, szoktál motorozni jugóban, vagy Horvátban? túrázgatni..
Szal a kérdésem: egészen pontosan milyen égőt és hol érdemes venni bele? Vagyis Ti milyet tettetek a tiétekbe és hol vettétek és mennyiért?
Már van netem, úgyhogy ha írsz azonnal küldöm a link gyüjteményt!
Üdvözlettel:
Dragon11