csá
Van egy csomó alkatrészem 86-os xj 600-hoz
pl: lánc+lánckerék, 2 felni(első-hátsó) féktárcsával, kormány, kapcsolók, teljes első fék rendszer
Ha vkit érdekel teszek fel képeket....
SZERINTEM A KOR NEM SZÁMÍT olyan nagy mértékben.Az állapotát kell inkább megfigyelni.Ha idősebb akkor olcsóbb a súlyadó. és az ár is alacsonyabb, de nem biztos hogy az nincs olyan állapotban mint egy akár 5 -6 évvel fiatalabb.A diviknél inkább az alváz és motorszámot figyeld, hogy az alkatrészek rendelésénél ne legyenek nagy gondjaid.Általában mindegyiket túrára használták kivétel a volt rendőrségiek. Szerintem!
Kinéztem 1et egy kereskedésben.
720-ért 2000.09 havi.
Piros, szép az is.
Már egyezkedtem a tulajjal, mikor beadta a kereskedésbe, és elhozott egy másikat.
Jó sokat ráraktak, de nem engednek az árbol.
Hitelre veném a mocit, ezért nagyon meg akarom nézni, mit veszek.
Azon látszik 1 csúszás, jobb kipuff sérült, de nem csörög a blokk, szép hangja van.
fény is egybe van, +van rajta egy túradoboz, gumik is rendbe, és elöl a tárcsáknak még nincs pereme.
Arra hajtok igazábol, csak keresek még alternatívákat...
Olyan 500 körül megéri divit venni, vagy inkább fiatalabbat vegyek?
Szerintem hegesztve nem lehetett! Semmi nem utal keményebb esésre. Eldőlés, csusza, az talán, de nem több. Sok manus van aki megveszi aztán 2-3 év alatt ráun és csak nézegeti néha.... valóban vihetnél valakit ha tényleg komolyara veszed.....
Vesztesként én sem, de az esélytelenek NYUGALMA nem árt.Van olyan amikor az utolsókból vannak az elsők.Másnak is ott kell menni és ők akár többet is hibázhatnak. A dobogó már jó!
Nekem gyanus, hogy törött volt és akkor lehet benne km. ennyi.A gumi cseréjét is indokolhatja a bukta.Az biztos, hogy nézni kell a heggesztéseket és apró illesztés és más jeleket az esetleges törés miatt.Azt is elképzelem, hogy mivel Metzeler gumikkal van, tényleg kellett cserélnie a puhasága miatt.meg kell nézni élőben.Nincs más tippem. Valaki olyannal mennyél, aki nem a fényét nézi a paripának.Sokat elárul az olaj és a tulaj stílusa, beszédje.
Én biztos egynek megnézném.Kép szerint nem rossz, sőt így szép is!
Nagyon szép moci ez! Nem annyira a gumikon múlik! Az eredeti Michelin Macadam olyan mint amiről elnevezték. (Makadám kő útburkolat ) 16 ekm-nél meg aktuális egy csere ha a guma már 10 éves! Az én hasonló korumban is van vagy 14 ekm, de más okból. Mást nézz rajta! Fékpedál, váltó, lábtartó, ülés, gázfogantyú kopások, karcok esztétika, lötyögések. Az ára is ott van. Indítás, kupplung zörgés. Ennek még lehet hogy nincs hangja, szinte valószínű. Elég korrektnek tűnik!
Végre sikerült egy szakaszt felvinnem itinerből, egész jó megközelítéssel! DE a művelet igénybe vett 40 percet szerintem , és egy flikk-flakkot beszoptam , amit fel se fogok hogyan lehetne elkerülni , még elevenben is! Annyira durva! Nem hiszem, hogy idén kevesebb szivatást tennének bele! Nem lesz ez egyszerű menet kicsit sem!
csucsorgat majd Téged álomba a mezei sáska, mert én nem Mackóékkal ellenfelek vagyunk és úgy néz ki ismerik a teljesítő képességünket, nem akarja rontani a saját csapata esélyeit.
Köszönöm szépen a műjanyagos infót! !Holnap már úton lesznek a dobozok is.A tartó kütyük meg talán ezen a héten meg is jönnek. Most ezt igyekszem minél elöbb lezongorázni.
Ha Neked a hat órai kelések későiek, akkor úgy kell !
Látom nagyon rá vagy indulva erre a műanyagozásra! Tegnap volt egy félóra napsüti. Kapsz egy számot: Örzse (Erzsike) (20)3577124 nem nyílvános, ne áruld el senkinek. Ö a Főnök, kedves ember, aki együtt melózik a többiekkel. Szóval csak kedvesen. Egyébként meg volt ütközve, hogy mit variálunk! "Vigyük be azt kész." De télleg így üzemelnek.
Ok.Ok. Ágy nem kell télleg jó az árok, szalmabála, stb. DE KI FOG ÁLOMBA CSUCSUJGATNI? Én korán fekvő, későnkellő típús vagyok. Mackó okosan nem sokat mondott mi?
Ha már most elárulod a kódrendszerünket ennek a 2 millió olvasónak, akkor hogy fogunk boldogúlni? Kezdek megijedni, most, hogy felsoroltad a felszerelési igényedet. , Ott lesz az árok Francia ágynak, sátornak a benzinkút előtetője, meleg ruha nem kell, mert lesznek ott meleg helyzetek.Máris maradt egy csomó helyünk Fejlámpát, meg nem kell semmivel fogni.fixen a pántjával rögzíthető a vállnál.Vagy egy viharlámpa a p.csre. No para.Az adnerelin miatt nem fogunk elálmosodni.Szerintem olyanok leszünk, mint a spides pörgős egerek Úgy látom az esemény elött egy sport pszichológiai megbeszélésben kell, hogy részesítselek A Tiéd a technikai háttér kidolgozása.OK?
Azt a kommunikációs akadolyt meg nyugtával dicsőísd!... hmmmm. Apropó. Más is 454-5 mHz-es PMR-el megy?
Akkor fel kell venni egy kódot. pl.: "Nyuszi bemegy a málnásba"="leállok brunzolni." vagy,
"könnyezik a jobb szemem"="az első lehetőségnél forduljon jobbra" , esetleg
" az orrom is könnyezik"="túl gyorsan mész"
Szóval vannak variánsok. Ehhez is szótár kéne, és fejlámpa? Akkor mikor motorolunk?
Hoppá! Éjjel tényleg sötét van! Aztán menet közben ki tartaná a lámpát? Mert a GPS bemondja, meg láccik is, de egy papír térkép nem tesz ilyet!
Főleg itiner nem, amiben tudni kell még azt is: "...hányszor volt bukta a Honda a világbajnokságot..." (Szerintem nincs annyi kijárat egy körforgalomban... Max Rómában, de akkor lebuktak! Tudjuk az irányt! )
Sok kérdés van még. Víz, kaja, nő 3 db nem fér el a mocin. Kényelmes, ágy (4 főre) Melegruha, hidegruha, gémbertelenítő, sátorvas... még nagyon zavaros.
Valahogy úgy kell menni, hogy a GPS-t rendesen beokosítani, aztán Gooo..! Én most a tavalyin próbálok. Felviszem az itinerről az utat, aztán összehasonlítok... hát nem annyira megy.
Aggaszt a km.óra eltérés is. Meg kegyetlenül fárasztó lesz, csak a baleset veszély miatt mondom.
A 24 órást én sem hagyom ki, de hogy jövőre mi lesz,?sok a kérdéses tétel.nnna ennnyit a való világról.Idén amit megtehetek, azt nem halasztom jövőre.Pia, drog, Nő, alkohol, motor, tömegverekedés, szélvédő betörés, pénzautómata kiszakítás, szomszéd megverése, bázis ugrás........stb ,
Hát ez tényleg komoly fertőzési hullám.Korábban még felülni sem nagyon akarózott Valamit igen jól csinálhattál vagy nem. ( )
Azon gondolkodtam (és nem fájt ) hogy az itiner éjszakai olvasását hogyan oldjuk meg.Egy ledes fejlámpával? Vagy valami más módon?
Ezen csak azért csiribizáltam mert a kommunikációs akadályon már túl vagyunk.
http://www.hasznaltauto.hu/1985241_yamaha_xj600_1997
alvázszámnál mit, és hol?