Hááát én is a tükörre asszocccciciáltam na persze. Majd herkentek valami levehető tartót. Jó lenne a kemény doboz is ha egyszerű lenne a le-fel rakása... Volt most az e-bayon (amíg nem volt netem ) egy oldaldoboz cucc úgy 60€-ért....... lemaradtam.
Amikor voltunk Berberrel Tatabányán, akkor kellett volna beugrani Mórra és már meg is vehetném a Paripát.Na de ez még viccnek is rossz!
Akkor a Te pénztárcádat sem erre varták mi? Az én esetemben azért húzós lenne, hogy a motor 50%-os áráért tegyek rá dobozokat.
Én a tükörre gondoltam, mert a balosban cseréltettem a vaksisága miatt.De ezek szerint nem?A gyöngyvászon táskáknak is jobb ha van valami oldalsó tartója.
Mit szólnál hozzá ha este fél 7 felé átugranék meló után, csak hogy 1 rövidet beszélgessünk (meg megnézném a bukógombáidat, mert te mindig tudsz valami érdekes mutatni). A moci nincs itt, és leakarom veled zsírozni, hogy mikor érünk mind2en rá (én speciel szomat délután és vasárnap egész nap leszek a vasam közelében, pénteken iszunk a kollégákkal).
Nem talált biza! Még várok jelentkezőket, azt bemondom az adu-ászt
Az Aprilia projekt a Fiam mocijának talpra tétele lett volna.... talán még sikerűl.
A dobozokról, meg egyre inkább a szövettáska felé hajlok. Nem tetszenek nekem. Igaz sokszor van gondom a táskázással, de többször jobb ha nincs fenn semmi.
Még mindíg kivannak a térdeim... tudod elfagytak...
A dobozaidnak meg örülök én is! Üdv!
Csak szélesítettél rajta? Helyes! Nekem is a balos mehetett volna kifelé, de már megszoktam.A jobbosban látok mindent megettem a balosból mer a felezőtől. Szerintem kiraktad a kormány végére mint az tz trophy-nál volt vala Ha már úgy sem kapok sörtöt! Kéne neked is egy pizzás doboz hátra és akkor nem hagynál el senkit.Állítólag egy biztonsági érzést is ad az utasnak.Az sem baj egy rutintalan utasnál .
Én erről az Aprilia projektről lemaradtam, így nem tudok szólni hozzá.
Te mindig bizniszelsz?
Én meg lefixáltam Ronyóval a dobozait.Lezsíroztam a haverommal, hogy színre fújja nekem de nem telibe és már lehet is túrázni.Lakatost is beizzítottam egy tartóra.Amint a dobozok itt vannak már indul a mandula.
Ne tudd meg mennyire! Olyan elvonási tüneteim voltak, hogy nagyonagyon!
Apropó! Meg javítottam a tükörszáraimat, most panorámás a dolog, de annyi chopperes lett! Mindegy elvenni mindíg lehet belőle. Vagy megszokom. Aki kitalálja, hogy milyen megoldást alkalmaztam a tükörszárak hosszabbítására, az kap egy beer-t. Ugyse kap.
A fiamat megmotoroztattam, az uj elkerülőn mentünk egyet 160-al és egészen le tudtam tenni, hihetetlenül jól ragad. Csak ne koppjon az a Bridgeston! Egy előzésnél meg majdnem lebillent hátra, mert vacakolt a kapaszkodással. Persze csak fííínoman.
Viszont az Aprilia projekttel baj lesz, ha nem lelem meg a beszállítómat. Nem veszi fel. Apropó, azonos műszaki bajunk van Talmácsival.... Lehet, hogy típushiba?
Intercomra meg már 80 eFt-s ajánlatokat kapok. Hívogatnak... khmmm... asszem nem az én agyam ment el.
Na sziasztok, nem vagyok itt új, lehet már nem emlékeztek rám, régen kicsit többet fórumoztam. Lett ujra netem, 4megás, úgyhogy rettegjetek! Be sem fog állni a szám!
Én nem vagyok egy nagy vaterás és valszínű, hogy Ronyo tiszteletbeli XJ-s pajtással bizniszelünk egyet.
Csak feltudom rakni. Majd valami tartót kiokoskodok hozzá.Nonfango-Givi(kappa) korporésön
Sziasztok !
Én most vettem egy hátsódobozt a vaterán vadi új és csak 6000+850postaköltség minden volt hozzá az utolsó csavarig,nagyon jó fej volt a srác,már fel is szereltem.Szóval ott is érdemes szétnézni.
Igazán nincs mit! Ha egy kicsit húzósabbat is elbírsz, akkor e-mailban tudok még egy nevet és telszámot , de az nem publikus.Ott mondjuk komplett három nagy dobozos rendszer van készleten színre fújva és 140 irányáron.
Akkor jól van ! Nézd csak milyen rendes vagyok! Hívd fel a Dely Imre (dilike fedőnevű) egyént a 20/9215600 telefonon. Pesti srác és korábban árult olyan nagyokat amilyet Te is szeretnél . Sok sikert!
Akkor a Te pénztárcádat sem erre varták mi? Az én esetemben azért húzós lenne, hogy a motor 50%-os áráért tegyek rá dobozokat.
Mit szólnál hozzá ha este fél 7 felé átugranék meló után, csak hogy 1 rövidet beszélgessünk (meg megnézném a bukógombáidat, mert te mindig tudsz valami érdekes mutatni). A moci nincs itt, és leakarom veled zsírozni, hogy mikor érünk mind2en rá (én speciel szomat délután és vasárnap egész nap leszek a vasam közelében, pénteken iszunk a kollégákkal).
Az Aprilia projekt a Fiam mocijának talpra tétele lett volna.... talán még sikerűl.
A dobozokról, meg egyre inkább a szövettáska felé hajlok. Nem tetszenek nekem. Igaz sokszor van gondom a táskázással, de többször jobb ha nincs fenn semmi.
Még mindíg kivannak a térdeim... tudod elfagytak...
A dobozaidnak meg örülök én is! Üdv!
Én erről az Aprilia projektről lemaradtam, így nem tudok szólni hozzá.
Te mindig bizniszelsz?
Én meg lefixáltam Ronyóval a dobozait.Lezsíroztam a haverommal, hogy színre fújja nekem de nem telibe és már lehet is túrázni.Lakatost is beizzítottam egy tartóra.Amint a dobozok itt vannak már indul a mandula.
Apropó! Meg javítottam a tükörszáraimat, most panorámás a dolog, de annyi chopperes lett! Mindegy elvenni mindíg lehet belőle. Vagy megszokom. Aki kitalálja, hogy milyen megoldást alkalmaztam a tükörszárak hosszabbítására, az kap egy beer-t. Ugyse kap.
A fiamat megmotoroztattam, az uj elkerülőn mentünk egyet 160-al és egészen le tudtam tenni, hihetetlenül jól ragad. Csak ne koppjon az a Bridgeston! Egy előzésnél meg majdnem lebillent hátra, mert vacakolt a kapaszkodással. Persze csak fííínoman.
Viszont az Aprilia projekttel baj lesz, ha nem lelem meg a beszállítómat. Nem veszi fel. Apropó, azonos műszaki bajunk van Talmácsival.... Lehet, hogy típushiba?
Intercomra meg már 80 eFt-s ajánlatokat kapok. Hívogatnak... khmmm... asszem nem az én agyam ment el.
Csak feltudom rakni. Majd valami tartót kiokoskodok hozzá.Nonfango-Givi(kappa) korporésön
Én most vettem egy hátsódobozt a vaterán vadi új és csak 6000+850postaköltség minden volt hozzá az utolsó csavarig,nagyon jó fej volt a srác,már fel is szereltem.Szóval ott is érdemes szétnézni.