Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi pánik! Így van! Nem fikázás van a sorok mögött.Ezek kedves csipkelődések és a személyes
egyenlőre felületesnek tekinthető ismertségünk ellenére is már kiderűlt, hogy fél szavakból is megértjük egymást. Akikkel itt már személyesen is találkoztam azokkal nincs semmi probléma az tuti!A beszólások itt csak a betyárkodás szintjén lebegnek.
Majd ha mindenki ott lesz egy-egy XJ-s közös programon akkor lesz az igazi a fórum is, mert személyes találkozást követően a szavaknak más értelme is van mint egy "idegennek"olvasatban.
Holnap reggel megyek a paripáért és elárulom, hogy mit tud havas úton a Metzeler hátsóm Az biztos, hogy indulás elött kap egy kis csiszólóvásznat.Nek kockáztatom az első km-eket sem.
Kösz! Nekem kettő is van. (Keménytojás )
Halál, halálra aggódja magát hogy megsértődünk... Így közkincsé teszem, nem sértődök, ha direktbe nem akarnak sérteni. És mivel arra gondolt, hogy szívatgatjuk itt egymást, elmondanám, hogy minden olvasat kérdése. Minden sorom mögött ott a megbecsülés is. Egy nagy ARCOT lehet így és úgy érteni. A rossz az aki rosszat tételez fel. Ugye?
Köszi. Még megérdeklődöm én is.
Ha a motorod Magyarországon van regisztrálva (pl. ha tart.engedélyed van), akkor igen, kötnek...
Ha a rendszámod külföldi (pl. romániai), akkor az ottani biztosítóval kell zöldkártyát kiállítatni, és az érvényes külhonban is.
Nemtom erre voltál-e kíváncsi...
Jobbulást! A gumit azoktól vetted akkor akik behozzák Mo-ra. Ők terítik itthon és nekem is onnan származik egy köztes állomásról, mert így 3000 ft-val olcsóbban kaptam mint a Suzukiban. A biztosítós kérdésedre sjna nem tudom a választ, de felhívsz egy biztosítót és ha lehet itt is, akkor nem fognak elzavarni.A pénzt mindegyik szereti, csak nem kifizetni.
Kellemes ünnepeket és kemény tojást Mindenkinek!
http://www.ivtm.hu/
Mit szoltok hozzá? Én kiprobálnám szivesen és már fel is iratkoztam, h szoljanak ha kezdődik, hátha lesz időm. Szomorú vagyok az ilyen szar időben, habár rámnézve most jo, mert tegnapelőtt vették ki a mandulámat és most két hét pihenés a program.
Közben 19ezerér vettem első Metzler gumit valami Veszprém-i cégtől az expo kiállitáson. (Lehet, h valakit érdekel az irányára egy guminank, csak azért említettem... na meg unatkozom a fájós "mandulámmal")
Meg közben lejárt a biztosításom és mivel Erdély-i vagyok nemtom, hogy kötnek-e Magyarország-i cégek nekem kötelező biztosítást? Esetleg valaki tudja?
Üdv mindenkinek és Kellemes Ünnepet Kívánok.
Helló Tarzan! Engem érdekel a csomagtartó! Ha lehet délután elmennék érte! Te szegedi vagy? Írj emailt ha áll az üzlet!
Akkor húzzál bele Mi már annyit edzünk (fejben) hogy a második garnitúra gumit koptattuk el.
majd kéne csinálni egy gps-es km szegélykő mérős pontos gurulást amúgy is a pontos szorzó miatt, ha erre gondoltál.
Sziasztok!
Ha sikerül mocit venni, mi is menni akarunk a 24H túrára.
A pmr a megoldásunk valóban ilyet hoz nekem Ecsém, amiből kettő is lesz mert magának is vesz egyet, amit elkérek köjcsönbeee. A csizma kicsi , intercomot már van de macerás a bedugós fülhalgató miatt és olyan jó, hogy nem beszél hozzám senki menet közben .
Csak így tovább!
Még mindig eladó a képen látható topcase-tartórendszerem a platnival együtt. Több tipusra is gondolom részerelhető, mert állítható a felfüggesztés. Eredetileg 600 Diversion-ön volt - az enyimen...
Irányár: 12000 Ft. Hincsétek...

erőegészségjobbidő
Ennyi volt a móka mára, zárul Csabi móka tára , de viszont látásra Pajtások, visszatérek hozzátok! (ha a szolgáltatóm is úgy akarja végre), álmodjatok szépeket!
Az a helyzet hogy itt nincsen Lidl, polgármesterünk nem engedte. A legközelebbi tudtommal 30 km-re van. De lehet felkelek én is...
Motoron még nem próbáltam a GPS-t csak autóban. Hétvégén szerettem volna, de az időjárást elnézve nem hiszem, hogy lesz belőle valami. Jöhetne már a nyamvadt tavasz....elvileg ma van a tavasz első napja. Nem úgy vettem észre.

24 órás? Nem megyek. Láttam, hogy Ti is indultok, gondoltam hagyok esélyt!

Én a Lidl-ben tavaly motoros zoknit vettem. Tök jó! Viszont szabvány eü csomagom nincs, azt mindenképpen veszek.
És MP3, GPS, Teló bepróbálva? Ugye nem jössz a 24-órásra?!?
Jolvan Debreceni vagy, akkor megmondom, tavaly sem kapkodták el.... csak motorom nem volt.... most reggel ott fogok tiperegni! Egyébiránt sokaknak van nagyon aránytalan véleménye ezekről a dolgokról.
Hopplá. Én még soha nem jártam ebben a kereskedelmi egységben.Ezeket a dolgokat valóban lehet is kapni?vagy csak egy-egy darab van, és reggel hétkor el is viszi az első vevő?
Van tapasztalat?
Jose! Majdnem elfelejtettem, (mert soha nem foglalkozom a közös dolgainkkal... ) a km óra állás! Paragraffal összevetettük, mindketten Veszprémben 0-áztuk a napit, és mindenhova ugye együtt gurultunk, és mégis 4 km különbségünk volt!? Be kell mérnünk az órát, és egy kicsit rátartani.... kerülni mindíg kell...
Az úgy van, hogy csutkáig tankolok, kicsit megtaposva, nullázom a napi km-et, és megyek. A következő tankolásnál megint csutka, és a napi állásával osztok, így tévedés kizárva!
El lett dugva! Közbe lett iktatva egy kis kapcsoló is, így lehet szabályozni, hogy mikor legyen fesz alatt.

Paragraf:
A MIO gyenge pontja szerintem az akksija, bár lehet bele nagyobb teljesítményűt is kapni. Viszonylag sokat bizirgálom, a melóhelyen és az autóban nálam is sűrűn van töltőn. Mint telefon szerintem butus, de valamit valamiért. A többi funkciója feledteti. Jó dolog a bővíthető memória, nekem most egy 2 GB-s kártya van bent, kényelmesen elférnek rajta a cuccaim. Összességében megérte az árát, én nagyon szeretem.
megelolegezte nekem az ido...latod, nem en bantalak titeket, ver titeket a jo eg is
Ne tudd meg azt a jó időt! Tegnap centis hópelyhekben nyomtam! Nem volt nagy élvezet, ugyanis meleg, napfényes, jó időben indultam.
akkor elmondom a tapasztalatokat eddig, merthogy en most vettem :) (meg masok mast)
Az intercomra azt mondjak jo, (en vettem belole) de a fejes resze eleg kenyelmetlen...de egyszeruen atalakithato (mondjuk en bele akarom faragni a nolanba, amig nincs penzem gyari n-comra)
Az esoruha igen baba! En is vettem, tesztelni en meg nem probaltam, de itt kint masok is vettek, es teszteltek is, es a tapasztalat az, hogy mind szelben, mind esoben tokeletesen uzemelt! Itt vett mindenki, tenyleg jo daramnak tunik, bar belebujni nehezkes, de ha tajtad van, kenyelmes!
Az PMR-re azt mondjak jo, en most letettem rola. Viszont tudni kell, hogy egy sisakszett van benne!
A tanktaskat nagyon sokan dicsertek (nekem nem kell, mert van) de megnezegettem, es eloben is eleg guszta.
Az Apriliának van nálam csutka kormánya... és az egész egy falat... hát azon egészen hamar a kezem kezd fájni......

Apropó, ne tudjátok meg mekkora itt a billentyűzet! Egy laptop méret! Bocs hogy ennyit melléverek!