Ja, es a gyertyacserevel parhuzamosan erdemes egy szelephezag-allitast es egy karbiszinkront is megejteni, ha azt akarod, hogy igazan szepen duruzsoljon a vas... A vezermulanc-cserevel meg feleslegesen nem ijesztgetlek... :D
Azert en inkabb hiszek a Yamaha markaszerviznek, mint a Louisnak
Es igen, az egyik legdragabb gyertyafeleseg
De a jo hir: egyszer kell megvenni a 4 db-ot, aztan egy jo darabig lottek a gyertyaproblemaknak Higyj nekem, megeri a befektetest.
Amikor megveszed a motorodat erdemes szamos masik dologgal egyetemben a gyertyakat is kicserelni- felteve ha meg maradt ezekutan valamennyi penzed...
Egyebkent allitolag (es sztem is), ha nem hajtod halalra a gepet, eleg 12 v. akar 20000 km-kent gyertyat cserelni...
Sztem CR8E valo bele gyarilag! Enyimbe baris tuti az van. Amikor megvettem a mocit, rogton ezeket tettem bele, es semmi baj nincs veluk... Szepen dolgozik azota is a masina
Nektek milyen gyertya van a vasban? A gyári előírás NGK CR9E. Most ezt tettem bele, aztán kb. 500 Km után úgy bekormolódott az egyik, hogy megadta megát, és nem ad szikrát + a többi is nagyon kormos volt. Az előző tulaj CR8E-t rakott bele, és bár az sem őzbarna volt, de legalább nem ment tönkre... Most nem tudom, hogy CR7E-vel próbálkozzak, vagy CR8E?
Nem hasonló képpen gondolkoz én is. Az alap probléma a "a kis dellával" kezdődik, mert még tanulok aztán még nem ugy van pénzem ahogy én szeretném. Meg elcserélték volna velem az motoromra, de többen is mondtak hogy ne csinlajam ugyhogy lemondtam rólla. AMúgy kaszniban van különbség a kető között?
Egyetértek Tarzannal, a 400-asok nagyjából azonos árban vannak a 600-asokkal. Talán nincsenek annyira széthajtva a a nagyobb hengerűrtartalmú motorok...
Ha viszont ragaszkodsz a 400-ashoz, akkor csak annyit tudok róla, hogy öööö, hát nagyjából semmit. Első ránézésre úgy tűnik, hogy teljesen megegyezik a 600-asokkal, csak kisebb motor vann benne, de hogy ez tényleg így van-e, azt nem tudom....
Vavavavarjatok man!
En se vagyok megelegedve a fenyeimmel. A leirasotokbol viszont nem igazan tudtam leszurni: erdemes-e/szabad-e 90/100 W-os halogen izzot beletenni? Avagy ez varhatoan kicsinalja a rendszert?
Vagy tegyek bele 60/55 W-os Xenon izzot? Az jobban vilagit es tuti nem lesz baja a masinanak?
Ha engem kerdezel: ne vegyel 400-as divit! Japan belpiacos, nem egyszeru beszerezni hozza az alkatreszeket! Es egyebkent is: meg hozza teszel egy kis dellat, es veszel egy 600-ast! ( de lehet, hogy kisse elfogult vagyok )
Hi!
Egy kicsit irigykedem, de nekem most egy kicsit a kéró körülötti mezővel kellett foglalkoznom.Ez most kimaradt! De ami késik nem múlik.Remélem jól érezte mindegyikőtök magát és feltőltődtetek a melóra! Nekem az az öröm maradt, hogy az udvarunk kezd hasonlítani az elképzeléseinkre.Tuja telepítés, fű gondozás, stb., stb..
Még a fűnyíró is harmadik rántásra beindult a téli álom után
Holnap azért begurulok Veszprémbe.
Szép :) többet nem tok mondani, bár ugyebár elfogult vagyok ezen típus iránt, meg kicsit irigy a 900asokra, bár Berber szerint egészen más a 900as a 600ashoz képest (nagyobb tömeg, sokkal inkább valódi túratempóra termett, mint a 600 amit pörgetni kell - legalábbis ezt vettem ki a szavaiból, de lehet hogy félre értelmeztem)
Es igen, az egyik legdragabb gyertyafeleseg
De a jo hir: egyszer kell megvenni a 4 db-ot, aztan egy jo darabig lottek a gyertyaproblemaknak Higyj nekem, megeri a befektetest.
koszonom szépen
Mary
képet szeretnek egy Buel XB9S mocirol.
koszi elore is.
Mary
Egyebkent allitolag (es sztem is), ha nem hajtod halalra a gepet, eleg 12 v. akar 20000 km-kent gyertyat cserelni...
Milyen gyakran kell gyertyát cserélni?
Ha viszont ragaszkodsz a 400-ashoz, akkor csak annyit tudok róla, hogy öööö, hát nagyjából semmit. Első ránézésre úgy tűnik, hogy teljesen megegyezik a 600-asokkal, csak kisebb motor vann benne, de hogy ez tényleg így van-e, azt nem tudom....
En se vagyok megelegedve a fenyeimmel. A leirasotokbol viszont nem igazan tudtam leszurni: erdemes-e/szabad-e 90/100 W-os halogen izzot beletenni? Avagy ez varhatoan kicsinalja a rendszert?
Vagy tegyek bele 60/55 W-os Xenon izzot? Az jobban vilagit es tuti nem lesz baja a masinanak?
kosze
Egy kicsit irigykedem, de nekem most egy kicsit a kéró körülötti mezővel kellett foglalkoznom.Ez most kimaradt! De ami késik nem múlik.Remélem jól érezte mindegyikőtök magát és feltőltődtetek a melóra! Nekem az az öröm maradt, hogy az udvarunk kezd hasonlítani az elképzeléseinkre.Tuja telepítés, fű gondozás, stb., stb..
Még a fűnyíró is harmadik rántásra beindult a téli álom után
Holnap azért begurulok Veszprémbe.
Itt egy kép a mociról!
Mobillal készült, de azt hiszem a lényeg látszik!
Ez meg az én fejem!