Hm... akarod halmozni az élvezeteket? :D
Én most kicsit elbizonytalanodtam... mivel S-es sisakot vettem (mert mindenki azt mondta az jo nekem.. és jo is, mintha pont találna a fejemre), de félek, h oda már nem fér be semmi kommunikációs ketyere a fülemhez. :( Majd ki kell próbáljam.
Nem a VOX üzemmóddal van a lényegi baj, tudjuk tölteni, hanem sajnos nincs annyi fülem mint amennyi kellene.... 1 ugye a PMR-nek, 1 az interkomnak, és min. 2 a MIO-nak, de stereóban! Ehhez 3 db májkrofon, amihez szintúgy nincs 3 szám. Ajelszintjük meg annyira tér el mint Makó-Jeruzsálem. Ezen túl a MIO mikrofon vezérlése és csatlakozása egy spec rémálom. Rajz minden nélkül, hogy dugnák fel maguknak . Most kezdenek még csak 2,5-ös 4 pólusú csatikat gyártogatni, és hiába dugok bele bármiféle mikrofonos stereo headsettet nem megy vele. Nagyon kitalálták!
Nocsak! Hubog a Palánta! Assziszi megoldja a mag, amibe az öreg tölgy beleszakadt! Leveszem a sisakom (a parókámmal egyetemben), ha pont a Kölök fogja megmondani micsinájjak!
20018110 ez a kodja a louisban, annak a szerkentyunek amiről beszéltem... nem ajánlom. Zajos 60 felett.
Igen biza, van olyan funkciojuk a walkiknak, hogy állandó kapcsolat, de akkor nagyon-nagyon hamar lemerülnek. Tapasztalat... vadászaton használtuk.
Üdv.
Általában megoldható, de nem tudom hogy, hogy!Tudod, egy walkie-talkie- n az a pláne, hogy MEG KELL NYOMNI a gombot hogy beszélhess, aztán elengedni (ez volt a tudományos változat).
DE! elvileg van rayta olyanfunkció, miszerint(személyes tapasztalat) ÁLLANDÓ kapcsolat, és chatelés meg van engedve!(szép magyarszki ugyeszki? )
Skacok! Akkor én most elkezdek NAGYON-NAGYON nézelődni, a kommunikációt megoldani, ha lesz BÁRMI eredmény, írok(mást nem igen lehet). Mit szóltok? Egy próbát megér nem?
Kedves Berber úr! Tájékoztatjuk, hogy legújabb akciónk keretein belül ha egy Lidl-es walkie-talkie-t vesz headszettel, és társai úgyszíntén, a kommunikációt ugyan megoldják, de lám! Kicsengettek egy CSOMÓ PÉNZT! (tesco gazdaságos hirdetések)
A Ti paripátok műszerfala a komputeres masinák elődjei? Ilyeneket tudnak? Ezek az Oroszok milyen jó kis dolgokat találtak ki! Soha nem voltam oda az elektromos kütyükért és talán ezért.Olyan jó kis bonyodalmakat tudnak csinálni.Erre meg a kocsikat is tele pakolták.
Bundi! Ezzel már tavaly is küzdöttél nem? Ha vigasztal nekem is nyomnom kell egy kis kontakt sprayt a hangjelző csatlakozásokhoz mert amikor vittem a gumi cseréjére már néma volt.Hosszú volt a tél!
Azt hiszem rájöttem ! Nézd meg az izzóidban mindkét izzószálat ugyanis a szervizkönyv szerint akkor is hibaüzenetet küld ha a helyzetjelző égett ki.Vedd le a műanyag búrát és úgy ellenőrizd hogy mindkét izzó világit,helyzetjelző +fék.Hát most hirtelen ennyi.
Heló!
Bundi gondolkodtam azon amit mondtál.Igy távolról azt tudom tanácsolni hogy nézd meg a műszerfal alatt a csatlakozókat nincs e véletlenül kimozdulva .Tudod mondtam nekem is hibaüzenetet küld az aksiról mert nincs bekötve az érzékelő.Ha nem akkor lehet a műszerfal adta meg magát bár én nem hiszem.Érdemes volna végigkövetni a vezetéket a féklámpától az elejéig.Még agyalok rajta és ha valamit kitalálok szólok,csak most nagyon összejött minden itthon.
neeeem! Püfölésekbe Téged nem rángatlak bele Meg van arra a megfelelő társaságom.
Arra gondóltam, hogy elgurulsz velem Tatabányára a csizmáért (ez a Lidl-s akció nekem nem kedvez, mert ott is csak 45-ös lábméretig keresik a madarakat) és kimértük volna a km óráinkat a vörsönyre, mert ott majd a szorzót be kell mondani és Te mint GPS,PDA,FBI, CCCP,KGB........ tulaj ebben a hitelesítésben kompetens lennél. De ha pont a másik irányba spriccelsz, akkor nem is érdekes.
Miért? Valakit meg kéne püfölni? Én nem vagyok egy verekedős típus. Nagyon nem. Ha verekedni kell, inkább elmotorozok... Ezért jó a NET! Itt szabadon beszólonghat az ember, amíg valaki meg nem unja..
Válasz a 4,5-es kérdésedre, valszeg az uj csizmámba fogok parádézni. Ha nem akkor addiggra már a Debrecen környéki LIDL egységekben fogom a kívánt árut katargászni....
De meg VOX-itani is tud, és nem kell gombbal csúfítani akormánytot. Nekem továbbra is az a gondom, hogy ez a rédió szerintem nem viszi az intercomot, pedig a ALAIN 456 azt is tudja, de ez ugyan ALAIN de nem 456... és nem tudom a MIO Telefon/MP3/GPS egységgel össze haverkodtatni.
Sokat akar a balf@... és nem birja a fark@sz? Egyfolytában töröm a buksim...............................
Jajaja... és a walkitalkinak van olyan funkcioja is ugye, hogy nem kell gombokat nyomogatni... vagy nyomogatva használnánk? (úgyis megoldható.... csak kár, h szitál a kormányom egy kicsit egykéznél is)
Nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy nekem is lesz csimmám (ami jó méretre is) .Holnap valszeg meló után felgurulok Tatabányára érte. Berber? Mit csinálsz holnap 1/2 5 körül?
Én most kicsit elbizonytalanodtam... mivel S-es sisakot vettem (mert mindenki azt mondta az jo nekem.. és jo is, mintha pont találna a fejemre), de félek, h oda már nem fér be semmi kommunikációs ketyere a fülemhez. :( Majd ki kell próbáljam.