Sziasztok!
Márciusban lettem a tulajdonosa egy gyönyörű XJ 900-asnak.
Még ismerkedünk egymással és tegnap volt az elso komoly túránk!
Mindenkinek hasonló élményeket kívánok!
Nemsokára kép is lesz róla!
Beszereztem a karos PDA tartót, a mio hátlapja még nincs itt, de az is napok kérdése és lesz.
Berber, lehet szó arról hogy a hétvégén (vagy péntek délután) beszereljük a szivargyújtót? Vezetékeket ha kell viszek, keresek majd valami elektromosságist fehérváron, mert a nappaljaimat ott töltöm csütörtökig, csak a motor nem tom felhozni, mert nincs hova lerakni, de egy ismerősöm ráállt az olcsó garázs keresésre, hátha akad valami.
Ha esetleg tudsz ilyet a Berényi úthoz közel, akkor jussak eszedbe :)
Ha jól értem kérdésed, nekem 55/60W-os Xenon töltésű égőm van (bulb) aminek picit sem foglalkoztam a színhőmérsékletével (kb.4000K). Kicsit fehérebb mint a Halogének, egyébként semmi különös. Az égő gyengébb mint a 90/100W-os kb. 10%-al és egy Xenon szettnél is, de a 35W-os és e között talánha 10-20% a különbség... dehát valamit valamiért!
Sziasztok a mai napom mérlege 205km a Balaton északi partján Badacsony környékéig .A Csobánc hegyen(360 méter) kisértem figyelemmel a sógor siklóernyőzését aztán visszafele Zánkán egy vendéglőbe egy sült csülök került elfogyasztásra.Kár hogy nem voltunk többen.Annyi volt a motor mint égen a csillag.
Vettem a Lidl-ben egy tanktáskát, mert nagyon megtetszett és hát praktikusab némileg az előzőnél. Viszont most 2 tanktáskám van amiből a régi feleslegessé vált számomra.
Szóval ez a táska most ólcsóért eladó (2000 HUF + posta, Veszprém és Fehérvár között meg tom oldani a szállítást, elég gyakran járok ezen az útvonalon). Aki kéri, annak küldök képet róla. Még szettben vettem az előző szezon elején (25E volt 3 táska + tanktáska). 7tech a márkája és a motoroscucc.van.hu -n meg is lehet nézni a teljes szettet.
Én a fülétől a farkáig be zsugorcsőveztem, csak a led látszik ki. Akár víz alá is dughatod! A kutakban a szivattyúk elektromos vezetékét toldják ezzel a technológiával. Én valami utángyártott Hama verziót csippentettem belőle. 2x mert az elsőnel nagyon neki találtam menni. Tudod a dekák, a motor terhelése, gyorsulás.....
Én innen rendeltem meg a Mio tartót. A rendeléstől számított 3. napon már kézhez is kaptam. USB-s töltőt pedig (Berber tanácsára) én is a MM-ból szereztem be. Az árára pontosan nem emlékszem, olyan 1300 Ft környéke volt.
Nekem így fért el a kormányszorítók között, de van egy csuklós magasabb, mint utóbb kiderült, az is elég merev.... úgyhogy ahogy gondolod, bár én inkább előre nézek mint oldalt.. Most nagyon gyászosan linkelek, úgyhogy kihagynám.......
1, Eloszor Halallal targyalok, O meg is csak itt van inglisbe, neki nem sok utaztatas lenne vele.
2, Ha neki nem kell, akkor Berber, atbeszelhetnenk a dolgot. A gyujtaspipakat mar itt a haz elott loptak le a kolkok, szoval minnel tovabb all itt, annal tobb lesz a minusz a kis szarokban :(
3, Maradjunk annyiban, hogy jovohetre konkret dolgokkal allok elo.
csok nektek.
Xenon töltésű égő. Mérés alapján, az 55/60W és a 100/90W halogén közé esik valamivel féltáv fölött, szóval az 55/60W-nál 60%-al tényleg többet nyom. A foncsor bírja, mert: napközben 23W-os halogén helyzetjelzőt használok, éjszaka meg hidegebb van mindíg, és jobb a hűtés, továbbá a távolkeletiek nem az 55W-os európai szabvány szerint csinálják, és a diviben a foncsor fémen van! Tehát a 100W-is sima, ha az akkumulátor terhelését LED fogyasztókkal minimálisra csökkented! Számolni kell! Én a fogyasztás miatti óvatosságból és kíváncsiságból nyomtam be a Xenonos égőt, de csere izzóm a 90/100W van bespájzolva! A BiXenon settet e-bayon sem vettem meg 7000,- Ft-ért! Szerintem be sem fér az égő, mivel a kis H4-et is épp elég betenni! Nameg egy Xenon span elszolta magát, hogy max 2x-es fénye van, tehát nagyjából a 100W-ossal egyezik. Egy másik használó azt szólta, hogy neki 1,5 évet ment a márkás, aztán szervíz....mert útszélén nincs csere! Akkor minek?!?
Ha forgalomba lehet helyeztetni ismet, akkor en is hezitalok rajta, hogy megveszem, es megcsinalom magamnak az enyem helyett :S (csak nehezen tudom atlatni, hogy hogyan tudnam szinre fujatni a fejidomot...megaztan kell ra sok aprosag, de vegulis az en motoromat hasznalnam, amig ez kesz nincs, szoval raerne a dolog...nah de ezt majd meg megtargyalom Ravennel)
A tiedben milyen van? Nekem jobban tetszene a 100/90, de nem hiszek benne, hogy minden szempontbol jo otlet (tul nagy ho, tul nagy fogyasztas)
Szoval azon hezitalok, hogy teszek bele egy xenon-t, abbol is a szuperfeheret
Mivel most itthon vagyok, fillerekert tudok is venni, csak nem tudtam meg eldonteni, hogy sima H4-es Xenon megfelelne-e, vagy erdemes lenne-e...hmmmm
Márciusban lettem a tulajdonosa egy gyönyörű XJ 900-asnak.
Még ismerkedünk egymással és tegnap volt az elso komoly túránk!
Mindenkinek hasonló élményeket kívánok!
Nemsokára kép is lesz róla!
Berber, lehet szó arról hogy a hétvégén (vagy péntek délután) beszereljük a szivargyújtót? Vezetékeket ha kell viszek, keresek majd valami elektromosságist fehérváron, mert a nappaljaimat ott töltöm csütörtökig, csak a motor nem tom felhozni, mert nincs hova lerakni, de egy ismerősöm ráállt az olcsó garázs keresésre, hátha akad valami.
Ha esetleg tudsz ilyet a Berényi úthoz közel, akkor jussak eszedbe :)
Apropopo, neked az a feher (kekes) szinu xenon van, vagy a sima?
Szóval ez a táska most ólcsóért eladó (2000 HUF + posta, Veszprém és Fehérvár között meg tom oldani a szállítást, elég gyakran járok ezen az útvonalon). Aki kéri, annak küldök képet róla. Még szettben vettem az előző szezon elején (25E volt 3 táska + tanktáska). 7tech a márkája és a motoroscucc.van.hu -n meg is lehet nézni a teljes szettet.
Én innen rendeltem meg a Mio tartót. A rendeléstől számított 3. napon már kézhez is kaptam. USB-s töltőt pedig (Berber tanácsára) én is a MM-ból szereztem be. Az árára pontosan nem emlékszem, olyan 1300 Ft környéke volt.
1, Eloszor Halallal targyalok, O meg is csak itt van inglisbe, neki nem sok utaztatas lenne vele.
2, Ha neki nem kell, akkor Berber, atbeszelhetnenk a dolgot. A gyujtaspipakat mar itt a haz elott loptak le a kolkok, szoval minnel tovabb all itt, annal tobb lesz a minusz a kis szarokban :(
3, Maradjunk annyiban, hogy jovohetre konkret dolgokkal allok elo.
csok nektek.
Mio féle
Herbert
Nem is tom melyik legyen, olyan közeliek az árak. Talán a karost jobban lehet idomítani az adott körülményekhez (pl. napfény )
Szoval azon hezitalok, hogy teszek bele egy xenon-t, abbol is a szuperfeheret
Mivel most itthon vagyok, fillerekert tudok is venni, csak nem tudtam meg eldonteni, hogy sima H4-es Xenon megfelelne-e, vagy erdemes lenne-e...hmmmm