Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyémben 55/60W-os van. Paragraféban 100/90W-os nyomul. A Te motorod erősebb
Az elakadás jelzőre ránézek. Esetleg a fénykürttel együtt? Vagy az se nincsen?
A kapaszkodó: az szfvári Távirda utca PDA szaküzlet... 2500,- Ft? De mintha bezártak volna Net cím miatt lapozz vissza. Én most sánta vagyok. +posta!
Töltő: Mediamarkt Motorola USB-s 600,- Ft kb.?
Bekötése: Test, 1ik gyujtótrafó betáp piros.

Conclusion: Gyüssz Te még az énuccámba!
Mondom hogy van hozzá fejidomom, meg lámpám! S-re símán menne! Esetleg meg is csínálnám.... Arra morfondíroztam, hogy behozni, összerakni, kemény pézért eladni, megosztani a haszonot? Fizessen aki jó DIVIT akar! Nekem elmegy a cuccos, neked a vas, meg énis hobbizok! Jól láttam, hogy még a gyertyapipát is elvitték?
Meggyütt a MIOm ! 40E píz volt 2GB-s Kingston kártyával, enyhe karc a házon, a kijelző tökéj, no scratch. Stylus nuku, de le van fóliázva a kezdetek kezdete óta. Autós tartó és töltő meg majd a jövő héten jön (6E píz), mert az se vót.
Na amiért írok a dicsekvésen felül az az ,hogy hol tudok rendelni olyan tartót amivel a kormányomra tudnám szerkeszteni a kütyümet (elsősorban Berbert és/vagy Polo-t kérdezem, mert náluk tom hogy pont ilyen ketyere van felaplikálva a vasra, de más is válaszolhat)?

Ja igen, és még 1 dolog. A szivargyújtó bekötésének heylére és mikéntjére lennék kíváncsi még nagyon, de nagyon.
Hali!

Mond csak, a kipud nem eladó véletlenül óccóért? Jó célt szolgálna (Berber is bizonyíthatja)
Ebben 36 korul volt merfoldben, ez nem az enyem volt, hanem a sogorome :)
Abban igazad van, ha S-re akarod csinalni akkor draga.
De ha N-esre, akkor azert kijonne olcsobbol.

Az ara meg mege1ezes kerdese, akar ingye is odaadnam, ha valami jo kis dolgot ajanl erte :)
Nem az ar a lenyeg, nem kenyerre kel :) :) :)
Nem kéne akkor motort is cserélni? Valami fiatalabbra Vagy lehetne nekem is olyan hiper-super mint a Tiéd? Elbírja? Mondjuk nekem inkább az elakadás jelző hiányzik.Tegnap is volt olyan autós akinek biluxoltam volna, mert nem tudom, hogy az intésemet köszönésnek értik-é
Az ultar nagyon xenon égőmhöz mit szóltál? Nem gondolsz égőcserére?
Te mentél kevesebbet. Ez jó hír fogyasztásra Ha július 5-én éjszaka csak + 6 fok lesz akkor tényleg lemosom a motorodat és kipolírozom a hűtőbordáidat
Ennek a kommunikációs egyvelegnek örülök.Nem tudom az öcsémtől mikor kapom meg az ajándékomat, mert akkor már az egymás közötti duma is menne (ami néha nem ártana) .
Képzeld el, hogy villogós felvezetésem volt Csórig Valami tűzeset lehetett a faluban és a tűzoltó csinálta nekem a helyet (tudom, hogy nem szabályos!) egy 120-as tempót diktált kb.Jaaa!Majdnem elhagytam a balos kormánysúlyom.
Elsőre defektre gyanakodtam amikor kiértem fehérvár szélén lévő balos kanyarban tempós kanyarodással döntöttem és olyan volt hírtelen mintha úszna az eleje.Nem is gondoltam, hogy ilyen érzékeny lehet rá a kormányzás.
Vasárnapra tényleg nem ártana valami okos programmal csatolni a gurulást.Nincs valami program a balaton körül?
A Te javadra volt ugye? Vagyis én mentem rövidebbet? Paragraffal amikor mértük megintcsak én voltam rövidebb 4 km-el! Ha nem lenne új a gumim, átmérőre gyanakodnék, ha nem lenne direkt kapcsolat, szorulásra. Most nem tudom mi a rákra gondoljak! Elvileg minden gépnek egyformán kéne mérnie! Olyan mintha nem 110/80-17 es gumira tzerveztek volna, hanem 120/70-17-re. Mintha akkor lenne pontos.... Mindegy lassan belövöm magam.
Egy jó hír viszont van! Ugye így 240 km alatt 6-7 km-t késik az órám, tehát még kevesebbet fogyaszt a mocim!

Jose őszintén így még nem igen fáztam motoron! Bár nem is Bundibugyival( ) készültem, megaztán nem gondoltam, hogy este 7-re érek haza, jó ha 6 C fokban! Mindenesetre tanúlságos menet volt a Sallerbekhez!

Viszont az intercom lazán összejött a telómmal, és a MIO-val is! Csak ne lenne annyira ócsaka a fülese! Továbbá a PMR bukószettjét is meghajtja rendesen. Fény az alagút végén? Az adásgpomb használattal vannak már csak elméleti gondjaim...

Balaton körüli nekem is jó lehet, referálok, de találjunk valami célt, monnyuk fürdés, vagy természet járás, vagy kupi belépő, vidámpark, lóvasut, mittom én!
Ennek a szép gépnek nem is lehet semmi baja! Egy ilyenre azért fáj a fogam!A 600-as kicsi lenne a testemhez
Nem rossz ötlet! Még nem tudom a hétvégi programot.Egyeztetni kell az asszonnyal.Esetleg Keszthelyig elcsoroghatnánk. Jelentkezem ez ügyben.
Van csizmám!Berber kollégával tegnap elgurultunk Tatabányára.Szegénynek nem volt melege a bőr cuccosban.Mára szerintem kiolvadt. Két motor km számlálója között volt 100 km megtételével
2.9 km eltérés. Jó mi?
Jelenleg Salgotarjan...de sajna nem motorral
Ne izgulj, nagyon elfoglalt vagyok, ket het alatt akarok tobb honapos elmaradast potolni...szoval ne izgulj
Hol a rákban bócorogsz Kaszás haver? Remélem minket elkerülsz!
Ezt rendesen helybenhagyták! Elég sok minden kell rá...óra mindenképpen kellett volna mennyi volt a kilóméter benne? Kb. 300 a munka vele, 70 körüli a regadó, 52 a forgalom, 20-30 alatt nem jön ide, 5-600 at érhet egészben (amennyire a kilométerre emlékszem..)... háááát mennyi az a kis pénz
Ha hazamentem, beszelunk rola, mert most magyarban meresztem a seggemet!
Sziasztok! A napokban én is gurulgattam! 400km tettem a gépbe! Kezdek ráérezni az ízére 80 és 100 nál 5.ben van egy kis rezonancia,de nem vészes 90 nél szinte siklik A fogyasztást is meg kéne néznem! Nemsokára elviszem szervízre! Nagyon kezes de a súlya miatt vigyáznom kell hogy nehogy lefeküdjön a paripa! Minden jól szuperál rajta,könnyen indul,szépen veszi a sebességeket!
Mostmár csak a jóidőket várom!
Sziasztok !arra gondoltam hogy vasárnap jó volna gurulni egyet a Balcsi környékén,egyenlőre nincs konkrét utiterv de valami laza vasárnapi csordogálásra gondoltam estleg közbeiktatva a hölgyek részére egy capuccino szünetet valami barátságos helyen.
Szerintetek?
Szevasztok !

Na az a helyzet, hogy tul sok motor all a haz elott, ezert egy ajanlatom lenne, esetleg erdekel valakit.

Az alabbi kepeken lathato 97 es evjaratu XJ-600s Divi igen jutanyos aron elado.
A motort vandalok tortek ossze, a spoilert teljes egeszeben a lampaval es az indexel, valamint oraval es gyujtas-kormeny zarral egyetemben.
Egy hozzaerto ember valszeg kis penzbol helyre birna allitani, esetleg naked-ra atalakitani.
A motor Angliaban, ezen belul is londonban talalhato, GB rendszammal, rendezett papirokkal.
Talan egy olyan embernek megeri, akinek van kamionos ismerose, aki ingye hazaviszi.
EU-ba VAM mar nincs, szoval ez nem gond.
Igazabol a penz nem szamit, de elvbol nem adok semmit ingyen, szoval akit erdekel a dolog, keressen meg a ravenfefe@gmail.com email cimen es megbeszeljuk a reszleteket.

Remelem tudok segiteni egy kispenzu DIVI rajongonak.
Nagypenzu is elviheti, ha ilyenre vagyik :)

CSOCS nektek, tovabbi szep napot.

PS: HALAL, ha kell neked, mindennel 1utt odaadom olcsoje :)

Raven
Bréko-bréko
Azt hittem megbeszéltük... Hő megfelelő, Szfvári csatlakozás, esetleg tanyánál találkozással. Bevezetés a PMR 4 csatorna 4-es CTCSS-en. Esetleg.
Nanná ha neki kell van jó idő!
Ma 16 órai indulással valaki egy tatabányai karikára?Csizma próbára vagyok hivatalos és ha valakinek van kedve akkor szívesen látom Veszprém-Székesfehérvár-Mór-Tatabánya útvonalon.
Én szúrkolok Neki.
Köszi Pen!Fiataloké a jövő és majd a házunk
Felelőtlenül belekaptam egy Aprilia projectbe.... Segítség nélkül!