A NIO egészen tökéletes telefonnak is. Viszonylag hosszú, a gyári megadottnak megfelelő üzemidővel.... nekem mindíg tápon van, autóban, motoron, otthon a pc-n, ezért nics konkrét fogalmam az üzemidejéről, de amióta megkaptam, töltöre nem tettem. Inkább GPS-nek használom, mint telónak, és a motorkodom, akkor ráirányítom a vonalat. már sikerült telefonálnom vele menet közben is aaját headsetével! Viszon más set nem csatlakoztatható hozzá... ezidáig.
Pár dologra felhívnám a figyelmet. A 45-ös lábúakét is Csizma én azhiszem benevezek egyre.
De láttam még intercomot ill. JOSE! itt a megoldásunk? PMR!
Ezenkívül láttam még egyéb cuccokat is, most nem részletezem.
Tessék válogatni!
Minek neki? Latod, hogy abban leli oromet, hogy az en veremet szivja
De a komoly temakkal nem is foglalkozik. Csak szaguldozik ossze vissza, lathatatlan ledes indexel! Ehjnye-ehjnye!
Hát ezért nem kell Neked net! Inkább örűlj neki, hogy szívemen viselem a közös verseny és a kommunikációs összeköttetésünk sorsát!
De ha ez a hála! ?
Mikor lesz mán rendes mazzagod a világra?
Valahogy ezzel a "szerelem " témával én is így vagyok bár elég frissnek mondható.Egy éves kapcsolat és első motor lévén rosszat nem tudok én sem mondani, de az sem aki "szereli" (szelepállítás és karbi szinkron). Vigéckedő én sem vagyok de nagyon csábítanak a hosszú motoros túrák amikre ha belegondolok egy fiatalabb jobb lenne.Ha a 24 órás 1300 km-es akadályt idén jól veszi itthon, akkor viszont elmegyek már vele világgá. Ha megtehetném második motornak megtartanám az tuti.
Hogy a jovo mit hoz nekem, azt nem tudom, de pillanatnyilag elegedett vagyok :)
Olcso, olcso fenntartas, olcso uzemeltetes, es itt angliaban eleg is...egyebkent sem vagyok egy nagy vigeckedo
Érdekes, anno nekem is a banditra fájt a fogam, csak pénzem nem volt rá. Viszont most, hogy xj tulaj lettem, úgy megszerettem, hogy nem cserélném banditra. Egyszerűen élvezem az áttekinthetőségét, szerelhetőségét stb. stb. egyszóval ez egy nagy szerelem lett
Nem ismerem a sport gepeket, nem is igazan vonzott soha.
A testtartast is csak a ulogumom miatt irtam, de lehet, hogy ha azon kellene motoroznom, az sem lenne kenyelmes
Szoval nem akarok valtani sportra, meghat igazabol valami miatt az 1200es bandit vonz :) (igy akadtam bele az xj-be is anno, nagyon hasonlo volt a forma a bandithoz :D)
Berber! Úgy néz ki, hogy egy lépéssel előrébb jutottunk a menet közbeni kommunkációval.Az Öcsém tegnap hívott és kapok Tőle egy kormányról vezérelhető 5 km hatótávú masinát amiből magának is vesz egyet.Nekem van még otthon kettő, amit talán közös csatornára tudunk hangolni és a 24 óráson már megoldott a dumálás menet közben
Az biztos, hogy az én típusom pont egy számmal nagyobb mint a Te paripád.Amikor ráültem vásárlás elött (ami a 4. típusú volt aznap) azt mondtam, hogy ez az én méretem.Hazáig a 200 km-t ismeretlenül úgy levezettem vele, hogy semmi bajom nem volt.Még próbáltam aznap 650-es xj-t (2 db) ás egy zzr-t
de egyiken sem éreztem magam otthonosan.Igazából nekem az egyenes tartás jön be, mivel inkább túra két személy és ingázásra használom. Szerintem a sporton nincs jó kilátás a városban.Ezen a vason simán átlátok a kocsik teteje felett és ez tetszik Testemhez igazából egy Yanaha TDM-et, vagy egy
suzuki DL-t tudnék elképzelni, csak azt nem érem fel a zsebemmel.
Berber, a mio-d mennyire használható telefonként? Arra vagyok konkrétan kíváncsi hogy megáll-e önmagában telefonként az üzemideje alapján, vagy inkább kordjak magammal külön telót, ha szert teszek egy ilyen kütyüre?
Amgy erdekes ez, mert pl nekem nem annyira kenyelmes az XJ. Allo helyzetben igen, es rovid tavon is, de ha sokat kell rajta csucsulni, akkor megfajdul a kis popom :)
Kicsit a sportmotoros testtartas kenyelmesebb nekem (bar ott a hatam fajdul meg :D)
Szoval egy picit sem bannam, ha egy szammal nagyobb lenne a paripa
Hát az öreg XJ-t nem ajánlanám kistermetű emberkének.De a Divi is kényelmes volt nekem.
188 magasságomhoz 105 kg és 45-ös 46-os lábméret társul. Cipője válogatja a számozási igényemet.
Kistermetüek inkább válasszák a Suzuki 500-at szerintem .Nem tartom a lábamat rövidnek sem de az ülés magassága nekem pont jó mert megállásnál a motor döntése nélkül telibe leteszem a két patámat.
Mekkora labon elsz Te? Ezek utan, ha nekem valaki azt mondja, hogy az XJ csak kistermetu embereknek valo, lelovom! (mondjuk a lab merete es a test hozzaigazodasa, nincs szoros kapcsolatban, ez teny :D)
Na én ilyen adatokat azért még soha nem tudtam elérni.Nagy test nagy élvezet alapon én eddig két személy + tele dobozos túra esetén az 5, valamennyinek örűltem.Múltkori tankolásom egy kicsit melbevágó volt, bár sok randalírozós város is volt benn ammi a 8 felettit megkívánta.Lehet, hogy lesz még nyár elött egy karbi állításom, mert a szelep és szinkron állításnál max 10 fok lehetett a műhelyben.
A hátsó gumim MEGJÖTT! Ma reggel már ott is teremtem a szerelőnél a Paripával.Nem vert a víz menet közben.
A csizmám is megérkezett, de egy pöttyett kicsinek találom.Nagyon sajnálom mert szinte új állapotban van tényleg.Semmi kopás és belső koszolódás.Van benne sípcsont és boka protektor. Igazából szerintem egy 44-45-ös lábú emberkének kényelmes.
Ha valakinek kell, akkor nem kűldöm vissza, de jövő héten szerintem postázom.Ha a srác nem akarja
visszavenni, akkor meg gurulok egyet Szegedre Oda az asszonyt nem viszem, mert nem szereti a vér látványát
Én úgy emlékszem hogy 17,5 l-es a tank, de ebben benne van a tartalék is, ami nem tom mennyi. Na szóval 17,5 - tartalék-ról beszéltünk. Szerintem nem érdemes porzó tankig motorozni, és ezt Berber is tudja. Én már jártam párszor úgy hogy elfogyott a cucc a gépemből, de ez még a régi vasaimnál volt, azóta van annyi eszem hogy mindig koppig tankoljak.
Amikor egyszer tavaly en is utanaszamoltam, akkor nekem is 4.1 liter jott ki. Kisse meghokkenve fogadtam, de aztan kellemes adalekkent konyveltem el a "pozitiv tulajdonsagok" mappaba - a tobbi tucatnyi melle
No várjunk csak. Ezt nem értem. Hogy-hogy 234 km-t mentél? Hány literes egy XJ tankja? Nem 17, vagy 20? Akkor dupla ennyit kellett volna menni. Lehet, hogy most hülyeségeket írogatok.
Ser nem lesz gond szerintem...csak hozzatok eleget