Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és lehet hogy én is Mio a701-es tulaj leszek, találtam 1et iszonyat olcsóért, de még alkudni akarok Talán sikerül 40Eért elhozni.
A te vasad tényleg szépen fogyaszt. Nekem eddig 210km-ert sikerült kihozni belőle úgy hogy ekkor át kellett fordítani tartalékra. Nade ez volt eddig a legjobb fogyasztásom. Sikerült már 185 km-nél is tartalékig fogyasztani a gépet.
Hali! Kezdenek elvonási tüneteim lenni! Mármint net.

Veszprém óta ma tankoltam elősör. Kivételesen nem vártam meg, amíg elcsuklik a hangja, hanem a 234. km-re begurúltam a kútra. Aztán fennakadtak a szememim! Kemény taposással is csak 10,7 liter benyát kért. 10,7/2,34=4,57 liter/100km! És az időjárás hidegnek tekinthető!
Uraim, az adatot tekinthetik etalonnak. Igaz mindössze 20% város van benne! Imádom!
Érteni így is! Nekem sem jön mindig össze-vissza
Vazz, már írni se tok. Jobb lesz leszokni a munkáról
Ez szerintem ez nem olyan óriási probléma
"Az a baj, hogy egyikünk paripálya sem füstöl"
Én láttam egy nőiesen karcsú fészerest gurulni kifelé Velencén, talán te voltál az.
Azért nem láttál szerintem minket, mert nem a campingban álltunk meg. Gyalogosan meg még nem rögzűlhetett minden arc. Motor nélkül én sem ismernélek fel szerintem .Élőbe még szebb a paripád, mint képen.
Nincs kilőve Győr! Nekem csak annyi a gáz egészen június elejég, hogy szombatonként sulim van és vizsgaidőszak közeledik vészesen.Évközi zh-k is vannak amiknek a fix időpontját még nem tudom .
Azért nem igérgetek semmit, mert nem szeretek visszakozni.Ha valamit megigérek azt teljesíteni szeretem. (lásd jó idő márc 15. ) Minden fain programban benne vagyunk!
Dia! Iszonyat jo az uj kep, grat a fenykepesznek! Mellekesen meg mindig tetszik nekem ez a motor
Nincs mit!
Voltam Velencén, de csak egy bordó XJ-t láttam. Mondjuk nem maradtam sokáig.
Szerintem a győri kiruccanást akár jövőhét végén is megejthetnénk mivel van fedett rész is, nem szükséges a kinti meleg csak ne essen.
jose akkor a győri kiruccanás kilőve?vagy most nem értem hogy mi van?
polo köszike a segítségedet
Köszi a sok visszajelzést ! Talán nem vásároltam drágán
A májusi fürdőzés már akár jó is lehet, Kehidán meg van langyos víz is.Eshet a hó!
Nem bántalmazni akartalak , tudod!Én láttam az indexedet mindíg szerintem.Jó az!
Majd a 24 órásra kell valami közös kommunikációt kitalálni (fejleszteni) . Az a baj, hogy egyikünk paripálya sem füstöl, így a füstjelek kilőve
Polo nem kispályázott a hírdetési posztokkal! Ha a Fészerrel voltál velencén, akkor lefigyeltelek
Ismertebb hírdetési oldalak:

www.hasznaltauto.hu
www.hasznaltmotorok.hu
www.
motor.hu
www.topbike.hu
www.onroad.hu

Ezen kívül még biztosan van jó pár, nézzél körül a motor.lap.hu oldalon.
berber ja a mocimat meg m ég sem veszi meg ez a szekizoli.azt írta nincs elég pénze rá.majd ha aktuális lesz neki majd keres azt mindta
de szerintem arra várhatok egy darabig
fel kéne tenni máshova is a vasat hirdetésbe.nem tudtok valami jó helyet?
sirtoma várható volt hogy hamar kereke kel annak az xj-nek
Pont ilyenem van, csak nem emlékeztem a márkájára. Fehérváron 16ért adták 1 éve. Én teljesen meg vagyok vele elégedve, kényelmes.
Sziasztok!

Index támához: Én csak ajánlani tudom ezt nem ledes de pici, formás és nagyon jó fénye van. Nekem is ilyen van fent a motoromon és nem bántam meg.
A francba! Azthittem vakít mint állat! Mindegy, mostmár így marad. Sokat nem tudok vele tenni... legfeljebb mindenkit lebeszélek a LED-ről...
A motorozással meg mi lessz? Már a gumimat sem melengethetem? Tessék kicsit lemaradni... a többit megfogadom, bár az az 'egyenletes tempó' ha az előzésre vonatkozik akkor átgondolandó. A legközelebb, ha előre kerülök, (bár mindent elfogok követni hogy ne, nem szeretem a 'vezetői' posztot, az a sok felelősség... ) majd bemadzagozom magam és a navigálás is rendben lesz. (Habár más miatt volt a legtöbb bibi, nem a figyelmetlenség miatt.)

Én 'hal' volnék, úgyhogy imádom a vizet. Esetleg egy Kehidakustyán is jöhet, mondjuk egy Május 10-15i hétvégén Jeli arborétum látogatással fűszerezve....
Én elbuktam a csizmát... kicsi lett, pedig a patám 41,5 a csimma meg 42. Azt mégse jó! Pedig szép! és csak 7 eFT volt!