lehet, hogy tudod, de van egy olyan kis fortély, hogy csiszoló papírt raksz a szűrőre és azt fogod meg.Nekem ezzel a technikával még nem maradt fenn szűrő!
Köszi a lehetőséget! Elvileg most 6000 Km-re jó lesz ez... Esetleg majd egy képet tudsz felrakni róla? (csinálnék/csináltatnék, esetleg vennék én is ilyet)
Berber,para,yami,jose mit szólnátok ha pl elgurulnánk győrbe a fürdőbe.az is jó egy túra lenne.összekötni a kellemeset a hasznossal.na mit szóltok hozzá?
Hát igen... Elvileg felrakni kézzel kell, nem kell nagyon megtépni, de nekem az előző most nagyon rágyógyult... Kézzel próbáltam persze, de még a kezem se fért hozzá rendesen . Utána meg jöttek a különböző szűrőleszedők, végül Apám segítségével kettőnk közös erejével sikerült megmozdítani. Ezzel a csúszással viszont lekéstem a közös gurulást
Offolni fogok 1et. Nálunk az IBMnél van egy belsős "bolhapiac" ahol fel lehet rakni mindenféle idióta hirdetést. Na, itt most megjelent egy olyan Mio, mint amilyen Berberünknek van.
Bihari Zoltan-nak hívják a hirdetőt, de igazság szerint nem ismerem, tehát nem neki akarok szívességet tenni. Megnéztem a képét a belső rendszeren, eléggé geek arca van, de ha egyszer van egy jó kütyüje akkor aki teheti nyugodtan zleteljen vele
Mitac Mio A701 PDA+GSM+GPS+BT
2009.10.03-ig garis első tulajtól gyári dobozban,
gyári tartozékokkal (miniUSB kábel, hálózati töltő, autós töltő (mini USB), autós tartó, övtok, sztereó fülhallgató/mikrofon, 2 db stylus, képernyővédő fólia ).
Ha hiszed, ha nem, de nekem pl sikerült simán kézzel leszedni és ezen felbátorodva, simán kézzel is tettem vissaz az újat. Mondjuk úgy megtéptem amennyire csak tudtam, utánna elindítottam a gépet és pár percen keresztül lestem hogy jelenik-e meg olaj valahol, utánna próbaút megint meglesni a szűrőt és hát semmi sem szivárgott, szóval nekem sikerült a 2 csupasz kezemmel véghezvinni a műveletet.
Bár gondolom ezt a módot te is próbáltad. Én amikor vettem a vasat akkor egy spéci hevederes kulccsal szedte le és rakta fel a szűrőt. Aggódtam is hogy szopni fogok vele.
Hát én jól lekéstelek titeket úgy tűnik. 3/4 1 körül értem Velencére, de már egyikőtöket sem láttam. Mondjuk láttam pár Divvit, de nem voltak ismerősök, meg a tulajok se voltak közelben... Pedig szívesen találkoztam volna már veletek. Na mindegy, majd talán legközelebb. Azért nagyon jó idő volt és jót motoroztam .
Ja még valami, Berber ez a fél órás olajcsere.... háát normál esetbe nekem is ennyi szokott lenni, de most sehogy se tudtam leoperálni a régi olajszűrőt. Ezt ti hogy szoktátok megoldani, nekem egyik szűrőleszedő se fért oda rendesen...
Esetleg figyelmedbe jánlanám a Picasa nevű programot amihez 1GB ingyenes tárhely is jár. Ha rendelkezel gmail-es fiókkal akkor 2-3 katt és már tölheted is fel a progiból a képeidet (azzal gyorsabb), vagy 1esével is pakolhatsz fel a webfelületről (ez iszonyat idegesítő tud lenni, szóval a progit ajánlom)
Én voltam. Igen a Mio-nak is van száma, meg van mobilom is. Átirányítottam a Mióra. Valaki küldött pesti ember sms-t is, sajna az itthonhagyott telóra. Attól bocsesz így utólag (saccom van hogy ki volt. Még ellenőriznem kell.)
Képeket én akkor kérek, he lesz értékelhető net elérésem...
Elbuktam a fekete kiput
A kivárósok az uccsó 5 percben dobták rá a mocskukat, szemetek
Most vadászhatok megint óccsóért kiput. Nem baj, a következő fizum birtokában majd bátraban licitálhatok
Ne bánkódj! Majd jön az még! A jó időt mindenkinek elrendeztem tegnapra és erre máskor is van mód. Ha valami konkrét kezd kibontakozni, akkor az időben ( min. egy hónap) szétkürtőljük.
http://www.motorozz.hu/sys/mai... Erre az időpontra tervezünk egy globális xj összejövetelt vagy ilyen szállásonhttp://www.martely.hu/panzio/h..., vagy ilyenhttp://hotel-orchidea.extra.hu...álláson. Lehetne esti sütödézés és csatlakozni is lehet napközbeni programokba.Ezek a tervek kb.
Ördög! Nem én telegráfoltam, mert nem is tudom a számod.Ha úgy gondolod, akkor átkűldheted az e-mail
elérhetőségedet és küldöm majd a fotókat.
yami az ötlet jó! csak az ilyen fórumon álltalában és ez (tapasztalat) kevés az aki el is jön.megígérik meg minden azt az utplsó pillanatban mégsem jönnek.jó nem azt mondom nem jöhet közbe semmi de ha előre levan beszélve hetekkel akkor úgy alakítja az ember az idejét legalábbis szerintem. de az ötlet jóóóó még több xy-s kollégát öszehozni
aham szóval a josé kolléga csörgetett nem hallottam mert menet közben voltunk.de mikor elkeveredtünk a berbert kétszer is felhívtam de nem vette fel a telót.biztos a gps-el babrált akkor is
Ha ő is jönne akkor már 3 XJ tudna talizni!
Érdeklődöm, hogy yamaha dragstar 650 classic-hoz (2007-es) van e javítási leírásod?
címem:barnasandor0802@freemail.hu
köszönet
tel:
Dragon11
Bihari Zoltan-nak hívják a hirdetőt, de igazság szerint nem ismerem, tehát nem neki akarok szívességet tenni. Megnéztem a képét a belső rendszeren, eléggé geek arca van, de ha egyszer van egy jó kütyüje akkor aki teheti nyugodtan zleteljen vele
Mitac Mio A701 PDA+GSM+GPS+BT
2009.10.03-ig garis első tulajtól gyári dobozban,
gyári tartozékokkal (miniUSB kábel, hálózati töltő, autós töltő (mini USB), autós tartó, övtok, sztereó fülhallgató/mikrofon, 2 db stylus, képernyővédő fólia ).
Leírás: http://www.pdamania.hu/pda/284...
Teszt: http://www.pdamania.hu/content...
OFF vége
Adok még hozzá:
- 2 GB SD kártya
-Eredeti iGO navi
-Fém tok
+36209928196
75 000
Bár gondolom ezt a módot te is próbáltad. Én amikor vettem a vasat akkor egy spéci hevederes kulccsal szedte le és rakta fel a szűrőt. Aggódtam is hogy szopni fogok vele.
Hát én jól lekéstelek titeket úgy tűnik. 3/4 1 körül értem Velencére, de már egyikőtöket sem láttam. Mondjuk láttam pár Divvit, de nem voltak ismerősök, meg a tulajok se voltak közelben... Pedig szívesen találkoztam volna már veletek. Na mindegy, majd talán legközelebb. Azért nagyon jó idő volt és jót motoroztam .
Ja még valami, Berber ez a fél órás olajcsere.... háát normál esetbe nekem is ennyi szokott lenni, de most sehogy se tudtam leoperálni a régi olajszűrőt. Ezt ti hogy szoktátok megoldani, nekem egyik szűrőleszedő se fért oda rendesen...
Képeket én akkor kérek, he lesz értékelhető net elérésem...
Kár hogy annyira hírtelen szétrebbentünk. ...
mail címem az adatlapomon megtalálod, de azért berakom ide is.
paragraf85@gmail.com
thx
A kivárósok az uccsó 5 percben dobták rá a mocskukat, szemetek
Most vadászhatok megint óccsóért kiput. Nem baj, a következő fizum birtokában majd bátraban licitálhatok
Ördög! Nem én telegráfoltam, mert nem is tudom a számod.Ha úgy gondolod, akkor átkűldheted az e-mail
elérhetőségedet és küldöm majd a fotókat.