Heló !Köszönöm a képeket nagyon jók lettek.Szerencse hogy eljöttünk időben mert már vártak ránk itthon amiről megfeledkeztünk de megérte ott lenni, jó volt együtt gurulni.Ha az időjárás engedi megismételhetnénk bármikor lehetőleg még több márkatársal.A tel. szám megy privátban.
Yami ahol megálltatok az északi strandnál mi meg tovább gurultunk a kempingig ahol a többiek voltak.mire vissza jutottunk hozzátok csak a parkírozott motorok áltak ott egyrakáson.vártunk ott kb fél órát hátha előkerültök de nem.éhesek lettünk azt begurultunk fehérvárra kajállni.ja amúgy nem tudod ki csörgetett meg valami 30-as telószámról akkor?
Én nagyon-nagyon bánom, hogy nem jutottam el a motoros találkozóra. Főleg veletek jó lett volna találkozni, de ahelyett kimentem a hungexpora a motoroskiállitásra és vettem egy sisakot, meg első gumit.
Az van velem, hogy csütörtökön veszik ki a torokmandulámat és utána kb két hétig regenerálódok, de utána hátha összehozunk egy xj-s gurulást.
Tegnap lejárt a biztosításom, de mivel Erdély-i vagyok nem tudom, h itteni biztosítótársaságnál bebiztosíthatom-e. Mit szóltok?
No ennyit rólam, mindenkinek mindenféle jót kívánok.
en azert koszonom, jo volt ezeket a kepeket latni!
Kar, hogy a "csapatrol" nem keszult egy tablo, de azert a motorokat jo volt latni! Es tok jo volt egyutt latni a vasakat, amit eddig is ismertem keprol
Amugy gondolkozott mar valaki azon, hogy arcokat szinte nem is ismerek, de motorhoz mar tudok neveket kotni?
Köszönöm a segitséget!
Amugy ledes indexet rakok fel a mocira és azért kérdeztem mert akitöl veszem a relét annak is ez volt a kérdése felém, tutira akartam menni!
JÓ motorozást mindenkinek!
Ja, majdnem lemaradt. Veszprémben találkozunk, a többiekel meg majd Velencén
Fényképezőgépet viszek, majd felkerül a picasa-s galériámba (ezek a magyar képtárak elég sz@rok)
Feltettem az adatlapomra a telefonszámomat, így aki akar az elérhet szinte bármikor. Az asztali gépem tegnap este megadta magát, lehet hogy az zsír új videókártya a ludas. Mind1, az a lényeg hogy most valamivel ritkábban tom csekkolni a fórumot és a mailjeimet.
Ahányszor megnézem egyre szebb ez a gép! Az ára is fantasztikus! Nem ilyen minőséget 1ESEK 700 jóval felett árulnak! Alkudj. Azért ficereg rajt az 50. Ja és siess, mert más veszi meg!
Én is így gondoltam.
Felhők le checkelve, feladatot végrehajtottnak tekintem. (bár nyugtával a napo...)
Viszont a reggeli 3,4 fok kicsit csücskös. Nem úgy volt, hogy zsáknyi meleg lessz!?!
Most reggel vacoghatok, és még egy meleg pizzát sem tudok magammal vinni....
Szerintem 1/2 11- 11 között zúgunk az elkerülőn körbe Balatoni ut-Új Csóri- Kadocsa- Budai karimán Pákozd fele. Itt is beléphetsz bár hol. Telefont csak neked, külön PÜ?
Lejebb van egy link Térkép felirattal, mutatja tervezett utunkat. A motorozz.hu-n is taglaljuk részletesen, de én már annyit linkeltem, beszéljünk inkább komolyan!
Ahha értem! Melyik autósiskolánál vagy? Tesóm is nemsokára kezdi a rutint! Szegeden a Stop autósiskolánál fog vezetni ott 600 Bandit,GS500,Jawa350,ETZ125 van! Én is ott csináltam a korlátlant tavaly!
Az van velem, hogy csütörtökön veszik ki a torokmandulámat és utána kb két hétig regenerálódok, de utána hátha összehozunk egy xj-s gurulást.
Tegnap lejárt a biztosításom, de mivel Erdély-i vagyok nem tudom, h itteni biztosítótársaságnál bebiztosíthatom-e. Mit szóltok?
No ennyit rólam, mindenkinek mindenféle jót kívánok.
Ha a telefonodat is megírod azt sem bánom
Kar, hogy a "csapatrol" nem keszult egy tablo, de azert a motorokat jo volt latni! Es tok jo volt egyutt latni a vasakat, amit eddig is ismertem keprol
Amugy gondolkozott mar valaki azon, hogy arcokat szinte nem is ismerek, de motorhoz mar tudok neveket kotni?
Amugy ledes indexet rakok fel a mocira és azért kérdeztem mert akitöl veszem a relét annak is ez volt a kérdése felém, tutira akartam menni!
JÓ motorozást mindenkinek!
87
Fényképezőgépet viszek, majd felkerül a picasa-s galériámba (ezek a magyar képtárak elég sz@rok)
Felhők le checkelve, feladatot végrehajtottnak tekintem. (bár nyugtával a napo...)
Viszont a reggeli 3,4 fok kicsit csücskös. Nem úgy volt, hogy zsáknyi meleg lessz!?!
Most reggel vacoghatok, és még egy meleg pizzát sem tudok magammal vinni....
Lejebb van egy link Térkép felirattal, mutatja tervezett utunkat. A motorozz.hu-n is taglaljuk részletesen, de én már annyit linkeltem, beszéljünk inkább komolyan!
Esetleg probaltad megnezni az adatlajat? Talan ki ehet jelenteni, hogy az egyik legpontosabban kitoltott adatlap