Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Micsoda műszaki szaki! Jól van 1/2 10-kor indulunk az asszonnyal Ösküről Veszprémbe a JET-hez.
A felhőknek már szóltam.Hajnalban már csillagos lesz az ég.
Jó pihit mindenkinek majd az este!
Na a mobilon keresztül netelek....

Cseréltem relét, egyforma a motorunk, nekem a LED-es irányjel miatt kellett. Ha csak tönkrement, van jó, tudok adni, ha szintén LED miatt kell, ott a www.motorozz.hu-n a link.
Odafelele "kompatibilis" (ha minden igaz...azert nem mondom biztosra, mert az enyem szet volt vagva, csak megtalaltam az eredeti csatlakozot, es a kapcsolasi rajz alapjan - plusz kimeregetve - alakitottam "vissza"). Tehat a 3 vezetekesbe beletuszkolhato a 2 polusu "ujabb" rele, visszafele nem igazan. Az a bizonyos plusz madzag egy test, tehat a regi relenek valami miatt volt adva egy test is...sosem foglalkoztam vele, hogy miert. Egy biztos, en az enyembe egy ketpolusu relet tettem, ami nem XJbol jott ki, de gyari yamaha (mar nem emlekszem milyen tipust vettem), es tokeletesen megy. Csatlakozo ugyan az volt.
Énnekem mennem kell mert én lettem a Vezíír Nyugodtan becsatlakozhatsz itt is!
Berber de szerintem ha nem muszáj ne gurulljunk le veszprémig ha utána úgy is erre fele jönnek.
Szia!

Ehhez egyáltalán nem értek, de ha jól látom a kapcsolási rajzát (vagy mi is az) akkor az látszik, hogy UK + US modelleknél 1997 után 2 pólusú; egyebeknél, ill. korábbi modelleknél 3 pólusú. Mondom mégegyszer nem értek hozzá, és azt sem tudom, hogy ennek mi a jelentősége, de mintha így lenne...
Isten ments, hogy egy XJ szakival vitatkozzak, de biztos vagy ebben a 2 polusban?

Tartom, hogy a 2002-es XJ-ben (is) 3 madzag van, bar semmi de semmi jelentosege!
Ok. Reggel hívj a telómon, saccolom egy 9-1/4 10 induló jó lehet...
Ez nagyon komoly! Duplatárcsás! Ez megvehető!
2 polusú. A motorozz hu-n a SEGÍTSÉG rovatban van link a digitális beszerezhetőségről, nekem is van egy jó.

Sajna elfogyott a netmadzagom (ADSL) és egy idegen gépen nyammogok. Ha bajvan hívjatok. Reggel összeszedlek JoseXJ, de lehet Paragrafot is! menetben. Bocs most nagyon szűkös. Tali élőben!
Szépnek néz ki!
Tudományosan Veszprém 10-kor indulás a JET kútról és Balatonfüred- B.fűzfő-B.akarattya-(Füle)-
Polgárdi-Szabadbattyán- Sz.fehérvár-Pákozd- Velence útvonal került kikalibrálásra azért, hogy legyen benne motorozás is és ne csak a-ból b-be .Yami jelezte a polgárdi PJ kutat kb 10,30 körül ott lesz.Én javaslom, hogy Polgárdiba jöjjön le aki nem akar egyet a Balaton felé gördűlni.Nekem nincs Gps-m ezért a polgárdi pontos menetidőt nem tudom behatározni.
Remélem Berber előkerül még ma, ha nem jelentkezik 4 ig, akkor megkeresem Remélem nincs baja és csak az útvonalat járja be
Amire tudok válaszolok!
Aztán lehet, hogy Szeged felé megyünk. EZ CSAK VICC VOLT!
Sziasztok.
Ehhez mit szóltok?

http://www.hasznaltmotor.hu/ha...
xj most akkor hogy lessz az útirány?veszprémből visszajöttök a velencei tóhoz?ha igen akkor nem gurulok le veszprémbe feleslegesen.akár megbeszélhetünk egy találkozót itt fehérváron is ha úgy jó.meg szerintem ez még jópár emberkének is megfelene.itt van pl yami aki battyáni......
Ha 10 körül beindulunk akkor nem lehetetlen, de normál tempót fogunk menni.Szerintem a 1/2 11 nem lehetelen.
Berber Kolléga? Eltüntél?Mint az útirány pontos ismerője jelentkezz!
sziasztok !én is csatlakoznék a csapathoz.Kb 10.30 körül csatlakoznék hozzátok a Polgárdi PJ kútnál úgy értem hogy ott várakoznék ha nektek is ok.Vagy nektek több idő kell hogy odaérjetek?
Igen! Még áll a 10 körüli indulás a Jet kútról. Nem belépős .Csak a kaját kell fizetned, ha eszel, ja és a benzinedet
Akkor továbbra is érvénes a 1/2 10-10 közötti a veszprémi Jet kútnál való találka? Velencén milyen költségekre kell számítani (lesz-e belépő például)?
Berber ha jó idő lessz én ott leszek.de mivel te is fehérvári vagy megbeszélhetnénk és közösen legurulhatnánk veszprémbe ha gondolod.ne eggyesével szálingózzunk már oda.adjak elérhetőséget?
Igazabol 3, de semmi jelentosege nincs, siman atalakithato! Az egyemen eredetileg 3 polusu volt, de jelenleg egy ketpolusu rele ketyeg benne...tokeletesen!
Sziasztok!

Az xjn 2polusu vagy 3 polusu az indexrelé? 2002es a gép
Elöre is köszi

87
Szabó Gergőt nem ismerek, meg nagyon senkit se. Schöbel Lacit ismerem, de ő sem nagyon motorozik, pedig ott áll a fasza Suzija. Ja, összefuthatnánk, de még nincs jogsim. Hogy mi a francért nem tettem le tíz évvel ezelőtt! Mondjuk nem sok van már hátra a tanfolyamból, egy hónap, és ülhetek a paripámra.
Bajban vagyok, ha mar te sem erted a viccet, es szegyenkezni kezdunk
Sziasztok! Sajna én nem tok menni a gurulásra! Dolgozok meg amúgy is le vagyok égve
Meg hát nem is itt van a közelbe ez a kis móka Azért széles utat nektek!
Az jó! Én meg magyarcsanádi! Amúgy van még makón egy kolega (xj 600 div) itt gezasz néven,de már rég nem írt! Egyszer összefuthatnánk! Ismered Szabó Gergőt (Jawa 350),vagy más motorosokat Makón?