Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért köszi az infókat.
Pont ilyenek miatt érdezek inkább.
Ja, néztem az xj-t, és a fazert is.
Olyan max 600 kilót szánnák rá.
ha tudtok egy szép xj-t, ami megbízható, szóljatok plz!
ok ok azt már olvastam, csak én leginkább veletek szeretnék találkozni. Szóval nem a Budaörsi indulás érdekelt engem, hanem, hogy Ti mikor lesztek Velencén. Mettől-meddig kb.
Olajcsere valóban 1/2 óra, de még nem töltöttem fel az akksit se és hosszú állás után a beindításhoz is kell türelem. + nem tudom, hogy szombaton mikor kelek fel Azért majd próbálkozom...
Bocs, nem tudtam kihagyni... most szégyenkezem.
Fix, hogy ujra lett fényezve! Most vettem észre! Valószínű a blokk is!
A parkoló 11-kor kezd el kiürülni, és kb. 400 motor fog kigurranni. Lessz dél a végére. Az olajcsere 1/2 óra max.

Nézz rá a motorozz.hu-ra lejebb.
Szervusztok!

Tudom hogy ez XJ 600 as topic, de ennek ellenére beírom :). Nemrég indítottam egy oldalt ami egy elég ritka XJ típussal foglalkozik az XJ 500-assal. Akit esetleg érdekelne azt szeretettel várom, sikerült egy szerelőt is meghívnom az oldalra tehát Onlone Doktorunk is van, bármilyen szervízzel kapcsolatos kérdéssel fordulhattok hozzá (500, 550, 600....stb, Japán motorok bármelyikével). Az oldalon le/feltöltés is üzemel, írhattok teszteket a motrjaitokról, videókat is feltölthettek vagy ha csak beszélgetni lenne kedvetek akkor forum. Az oldal címe: http://atoka.extra.hu

Elnézést az OFF-ért!

atoka
Nagyon csilivili a gép... viszont ha alkatrész kell hozzá meg fogsz feketedni! Belpiacos. Egy csomó dolgot cseréltek rajta. Nem feltétlenül esés, inkább tuning cuccok vannak rajta. A kulcsjuk szerintem nem kopás. mintha lepattogzott volna a felület kezelés.
Origin lábtartó, szélesebb guma, uj tükrök, Öhlins, ülés szinte új, szinte gyanúsan szép a korához képest. Hangminta, és kemény alku, aminek az alapja a nehézkes alkatrész ellátás. Azthiszem, valaki nagyon rendberakta. Ugyan ennyiért, ill kicsit többért már nagyon komoly 600-as XJ ill. Fazer kapható...
Volt itt egy ugyan ilyen nemrégen, szerintem keress vissza, nézd meg, beszélgess el vele.
Hát biza így jártam . Na mindegy... Mindenesetre szombat délelőtt akarok olajat cserélni és kérdés, hogy mikorra leszek meg azzal és hogy akkor érdemes-e még elindulnom, mert nem akarok csak úgy egy üres parkoló látványa miatt Velencére menni . Szóval kb. mikorra várható érkezéstek Velence city-be? Ja és hová?
Igazabol nem tudnek ra velemenyt mondani, egy dolog csuf nekem. Tul szep allapotban van igy elso nekifutasra, viszont iszonyatosan le van lakva a kulcsnyilas
Es erre mondja a muvelt magyar: Minek az embernek ellenseg, ha ilyen "baratai" vannak!
Sziasztok.

Tudom hogy nem ide vág, de azért megkérdezem.
Ehhez mit szólnátok, mint yamaha tulajok?
Esetleg, észre vesztek valami nem oda illőt?

http://www.hasznaltauto.hu/1878254_yamaha_xjr_1996
Így jár aki ritkán ír! Csak úgy 5-10 lapot mentem vissza! Sajna mi nem valószínű, hogy eljutunk Örsig. Nem szándékunk nagyon beállni a tömegbe, de szembe megyünk velük valameddig... Velencén fogunk virítani. Esetleg oda?
(kep.tar.hu)
Erre mondá a művel Orosz: "Dógozzon a halál!"
Mi majd motorozunk!

Dokumentáció lesz doszt. DE nem mondom meg hóóóól !
Hoi, ahogy a művelt német mondaná

Nos gertyát, légszűrőt már cseréltem, az olaj még hátra van és mostanság nem sok időm volt a munka miatt . mindenesetre, ha minden összejönne terv szerint, akkor Budaörsön megnézélek titeket és egy kicsit gurulhatnánk együtt is. Tényleg, Budaörsön mikor és merre lesztek és meddig?

Ja el is felejtettem, mostanában nem volt időm fórumozni, de remélem azért még oszlopos tagnak minősülök
Megdumalva! ;)

De en is kernek valamit, ha keszit valaki kepet, akkor valami linkelt helyre ("kep.tar.hu" :P) toljatok fel parat!

Amugy melozni fogok!
Tudod ezekután átgondolva, jobb ha szombaton otthonmaradsz és TV-t nézel!
Legalább szombaton békénhagyhatsz bennünket, azt nem somfordálsz mindenfelé! Levajaztuk?
A Halal suttyomban, settenkedve erkezik, ott es akkor, ahol es amikor senki nem varja, lesben all, ugrasra (ertsd, egyesben a gep, behuzott kuplunkkar ) keszen.
Amugy Dover kornyeken csatlakoznek, es szerintem Raven-t is raszedem, ha eljuttok eddig

De azert jo motorozast kivanok, es lelekben veletek gurulunk :D (szajunkban egy voros rozsaval )
Halál, hol várjunk rád? Nem írtad hol csatlakozol szombaton?
Yami, Makimi, Petya89, Mauser, Ördögfiu, Raven, (Ravent hagyjuk ), Berber (ja az én vagyok) és a többi oszlopos XJ-s?
Hol tolongtok fiatalok?
Én makói vagyok.
Ok értem! Csongrádon láttam meg a Yamaha használtmotor kereskedésbe,egy ideje már bent volt és ránéztem! Hát majd nézelődöm! Egy kis szervízelés szerintem nekem se ártana(olajcsere,karbi szinkron,szelephézag) Amúgy te merre laksz?
Köszi Berber. Remélem nem faragtam be vele, és jó volt a választásom. Bár ismerősé a motorbolt, ő azt mondta semmi gondja nincs. Úgy legyen.
Minden kész van rajta, ők csinálták, mármint a kereskedés, lecserélték az olajat is, meg mindent amit ilyenkor kell, két új gumit tettek rá, meg egy új hátsó tárcsaféket is felszereltek. Sőt még házhoz is hozták.
Hol vetted a dobozt? Nem tudnál nekem is szerválni ennyiért
lacafarkas kukac yahoo.com Es nagyon köszi, h foglalkozol velem
Ha adsz valami címet elküldöm.