Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm az üdvözléseket és a dícséretet!
Heló Yamahaxj azokat nem adtam oda! Úgy voltam vele hátha kell még de aztán csak úgy döntöttem hogy eladom! Erre a vasra már másikat akarok! Hát már van rá pár jelentkező!
Mindjárt egy kérdés.Az MZ paripán lévő dobozokat is eladtad? Menne a stílusomhoz, mert csak pizzás dobozom van, és néha már kevés a tanktáskával is.
JÓÓÓÓ VÁLASZTÁS! Üdv a szolíd, de nem szelíd motorosok között!
Köszi! Ezt most IV-nek (ismétlő vizsgának) nevezik és tantárgyanként egy ingyen van.Úgy sem potyáztam ebben a félévben.Nekem Szalkai nyomja a mint pitbul.Megtörtént a szelepfedél polírkozás van különbség Mondhassuk, hogy tücsök pica.Hétvégén a paripa már kész.Megismétlődhetne a jó idő!Nekem lesz műszakim, Neked meg motorod? Viccűűűlsz?
http://youtube.com/watch?v=jHx...
Erre csak annyit mondok: KEMÉNY
http://youtube.com/watch?v=BwM...
Nézzétek meg az ut szélét Bátor gyerek...
Üdv a csapatban "fiatal barátom"hazaértél
Sajnos nincs mivel eddig mindig volt fontosabb egy fényképezőnél,az lehet hogy én magyarázom hülyén.
fenykepet nem tudsz berakni? Lehet, hogy teljesen jol szereled, csak mi ertjuk felre...persze egy szaki az mindig szaki, bar sokszor akit szakinak hiszel, az kevesbe szaki, mint te magad
Halal kösz a dícséretet! A Te paripád is nagyon polír Mostmár én vagyok itt a legfiatalabb!
Légyszíves, ha nem titok, súgd ide mennyi volt a gépsárkány, mert én pont ilyet árulok!
nagytibcsi@gmail.com . Köszönöm!
Spórolásról szó sincs teljesen gyári minden az RMC töl van a fékcső,fitting csak azt gondoltam én is össze tudom rakni.Amugy a háló bombabiztos kapcsolatba van a fittingel evel nincs is bajom mert ahogy a fitting alsó menetes részét becsavarom ugy egyre jobban szoritja a hálót.Na mindegy megmutatom egy szakinak.
bar en vagyok talan a "legfiatalabb" a csapatban, de legy udvozolve!

jol nez ki a vasad, nagyon gyarias.
Sziasztok! Mostmár én is XJ tulaj vagyok Egy hete vettem egy XJ 900 Diversiont
Hat matekbol egyebkent sem nagyon van puska :D
Nah jo, vizsga kozben biztosabb erzes rapillantani a derivalasi meg az integralasi alapkepletekre, de azt ugyis tudod...ez csak egy onmegnyugtatas
Amugy sosem ertettem a tanaroknak a matek vizsgan valo "poskazol fiam, takarodj" mentalitasat! Pont a matek az, aminel nem az a lenyeg, hogy tudd a kepletet, hanem hogy tudd mit kell vele tenni...innetol nem is igazan sokat er az ember a puskaval, attol meg ha hulye, megbukik

Nah kina osszes termeset akkor neked, de azert a politrozast ne hagyd felbe
Nem igazan ertem, hogy hogy gondolod ezt a kihuzatast beinditom, es allo helyzetben, uresben meghuzom a szarvat? Aztan nezem, hogy hanyezerig porog a fordulat?

Nezegettem is, es volt egy 1 fontos ajanlat itt is, csak eltoketlenkedtem! megaztan vegulis nem biztos, hogy baja van az enyemnek, es feleslegesen nem vennem meg.
Amugy vasarnap mentem volna Raven-hez, es kozben szerettem volna kicsit meghuzni palyan, csak kozbeszolt az elet elobb meloval, kesobb megtelepedett bennem is az itteni virus...szoval eleg csehul erzem magam most is, ket napig vilagomat nem tudtam :( (persze melozni azt kell )

Nah mit tegyek ezzel a porgetessel? Es mi az otleted?
Ezért kértem a tanácsot mert én sem voltam elégedett valószinü hogy szerelőre bizom azért köszi.
Te Yami ezt nem így szokták ! Itt fékről van szó! Ez az életedbe kerülhet! Főleg egy roppantó gyűrűs megoldással! Ne csináld .
A "háló" a teherviselő elem, fémes kapcsolatban kell lennie a fittinggel. Nekem csavaros szerelésű van és nyomáspróbás. Egyszerűen ezen nem éri meg takarékoskodni! Inkább ne cseréld le minthogy ettől rohanj bele valamibe, mer eldurran abban a pillanatban. Én is csínálok sok minden dolgot de ez más ezt ne.
Heló!
Szükségem volna egy kis segitségre.Fémhálósra cserélem a fékcsöveket de nem boldogulok a fittingekkel aszem roppantógyürüsnek hivják a rögzitési módot de az a kis réz gyűrű nem fér bele a fékcsőbe hiába tágitom(elég nehéz igy elmondani remélem érthető)csak ugy tudom összerakni hogy a fékcső a gyűrűbe a fémháló pedig kivülről körbefogja aztán öszetekerem a külső részt ami öszeszoritja .Jól van ez így? légyszi,légyszi egy kis távgyógyászatra volna szükség.
Van új ötletem, meddig pörög fel a gép, üresben, és terhelten kihuzatva? Apropó, neked is jobban jönne egy kész karbisor úgy 1€-ért
Gratula! Látom jól húzol! Te sem tudsz másra gondolni, csak a Mocira Mit Neked matek?!? Mibe kerül most egy UV? Én sem bírtam a matektanárt... valami Hartay volt a nyomorult neve, de levizsgáztam (számoljon zabot)! Azóta sem determináltam, sem... stb. mégis megélek (viszonylag)
Nagyon közelít a tavasz! Még a végén beragadsz! Azt jöhetsz keróval. Nem baj, majd dobok kötelet, azt húzlak! A rendőrnek meg aztmondjuk, hogy műszaki hibás a bringa!
Igen szólt Valaki!Már csak az a nyanvadék matek van hátra egy ismétlőt bevállaltam most péntekre.Hát tele van a tudatom a deriváltakkal,integrálokkal,függvények teljes vizsgálatával+a tanárral.Olyan mint a vércse.Puska szinte kizárt.De lesz@...m.Ma polírozom a szelepfedelemet és kész.Ez a való világ
Bukócső?
Ez még nincs porondon, de valszeg a Tőled kapott "Jawa tuning " cuccosból alapanyag lesz.Ha elkezdek vele foglalkozni akkor menni fog.
Látom, hogy a műszaki nem zavar a közlekedésben, de ne az legyen tavasszal, hogy azért nem jössz,mert jogsid sem lesz!
Nekem fekete cső? ÁÁÁÁÁ nem!
Csak csilli mehet majd rá egyedi designével. A stílushoz kell, hogy passzoljon.A formája már megvan
a fejemben, de a tettekig nem jutottam el.
Nézz vissza a karbis linkre! Senki nem vette meg még 1€-ért sem! Összesen 24€ lett volna...... az 7-8 eFt Állat drága.
Csütörtökön leszek legközelebb fehérváron nappali műszakban (addig itthon pihizek), ami azt jelenti hogy este 6kor végzek majd. Péntekre meg szabit vettm ki,utánna még szombaton lesz meló, aztán megint egy pár napos kihagyás.