Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Ha megnézed az adatlapomat akkor a képeken látsz egy rendőr xj-t amit betörtem.Kb. így néznél ki rajta, mert a paraméterek stimmelnek velem.Kicsinek nem mondanám de a régi XJ azért nagyobb.Én a kezdő lépéseket is 600-as divivel kezdtem.Semmi hibát nem találtam benne.Ha nem csak egy személyben akarsz menni, akkor viszont az erőviszonyok miatt a 900-ast ajánlanám.
Neked lehet, hogy XJ900 kéne tényleg. Azt is tudunk egy kííííváló darabot! Az 100 paca, kardán, dobozok, stb.... ja és jó ár!
Már akartam kérdezni, hogy mi van Veled, a sztendernek örülök én is! A többi híred nem az igazi.... Ejnye! Micsinátámámegin?
Veszprém?Akkor közel lakunk egymáshoz.Igaz én a déli parton.Ha arra járok lehet,hogy élek a lehetőséggel.Előre is köszönöm :)
A legegyszerűbb ha ráülsz egyre. Ha Veszprémben jársz az enyémet kipróbálhatod, bár a hó végétől fehérvári lakos leszek félig meddig.

Hallod Berber!? Lesz egy albim Fehérváron a Vadászkürttől 2 percre meló felé pont útba esik
néha ilyen leszek asszem --
Nemrég fórumoztam egy másik motoros oldalon is,és azt mondták,hogy kicsi nekem az xj (186 cm,110kg) még nem ültem xj-n,csak képet láttam.Szerintetek is túlnőttem?
Üdv én is kaptam nemrég kettőt.2 év után elévül.18tól veszik el a jogsit
Tényleg, nem tudja valaki hogy hogyan van ez a büntető pontrendszer? 2 hete beszereztem 2 pöttyöt is
Lesz standerem,megnyertem a licitet. köszi a linket
10 rongy ideszállítva.
Szerintem is hagyni kell melegedni. Az enyém is fullad hidegen, sok szivató nélkül. Aztán már nem. Ez azért jó, mert melegen kevesebbet eszik. Nekünk, nekem it ez is lényeg.

Egyébiránt üdv köreinkben. Ne parázz, megvetted életed leg megbízhatóbb eszközét. Az enyém 6-év állás után elindult...... és azóta nem akar pihenni!

Aki lemaradt, a http://www.motorozz.hu/main.pl... parázs gumi vita alakult. Néha érdemes oda is benézni!
lehet, egyszerűen csak meg fázott kicsit. Ezek a régi vágású porlasztós, szivatós motorok, nem szívlelik, amikor hideg időben pár naponta csak azért beindítgatják, hogy hallani lehessen a hangját. Kicsit meg kell járatni, aztán lehet minden oksi lesz megint.
Sziasztok!

Tegnap megvettem életem első nagymociját, egy 600-as Diversion-t. Remélem nem fogok benne csalódni.
Bár van máris egy kérdésem. Tegnap minden ok volt, ma beindítottam, és elég egyenetlen volt a járása, még bemelegedés után is. A fordulatot nemigen vette(kicsit lehörög) Mi lehet? Gyertya? Enyhe füst is elhagyja a kipuffot, ami tegnap nem volt észlelhető. Szerintetek ez micsoda viselkedés egy motortól?
Vagy én vagyok túl para.
Azért szolj, hogyan intézzük ezt a közös dolgot... No most jól rád tótam mi az intézkedést!?
Hát ez nem rajtam múlik! Az tuti, hogy asszonyommal nem megyek a hidegvizes szállásra, amikor közelben van olyan lehetőség közel azonos árban, ahhol zárt parkoló rendes ágy, melegvíz, reggeli is van.Igazából rajtunk xj-s társadalmon múlik, hogy mit szavazunk meg.Ez a DEMOKRÁCIA Nekem ez a szállás és "xj különcködés" egy felvetésem volt.
Ha egy konkrét létszám összejön, akkor nyílván lezongorázom a szállást.
Hy !

Köszönöm a segítségedet jöhet az iromány !
Mail:bigmen@freeweb.hu

Köszi
Kerestem neked XJR 400 leírást, gépkönyvet, használatit, de mintha nem is létezne efféle masina. Mivel jobbat nem tudok, talán az xj400 leirás található hozzá a legközelebb (már terhelés tekintetben). Abban biztos írnak guminyomást is. A nyomás meg az egyik leg lényegesebb adat a gumin, hiszen ez határozza meg a megfelelő futó profilt. Ha nincs ötleted honnan töltsd le, egy link gyüjteményt szivesen e-postázok e címedre!
Inkább, mint téves ötletek alapján beállított virsliguriga....

Apropó mindenkinek! Szorgos ténykedésem kapcsán szinte minden motorhoz van javítási, ill. robbantott ábrás linkem. Aki kér, küldöm a csokrétát. Ingyé persze. Még SÖRöket (Beer+Beer) se kérek!
Jose, erre a Kecskeméti Puszta Party-ra akkor ne utaljak lovettát, mert a külön szállóra megyünk? És lessz fix helyünk?
Ez egy rendes Vas! Öntömege elvileg 247 kg.+20 l benzin+Józsi bácsi c.110 kg.+ asszony (nem adhatom ki ) kg.Nem babra megy a játék! Fix platós a gép, de tudom dobozosra is variálni.
Ezt a vörsönyt meg szerintem személyesen kitárgyaljuk.Egy itinert kapnak az emberkék, így max a
szakaszok végpontjait tudod betáplálni.Azért az sem kis segítség szerintem.(szallerbeck bike maraton)
Azon sajnos nem látszik azt én is néztem de máshol meg nem találom.
Nekem a Bandiban elől hátul 2.5 van fujok ebbe is ennyit baj nem lehet belőle - remélem-.
Mög kéne öszt böszénünk. Mé nöm kő menetrö a GPS-töt? Hogyis híjják eztöt?
Nekem a teherautómon van hátul 3 Bar. Mondom milyen fínom szerkezet a Drágaságom!
Persze a kardán nehéz dolog.... azt cepelni nem kis teher.... Te Jose! Platós a motorod vagy ponyvás?
hej-haj mondom helymeghatározás
Ezen a vörsönyön lehet GPS de max hejmeghatározásra tudod használni.
Nekem is motorom van és 2,4 elöl, 2,9 hátúl
Huha, mintha a láncvédőre lenne írva, de ez motoronként változó lehet. Kb. 2 elöl, 2,2 hátul?