Végre újra születik egy motoros dal.
Az én véleményem, hogy reflénynek talán jobb lenne, hamarabb a fülbe mászna: "Éld meg hogy tép a szél"
Vagy "Élvezd, hogy tép a szél" Stb. "Dörög a motor, s tép a szél a motoros csak így él"
Mit szólsz hozzá?
5L GULF 10W-40 olaj 2130Ft/L =10650Ft. 1adag METABOND Gold ( fél flakon) 5000Ft, összesen :15650Ft.
Csak tájékoztatásul , ha valakit érdekel...15W-50 GULF olaj 2090Ft/L.
A motorodról.....a MOTORDATA alapján a SUZUKi 1985 és 1988 között csak két tipust gyártott 750ccm űrtartalommal, az INTRUDER-t és a GSX-R-t. A sima GSX -et 550ccm -ben adja meg. Nem tudom, jók-e a következő adatok, segítségül, ha MIKUNI VM 29SS karbi van rajta, akkor jók lesznek.
Olaj: 3,6L 10W-40
Gyertya: NGK DR8ES, Champion RA4HC, BOSCH XR2CS
Gyertya hézag: 0,6-0,7 mm
Első teló: SAE 15W olaj
Tisztelt szaddi
katana komolyan képben van, én rá hallgatnék ebben a kérdésben.
egyébként szoktál te motorozni, vagy csak hébe-hóba...
Ezt az oldaladat kevésbé ismerjük.
De mindenképpen sok sikert a Karmának.
Lehet egyszerűen válaszolni. Nem kicsi. Azonban jó lenne ha leírnád mire kell neked! Városban rohangálni?(nagyon jó) Motoros találkozókra járni?(szintén ok.) Száguldozni?(nem neki való). Több száz kilométeres túrákat akarsz tenni? Utast viszel(vinnél) magaddal? Válasz helyett kaptál egy csomó kérdést.
Sziasztok!
Motor vásárlást tervezek, és a a Virago 535 is az egyik kiszemelt. Az lenne a kérdésem hogy nem túl kicsi a motor? 175-180 cm magas vagyok, és az egyik fő szempont a mérete.
HŰ+HA! Megnéztem a klipet. Bizonymondom néktek, ez jó. Ne haragudj,hogy ki emelek valakit, de a dobosod kimondottan ott van a szeren. Ha ezt a koncerten végig így nyomja, azt mondanám virtuóz. Más. Mi a helyzet Gidóékkal? Válaszoltak? Ha nem ,szigorúan szóvá teszem a következő klubnapon. Bár most biztos a Sz..battai programot szervezik ezerrel!
Hogy néz ki a gyári ?
Előre is köszönet .