Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha adnál a stílusra akkor egy Royal Enfield diesel nyergében mennél. Amúgy esőmentes utat kívánok neked!
Holnap Tapolca- Diszelben motorosnap lesz.
Motoros útvonal: Nagyvázsony- Tihany- Badacsonytördemic - Tapolca-Diszel.
Én a képeken látható gépállattal megyek.
Megvannak a pozitív visszajelzések, már csak az időt kell elrendezni! Nálam szakad fél órája.
vannak még technikai problémák.
de nemsokára eljön az időm
Mer'? Mi akadályoz? Persze ha esik az engem is.
de jó lenne már!
még egy kicsit kell várnom...
Megpróbálom a tesómat is rábeszélni. Vett valami Husqarna terepest, amihez vannak supermotó kerekek is. Gondolom azzal nem gond velünk jönni!
Vasárnap délutánra túrát szervezek.

Találkozó és indulás: 15:30-kor a jól ismert Hungária körúti OMV kút és Mc Donalds parkolója, a Szőnyi úti felüljáró előtt.
Útvonal: Bp - Szentendre - Dobogókő - Esztergom - Párkány - Letkés - Szob - Márianosztra - Kóspallag - Verőce - Nőtincs - Keszeg ...meg az egész Nógrádi dombság, ami csak szem szájnak ingere, sötétedésig. 20-21 órai Bp-re érkezéssel. :)
Gyertek, ha tudtok!
Tisztelt Zsoccca
Velünk nem kell számolnod az elszállásolással örsön nálatok, mert autóval megyünk, és estig maradunk csak.
A repülőtéren biztosan összefutunk, remek, látványos program ígérkezik, sajnos szigorúan bambival a szomjúság oltására...
Szart nem iszunk!(eszünk)
Hát ha jó az ital!
Szia Csabi! A XVI. Délnyugati Party az az esemény amit olyan kedvesen ajánlott az a rendkívül idegesítő tökkelütött barom a büfésátorban? Látom te már bejelentkeztél rá. Szalkszentmártonban megint összehozott a balsors vele, de szerencsére nem ismert meg. Lehet,hogy összefutunk megint,ha a haverokat is rá tudom beszélni! Jocó haveromat nem nehéz, de a Viragós cimbora fanatikusnak nevezett minket amiért 600kilométert motoroztunk azért,hogy berúgjunk. Szerintem megérte.
Adó fejében elégett süti...... Tanulsz Viktorunktól rendesen, látom
Nem foglalkoztam tovább velük, másnap reggel 9-kor már csináltattam az ideiglenes személyit, meg a jogsit, stb. A számla nem a kártya miatt izgatott, mert azt azonnal letiltattam. Személyesen viszont tudtak volna az irataimmal rendezkedni, de másnap délelőtt már át lettek iratva az adataim az ideiglenes személyire, így már mindenki cumizhat. Amúgy a yardon maga az üti győzködött arról, hogy semmi értelme feljelentést tenni. De nem érdekel, akkor is csak azért mentem oda, mert az okmányirodán nem volt ügyfélfogadás. Nem foglalkozom a rendőrökkel, amikor feketékkel karamboloztam pár éve, ők menekültek el a helyszínről, hiába kértem, hogy maradjanak. Majd mesélek róluk néhány sztorit, ami konkrétan velem esett meg, nem fogod elhinni....az én szememben a java nagy nulla.
Szia
Ne dolgoz annyit. Halaszd el télire. Most van nyár, most kell motorozni. Ezt igazán megérthetik a főnökeid is.
Oké
Megbeszéltük!
Amikor nem sikerül a sütött, főzött, "remekmű" akkor az elfogyasztása rátok hárul. Teljes egészében. Ha jól sikerül akkor kaphatsz egy pici kóstolót.
Egyébként a haszon élvezeti jogokról is lehet szó. Én tényleg nem vagyok irigy. Nem fogy, és nem is kopik. Legfeljebb edződik. No meg hátha tanul valami újat.
"Még azt is mondták, hogy az nem bizonyíték mellettem adott esetben, ha bejelentettem."
Sőt! Ha a bankodnál letiltatod a kártyáidat, mondván, hogy ellopták, és a tolvajok ennek ellenére mégis tudnak vele vásárolni, vagy kpt felvenni, akkor az a Bank vesztesége nem a tied.

Egyébként neked is érdemes lenne, a kedves rendőrök ellen panasz tenned.
"Rendőri intézkedés elmulasztásáért"
ORFK panaszt testület.

Most végül is felvették az feljelentésedet ismeretlen tettes ellen?
Annak ellenére, hogy először meg próbáltak róla lebeszélni?
Hát pont ezért is kell bejelenteni. De azért remélem azonnal letiltattad a bank kártyákat?
Beja jól felháborodott, azon, hogy mi az hogy téged az nem mentesít, ha bejelented a papírok eltűnését.
Akkor ha valakitől ellopják a kocsiját, és azt be is jelenti, és a kocsijával a tolvajok kirabolnak egy bankot, akkor ez a valaki, már mint a lopott autó tulajdonosa szépen leüli a bank rablást?
Szerintem a kedves, tett vágytól, majd ki csattanó rendőröknek szerencséjük, hogy nem nógrádmegyei kapitányságon szolgálnak. Mivel Baját jó felháborította az olvasottak.
Oké
Akkor amint ide érsz csörgess meg és találkozunk. Vagy a Kunmadarasi pályán, vagy a Tiszaőrsi templomnál. Attól függ, hogy mikorra érsz ide, s hogy mi akkor éppen hol leszünk.
Ez egy bemásolt szöveg:

JÖVŐ HÉT PÉNTEKEN 07.05. ISMÉT ÉJSZAKAI GURULÁS! Találkozó a Lurdy parkoló hátsó részén szokás szerint. Gyülekező 20:00 tól, indulás 21:00 ,útvonal szokásos. GYERTEK MINNÉL TÖBBEN, HOGY MINNÉL NAGYOBB ZAJT KELTSÜNK :) :) :)

Esetleg ha valakit érdekel. Én meg pár haverom kint leszünk.
Komolyan gondoltam , de este jönnék is haza mert Vasárnap reggelre programom van.
Sziasztok Urak, még élek csak nincs lassan egy szabad percem sem.
Vettem egy bukócsövet meg egy első sárvédő króm keretet 15 pénzért, na ez megérte:)
Ha lesz egy szabad pár órám, akkor vérfrissítés Repsollal, kardánba is csere, lég és olajszűrő csere.
A kunmadarasi rendezvényt sajnos le kell mondanom rajtam kívül álló okok miatt:(
Ami az iratok ellopását illeti, jófej, hozzáértő zsaruk lehettek, lehet hogy én panaszkodtam volna egy kicsit...Remélem azért megoldódik és nem élnek vissza a közokiratokkal...
Motorozni nem is tudom mikor fogok, kicsit sűrű lett a nyár.
Dióhélyban ennyit, vár a meló!
Üdv mindenkinek!
Ugyan már, hova gondolsz...Elég ha néha főz valamit
Nem kőrözik, erről beszéltek lefele gőzerővel. Még azt is mondták, hogy az nem bizonyíték mellettem adott esetben, ha bejelentettem. De voltam én annyira ideges , hogy nem nagyon érdekelt a hülyeségük. Engem jobban zavart a cégalapításnál, hogy bár a kártyámat letiltottam, de az irataim a kártyával együtt valakinél vannak, aki momentán nem én vagyok....És bankban bőven elég egy személyi, meg egy minimális hasonlóság...
Dehogy fogy! Csak kopik.