Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az egyik nem Sopronkőhida ?
Sziasztok.
A következő programot gondoltam ki szombatra :
Mivel hétvégén péntek estétől vasárnap délutánig szabad vagyok ( se asszony se gyerekek ) arra gondoltam tarthatnánk egy viragos bulit nálam. Kertes családi ház , zene , sütögetés piálas stb. jó idő esetén medence is van. Ha nagyon vadnak vagy hülyeségnek gondoljátok az se baj ez egy opció.
Várom véleményeteket .
Üdv. Gyula
Augusztus környékén tervezek egy Balaton körüli-környéki motorozást.
Két helyen is tudok rendőrkollégai szállást, egész házat, 3000,- Ft/fő/éj, de 7 személynek össze kell jönni, minimum.

Nincs kedvetek csatlakozni esetleg?
Rendben,köszi szépen!
Beszéljük meg, 20/5933 664. De ne ma !
Jövő hét sajna csak Szerdáig,és kizárólag d.után!
Ezen a héten nem.
Jövő hét ?
Tisztelt SkultétiEmil
Az üzidre kattintva már azt hittem elakadtál a szereléssel, aztán most olvasom, hogy veled erősödött a csapat.
Most már csak rajtad múlik, hogy szájkaratézol, mint valami szobamotoros, vagy alkalmasint odatartod az arcodat a szélnek, mint az itteniek jórésze.
Welcome to the jungle...
Mikor lenne jó neked?
Szia Jano
Igen ha tudok segítek.
Üdv Robág!
Áll még az ajánlatod az üveggyergyázással kapcsolatban?
A Tiroli, és a német utakon ne csodálkozz!
Az alpokban pl, nem sóznak télen.
Nekem is furcsa volt. Fehérlett az út. Éderbelt meg ment a kanyar felé mint a meszes. Én már kitapostam a tűzfalat félelmemben. A korlát mögött szakadék. A Völgyben meg pici házak látszódtak.
Aztán a kanyar előtt, fék és simán befordult. Nem hittem a szememnek.
Aztán mikor kiszálltam akkor láttam hogy az úton döngölt hó van, a felülete meg fel volt szórva fehér kőporral.
Szóval nem sózzák az utat.
No meg nincs náluk az az alvállalkozói rendszer mint nálunk. S Így bele tudják tenni azt az adalék anyagot az aszfaltba ami meggátolja, hogy a szemcsék közé folyon a víz.
Gratulálok neked és a motorodnak is a kilométer teljesítéshez.
És egyébként milyen volt az út. Rohanás? Nézelődés viszonylatában?
Kicsit nagyon irigyelünk!
.....de az igazi motorozás az a Tiroli hegyekben történt.
Hihetetlen minőségű utak, és fantasztikus kanyarok, ezerszámra.

A németeknél ugyanez a minőség volt, és mindkét országban a közlekedési morál magasan a magyar intelligenciaszint felett honol.
Sziasztok! Megérkeztem az Alpokból (Ausztriában Tirolt és a nyugati vidéket jártam be, Németországban meg a Chiemsee környékét). Bejártam ungot-berget, 3300 km lett a vége, minden gond nélkül. A kis Virago ismét bizonyította, hogy "ember a talpán", 2500 m-en a hóesésben ugyanúgy szépen zörgött, mint az autópályákon. Az autópályán egyébként 90-es tempónál 3,98-at számoltam fogyasztásnak. Az átlag 4,3 volt.
Képeket hamarosan teszek fel.
Küldtem mailt.
Kalmi ha átutalással akarod kapni a lóvét akkor erre az email címre(crossfire8814@gmail.com) küld el azt a számlaszámot amire utaljam a teljes összeget postaköltséggel együtt meg a ha jól tudom kell a neved is ) az árút pedig erre a névre,címre kellene Hegedűs Sándorné 3377 Szihalom vasút út 15 anyum nevét adtam meg mert én 6:00-14:30 melózok ő meg otthon van egész nap döntsd el te hogy hogy legyen lebonyolítva az üzlet előre utalással vagy utánvétellel.Üdv Tamás
Üdv mindenkinek!
Hosszabb szünet után ismét jelentkezem a gépteremből! Figyelmeztetek mindenkit a fokozott közúti veszélyhelyzetre, mivel nemcsak megszereztem a jogsit (nem "ügyesbe", hanem "igaziba"!), de elkezdtem motorozni is. Eddig még többnyire függőlegesen ment
UKU is jól vizsgázott eddig, de azért megnézetném egy hozzáértővel. Van esetleg javaslata valakinek XVIII. kerületi szerelőre? Előre is kösz.
Felraktam a vaterára is (drágábban) de ha biztosan kell neked, leszedem, és viheted az itt meghirdetett áron!
Hívj fel! 06203224028
Kalmi a fémdobozos kamerára vevő lennék ha még nem ugrott rá senki 14-ért akartak egy ilyet rámsózni (a vezérünk egy rejtett erőforrása)elküldtem a picsába aztán még keménykedett kicsit végül csendbe maradt
Köszi a választ Katana de sajnos én voltam a balf..z a nyeregtáskát nem vettem figyelembe mert amivel megvettem az a kidörrentő a táska alá nyúlik kb 10cm-t amit meg vettem külön annyival rövidebb úgyhogy a táska előtt van a cső vége és pont a táskára pufog még azt is bekormolta a sebességgel nincs probléma egy előzés alkalmával beleugrottam 140-be asszonny mögöttem de lehetett volna még húzni neki.
Csak egészség legyen srácok!
és legyünk pirospozsgások!
Vasból van az! Nem papírkutya.
Azt hittem kettétörik a váz...
Várható volt. A nagy ugrás tükrében ez legyen a legnagyobb baj!