Üdv. Felvilágosítást szeretnék kérni. Ma reggel a munkába menet a motorom egyszer csak meg állt. Mivel még ilyen soha nem fordult elő nagyon meglepődtem. Hirtelen nem tudtam mit kezdjek a jelenséggel.Teljesen eltűnt belőle az elektromosság. Aztán meg néztem a biztosítékokat és a 30A-es ki volt olvadva. Mitől olvadhatott ki?
Szia 5.50!
A csizmám beázott. Most vittem suszterhoz, a talpa kicsit levált már, valszeg ott mehetett be a víz. De kint megoldottam, nylonzsák a zoknira.
Az új esőruha viszont fantasztikusan szerepelt: szakadó esőben is állta a "sarat".
Az 5 napból 3-on kaptunk esőt, de nem egész nap. A maradék kettőn nem esett, de borongós volt. De mindent összevetve gyönyörű út volt. Jól vizsgázott esőben is a virago.
Tisztelt sibra
Köszi, hogy megosztottad velünk az utazásod képeit, nekem úgy tűnik sokat volt borongós az idő, vizes az út.
Az új csizmád hogy bírta a strapát?
Gratulálok a motorodnak is meg neked is, azért ez már komoly teljesítmény.
Tiszteletem mindenkinek, Vegre itthon vagyok, es mostmar van internet elerhetosegem is, amint lesz idom visszaolvasom a forumot! Udvozlok mindenkit es szeles utat!
Tisztelt Skul
Végre egy belevaló motoros. Szombat délben engem is csak a vihar tudna távolotartani az esemény látogatásától.
Már csak a rendezvény közelsége okán, sőt a gyáliaknak sem lenne messze...
Ha ott összefutunk mindent meg tudunk beszélni.
Szia ototven! Del korul orommel megpattannek es az itthoni ribizliszedest egy-ket orara becserelnem az osmagyarokra Ullon. De utana ismet vissza a malenkij robotba.
(bocs az ekezetekert)
A rend kedveert ma elvittem Yamaha Harmatihoz UKU-t egy atnezesre (kozel vannak a mhelyemhez). Alapvetoen OK, de hianyzik belole meg nemi ero. Szelephezag es karburator ellenorzest/allitast javasoltak, es vsz fals levegot sziv az egyik gumi kozdarabnal (neha durrog), csere. Ennek kb 80-90 rugo szaga van, amibol egy jelentosebb reszt inkabb mas celra koltenek. Tudtok nem markaszerviz szerelot javasolni a plorinc-kispest-kobanya aranyharomszogben?
Sziasztok-életem első karbi szinkronja saját ketyerével nagyon jól sikerült -most egyenletesebb a moci járása motorféknél nem durrog ,legalább is egy kör megtétele után nem -köszönöm robág nálad a pont! :
Egy kicsit hanyagoltam a fórumot mostanság,mert hugoval fekszem,kelek! Nem buzultam be, hanem a HU-GO nevű e-útdíj ami kitölti a szabad perceimet. Súlyos pénzt spórol meg aki rászánja az időt és tervez, én pedig tervezek,szervezek. Ezt Barcs kapcsán már fényesen bizonyítottam A legnagyobb okosság,hogy a viszonylati jegy kiadó gépek Magyarul,Angolul,Németül kommunikálnak. Mint biztos tudjátok,a legtöbb hazánkon áthaladó kamion angol-német! Erről ennyit.
Nincs meg a számod. Küldj egy sms-t az enyémre és akkor tudni fogom! Most beszéltem a cimborával, el van ragadtatva az ötlettől,hogy kocsi is, sofőr is van. Az én számom a reglapomon. Vagy e-mail toroktamas70@gmail.com
Szia Gyula! Imádom az ilyen kerti partikat, de már Barcson megbeszéltük a Vörös Pista koncertet és ma hosszú telefonhívást kaptam az"intruderes haverom"tól, hogy "de ugye megyünk,mert az k.jó". Ezért csak tartalmas szórakozást tudok kívánni nektek!
Tisztelt debreczi71
Szombat dél felé terveztem meglátogatni az Üllő vezér napi rendezvényt az üllői sport parkban, de attól még a nálad készülődő sütögetésre is délutánra megjelenhetek.
Rendben, pénteken várom a hívást.
Szia Jogo.
Oda mehetek barmikor ez meg egy evbe egyszer van csak igy most inkabb kihagynam. Buli minkenkepp lesz vagy viragos vagy baratok vagy vegyesen.
Szia Laci.
Titkon szamitottam rad . Delutantol gondoltam en is . Aludni lehet a hazba van ket szoba is .meglatjuk hanyan izgulnak ra de pentek este felhivlak. Ekezet hianya miatt bocsi telorol irok.
Szia Gyula!
Ha nincs asszonypajti, ugorjatok Ti is le a Crazy Mamába szombat este, akkor nem kell magyarázkodnod legalább a kitaposott fű, meg az elhajtott szomszédok miatt.....
Tisztelt debreczi71
Én akár a fűre terített hálózsákkal is megoldom a "félpanziót"-volt már rá eset. Alszom eleget máskor vetett ágyban, tehát részemről mehet,
Mert ugye nem bodzaszörpöt szoktunk ilyenkor kóstolgatni.
Köszi a meghívást. szombat du.?
Hogy néz ki a gyári ,hátsó teleszkóp állító kulcs / 535 /
Valami normálisabbat kellene fabrikálnom .
A csizmám beázott. Most vittem suszterhoz, a talpa kicsit levált már, valszeg ott mehetett be a víz. De kint megoldottam, nylonzsák a zoknira.
Az új esőruha viszont fantasztikusan szerepelt: szakadó esőben is állta a "sarat".
Az 5 napból 3-on kaptunk esőt, de nem egész nap. A maradék kettőn nem esett, de borongós volt. De mindent összevetve gyönyörű út volt. Jól vizsgázott esőben is a virago.
Köszi, hogy megosztottad velünk az utazásod képeit, nekem úgy tűnik sokat volt borongós az idő, vizes az út.
Az új csizmád hogy bírta a strapát?
Gratulálok a motorodnak is meg neked is, azért ez már komoly teljesítmény.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nekem nagyon bejön! Eléggé hasonlít a HD Iron modellre szerintem. főleg a feneke... :D
Végre egy belevaló motoros. Szombat délben engem is csak a vihar tudna távolotartani az esemény látogatásától.
Már csak a rendezvény közelsége okán, sőt a gyáliaknak sem lenne messze...
Ha ott összefutunk mindent meg tudunk beszélni.
A rend kedveert ma elvittem Yamaha Harmatihoz UKU-t egy atnezesre (kozel vannak a mhelyemhez). Alapvetoen OK, de hianyzik belole meg nemi ero. Szelephezag es karburator ellenorzest/allitast javasoltak, es vsz fals levegot sziv az egyik gumi kozdarabnal (neha durrog), csere. Ennek kb 80-90 rugo szaga van, amibol egy jelentosebb reszt inkabb mas celra koltenek. Tudtok nem markaszerviz szerelot javasolni a plorinc-kispest-kobanya aranyharomszogben?
Majd leközelebb próbálok időbe szólni de ez hirtelen party lesz.
Szombat dél felé terveztem meglátogatni az Üllő vezér napi rendezvényt az üllői sport parkban, de attól még a nálad készülődő sütögetésre is délutánra megjelenhetek.
Rendben, pénteken várom a hívást.
Oda mehetek barmikor ez meg egy evbe egyszer van csak igy most inkabb kihagynam. Buli minkenkepp lesz vagy viragos vagy baratok vagy vegyesen.
Titkon szamitottam rad . Delutantol gondoltam en is . Aludni lehet a hazba van ket szoba is .meglatjuk hanyan izgulnak ra de pentek este felhivlak. Ekezet hianya miatt bocsi telorol irok.
Ha nincs asszonypajti, ugorjatok Ti is le a Crazy Mamába szombat este, akkor nem kell magyarázkodnod legalább a kitaposott fű, meg az elhajtott szomszédok miatt.....
Szombaton tudunk együtt menni, ahogy mondtam. Délután dumáljuk meg telcsin, hogy hol vegyünk fel benneteket este 7 felé. Megvan a számom?
Én akár a fűre terített hálózsákkal is megoldom a "félpanziót"-volt már rá eset. Alszom eleget máskor vetett ágyban, tehát részemről mehet,
Mert ugye nem bodzaszörpöt szoktunk ilyenkor kóstolgatni.
Köszi a meghívást. szombat du.?