Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Nekem megfelel az időpont ,csak az időjárás legyen jó.
Szerintem a szállást/faházat/ egyeztetni kell,amihez létszám is kell.
Más ezen a hétvégén Tiszafölvár ki megy,jön,a beugró 5ezer/nem semmi/de közelebb van mint Barcs benzinpén is kevesebb.
Akár összejöhetne hasonlá társaság/ Gyál-Pest/mint a Barcsi.
Brumiéknak is közelebb van,hátha jönnének.
Szerintem beszéljün róla.
Tisztelt robin62
Az időjárás úgy tűnik megfelelő lesz a júli 20-21. hétvégén a Robinzonra.
Kinek jó, vagy nem jó, egyeztessünk. Mindenki aki szeretne jönni, véleményezze.
Kalmi, gratulálok a picihez, boldog életet kívánok neki!

Zoli
Tisztelt kalmi79
Üdv a csöppségnek, az anyukának. Meg neked is.
Gratulálok!
Köszi mindenkinek!
Gratulálok.
Katana!

Részemről rendben, viszem a Robinsonra......ami mikor is lesz kb.? Egyébként ha megadod a motor többi adatát ( pontos típus, cm3,stb) megnézem a datában, hogy mit ír hozzá a gyártó alternatívaként...
Gratulálok ,sok boldogságot jó egészséget és sok örömet kívánok nektek!
Gratulálok!
Gratuláció!
Egészség és Boldogság kísérje!
Ezt azért gondold át újra!
Grarutláció
Szia kalmi! Jó egészséget kívánok Eszternek és az édesanyjának is! Te meg igyál valami erőset,hogy jól aludj, mert soká fogod kipihenni magad úgy istenigazán! De megéri a fáradtságot és marha jó érzés kézbe venni az embernek a gyermekét. Pelenkázni meg aztán csúcs.
Semmi bajom a szintetikus vagy rész szintetikus olajjal hiszen azt használok amióta az eszemet tudom(Castrol Actevo). De elkezdett több olajat enni a Katana a megelőzőkhöz képest. Ezért szerettem volna ásványit. Az elmondásod szerint már 1983-ban létezett a szintetikus olaj? Merthogy a Katanát akkor kezdték el gyártani és az olajbeöntőjére rá van írva a viszkozitási szám. 10w40. Ilyet pedig nem lehet ásványiból ahogy mondod. Mindegy, ki akarom próbálni a Gulfot a már említett hamisítási mizéria miatt is.
Óriási nagy gratula!
Ha lehúzod a csatlakozót, és akkor nem melegszik, akkor én úgy érzem, a fesszabályzód halt meg, vagy pedig zárlat lehet a csatlakozó utáni vezetékszakaszban. Igen, ha lehúzod, és nem melegszik, el lehet vele menni a szervizig, feltöltött akksival, mert töltésed se lesz. Én, amikor lefüstölt a fesszabályzóm, széthúztam a csatlakozót, kivettem az első izzót, hogy ne merítse az se az aksit, és úgy vittem haza lábon a gépet.
Gratulálok,jó egészséget mindenkinek.
Üdv:Viktor
Gratulálok.
Gratula, ismét gyarapodott a motoros nemzedék.
Gratulálok, jó egészséget a CSALÁDNAK!
Sziasztok! Ma délután megszületett lányunk, Eszter! APA lettem!
KI lehet. Az egyik végét a műszernek a tesre teszed és egyenként megméred ellenállás mérésválasztásnál a tekercseket. Nem szabad csak mega ohmos értéket mérni. Utána a tekercseket egymáshoz képest ,ott kicsi értéket valami 10-zen ohmost vagy 8 ohmot kell mérned. Utánna mérhetsz váltófeszűltséget a tekercsek között széthúzva a csatlakozokat ott kb egyforma feszt kell mérned. Ha nem érted hívj fel és elmagyarázom mert így hosszadalmas.
Ijen műszerem van,ezzel ki lehet mérni?
Akkor ki kell mérni a generátort. Egy autóelektromos fillérekért kiméri ha neked nincs műszered.