Sziasztok!
Nekem megfelel az időpont ,csak az időjárás legyen jó.
Szerintem a szállást/faházat/ egyeztetni kell,amihez létszám is kell.
Más ezen a hétvégén Tiszafölvár ki megy,jön,a beugró 5ezer/nem semmi/de közelebb van mint Barcs benzinpén is kevesebb.
Akár összejöhetne hasonlá társaság/ Gyál-Pest/mint a Barcsi.
Brumiéknak is közelebb van,hátha jönnének.
Szerintem beszéljün róla.
Tisztelt robin62
Az időjárás úgy tűnik megfelelő lesz a júli 20-21. hétvégén a Robinzonra.
Kinek jó, vagy nem jó, egyeztessünk. Mindenki aki szeretne jönni, véleményezze.
Részemről rendben, viszem a Robinsonra......ami mikor is lesz kb.? Egyébként ha megadod a motor többi adatát ( pontos típus, cm3,stb) megnézem a datában, hogy mit ír hozzá a gyártó alternatívaként...
Szia kalmi! Jó egészséget kívánok Eszternek és az édesanyjának is! Te meg igyál valami erőset,hogy jól aludj, mert soká fogod kipihenni magad úgy istenigazán! De megéri a fáradtságot és marha jó érzés kézbe venni az embernek a gyermekét. Pelenkázni meg aztán csúcs.
Semmi bajom a szintetikus vagy rész szintetikus olajjal hiszen azt használok amióta az eszemet tudom(Castrol Actevo). De elkezdett több olajat enni a Katana a megelőzőkhöz képest. Ezért szerettem volna ásványit. Az elmondásod szerint már 1983-ban létezett a szintetikus olaj? Merthogy a Katanát akkor kezdték el gyártani és az olajbeöntőjére rá van írva a viszkozitási szám. 10w40. Ilyet pedig nem lehet ásványiból ahogy mondod. Mindegy, ki akarom próbálni a Gulfot a már említett hamisítási mizéria miatt is.
Ha lehúzod a csatlakozót, és akkor nem melegszik, akkor én úgy érzem, a fesszabályzód halt meg, vagy pedig zárlat lehet a csatlakozó utáni vezetékszakaszban. Igen, ha lehúzod, és nem melegszik, el lehet vele menni a szervizig, feltöltött akksival, mert töltésed se lesz. Én, amikor lefüstölt a fesszabályzóm, széthúztam a csatlakozót, kivettem az első izzót, hogy ne merítse az se az aksit, és úgy vittem haza lábon a gépet.
KI lehet. Az egyik végét a műszernek a tesre teszed és egyenként megméred ellenállás mérésválasztásnál a tekercseket. Nem szabad csak mega ohmos értéket mérni. Utána a tekercseket egymáshoz képest ,ott kicsi értéket valami 10-zen ohmost vagy 8 ohmot kell mérned. Utánna mérhetsz váltófeszűltséget a tekercsek között széthúzva a csatlakozokat ott kb egyforma feszt kell mérned. Ha nem érted hívj fel és elmagyarázom mert így hosszadalmas.
Nekem megfelel az időpont ,csak az időjárás legyen jó.
Szerintem a szállást/faházat/ egyeztetni kell,amihez létszám is kell.
Más ezen a hétvégén Tiszafölvár ki megy,jön,a beugró 5ezer/nem semmi/de közelebb van mint Barcs benzinpén is kevesebb.
Akár összejöhetne hasonlá társaság/ Gyál-Pest/mint a Barcsi.
Brumiéknak is közelebb van,hátha jönnének.
Szerintem beszéljün róla.