Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hosszutávon nem lehet de még röviden sem mert a szabályozatlan feszűltség megöli a központi elektronikádat.
Bocsánat igazad van.
Nem a generátor lett áttekercselve? A fesszabályzót csak cserélni lehet, abban elektronika van kiöntve műgyantával.
A fesszabályzó valóban át lett tekercselve mert totálkáros lett.
Azt szeretném tudni hogyha a két kábel szét van húzva lehet e vele közlekedni?
Sajnos kölcsön adtam kb-egy hónapja de azóta sem jelentkezett az illető.
Ugy tudom van tartalék fesszabályzód tedd fell azt ideiglenesen és csak lanygyosodni szabad neki 4-5 perces üzem esetén.
Ha nem forrosodik semmi akkor meg van a prücök.
Szerintem zárlatos a generátorod.Azt itt már többször leírt modon ki kell mérni. De úgyemlékszem azt írtad mintha a szab futó meghibásodásakor a generátor tekercs is megsérült és újra tekercselteted? Na akkor tuti,hogy generátor tekercs lett kaki.
Akkor nem.
Ha lehúzod róla a fesszabi csatlakozóját, akkor is melegszik?
Ez nyilvánvaló, alapjáraton alig termel a generátor hasznos teljesítményt.

De minél többet használod, járatod így a motort, annál nagyobb az esélye, hogy szénné ég valami rajta.
Le mentem a parkolóba meg néztem honnan indul a melegedés. Azt tapasztaltam hogy alapjáraton gyakorlatilag semmi melegedés. Amikor adok rá gázt a fesszabályzó három fehér színű vezetéke kezd forrósodni,addig a pontig ahol össze van dugva a tekercs végével.
Egyszerű, valahol ZÁRLAT van a rendszerben.

Ennek a felkutatása rutint és műszert igényel. Ha nem akarod leégetni a generátort, mielőbb vidd el szakemberhez és ne motorozz vele.
Üdv. Meg köszönném ha tudna valaki segíteni. Az a három szál fehér kábel ami a tekercsből kijön és a fesszabályóval van össze dugva pillanatok alatt felforrósodik, és kiveri 30A-os biztosítékot. Ma három darabot a Deák tértől az Orczy térig amíg haza értem. Mi lehet a gond?
Köszi, csak akkor nem értem hogy miért paráztatják a népet.
Tudja valaki, hogy miért vették le az M2 elején levő, útdíj matricás tábláról a teherautó ikont?
Remélem nem kell fizetni motorra, mert akkor rá....tam.
Sziasztok,
Zsocca nak nem kell olaj csak szűrők .. a beírás szerint.
Szia!
10W-s viszkozitást ásványi olajból lepárlással nem tudnak előállítani, max.15-t, vagy e felett. Aki mást mond, hazudik....Ezek mind un.félszintetikus olajak.Nyugodtan választhatod, sokan vették már , tavaly tavasztól forgalmazzuk.
Nagyon jó! Ez ugye ásványi? Ha igen, 5 liter kéne. A Robinsonkor elintézzük.
Szia Katana!
Természetesen tudok adni 10W-40-t is....GULF Powertrac 4T, API SL, JASO MA teljesítményszintű, 2130FT/L bruttó literes kiszerelés
Úgy legyen!
Jó buli volt szerintem is. Majd dobom a cd-t valamelyik nap, mert osztódik...
Tegnap kicsit indiszponált lettem a végére és nem emlékszem,hogy megköszöntem e a fuvart,meg úgy általában. Szóval köszi. Nagyon jól éreztem magam. Szerintem a cimborám is. Marhára jó fej, közvetlen alak ez a Pisti.
Elkészült a második, immáron többfunkciós csomagtartóm