Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Beja benne lenne.
Viszont én nem fogadhatom el a fentartásának terheinek megosztását. Mivel akkor haszon élvezeti jogokat is szereznétek. És ugyan irigy nem vagyok de azért fogy.
Az lehet, hogy nálad volt a jogsid, de attól még az be volt vonva. Ha történetesen akkor megállítanak akkor jogosítvány nélküli vezetésnek minősült volna. A Nyilvántartásokban benne volt, a bevonás ténye.
Szerencsés vagy, hogy ez a téli időszakra eset.
Végül is elkezdték körözni az irataidat?
Az iratok előkerülésének lehet, hogy tényleg kicsi az esély. De neked fontos, hogy később nehogy vissza éljenek az irataiddal. Kölcsön felvétele, cég alapítás, vagy vásárlás. Gondolom neked sem hiányzik, hogy kéretlenül több millióval tartozó cégnek a tulajdonosává váljál.
Beja azt mondja hogy nem kellet volna a lusta rendőrökkel küzdened. Nyugodtan haza mehettél volna, aztán egy tértivevényes levélben kellet volna megtenni a bejelentést. Azt nem tudják eltüntetni, s kénytelenek vele foglalkozni.
Én hasonló esetben csak csendesen megkérem őket, hogy árulják már el a nevüket, szolgálati számukat, közvetlen felettesüket, és a felügyeleti szervüket.
Általában ennyi elég, hogy normálisan kezdjenek velem foglalkozni.
Üdv kalmi79. Szerintem nagyon jó a moci, de szeretnélek megkérni egy üveg gyertyás vizsgálatra. Természetesen csak akkor ha lesz időd. Amint írtam is voltam egy kis vidéki kiruccanáson. 417km-t mentem 23,6litert tankoltam, 5,6liter a fogyastás százon. Attól függetlenül hogy raktam bele két gyári méretű 135-ös fúvókát még mindig soknak találom a fogyasztást.
Már egy ideje nem veszik el gyorshajtásért csak nincs nagydobra verve. Van egy kuncsaftom, 635d bömbölője van, évente 4-5kilót fizet büntit. A legjobb kuncsaftjaim közé tartozik. A költségvetésnek se jó ha az ilyenektől elveszik a jogsit, mert akkor kimarad néhány körből.
Nem lehetne inkább azt, hogy mondjuk havonta utalunk nektek egy csekélyke összeget Beafenntartásra, és cserébe mentesülnénk az efféle adók alól? Mindenki jobban járna....
45 ropi volt? Nekem pár éve hasonló arányért bevonták a jogsimat 2 hónapra. Na az volt még poén. Januárban kellett volna leadnom, de pár felszólítás után csak május végére értem be vele az okmányirodára, ahol tündérke közölte velem, hogy ő aztán ezt nem fogadhatja el tőlem, mert már régen lejárt a jogerő, és kiállított egy papírt, hogy visszakaptam a jogsit. Kb 2,5 percig volt leadva
Inkább légy büszke, hogy ennyivel is hozzá járultál a költségvetéshez!
És szégyelje magát mindenki, aki szabályosan közlekedik, és nem hajlandó plusz pénzt befizetni az állam kasszába. Csak azt a potom 90% ot fizeti be a fizetéséből.
54% Tb +25% ÁFA + "16% SZJA
Jó bő félórát szántak rá, hogy meggyőzzenek arról, miért nem akarnak felvenni bejelentést. Aztán, amikor világossá vált, hogy ragaszkodok hozzá, akkor közölték, hogy rendben, üljek le, de ne is álmodjak arról, hogy este 7 előtt az üti elé kerülök. Sőt, megnyugtattak, ha feljelentést is teszek, annak semmi értelme, mert ezzel nem védem magam, stb....Rongyosra koptattam a pofámat, a végén már 3 egyenruhás próbált meggyőzni, hogy higyjem el, semmi értelme. Ezalatt 10 jegyzőkönyvet is felvehettek volna....aztán úgy döntöttem, hogy legalább már velük nem idegesítem magam, és otthagytam őket... Ez az egyik bp-i kerületi rkp volt. Nem igazán csodálkozom, hogy hemzsegnek a ráblógyilkos urak ebben a kánaánban.....
A fényképalbumodat szépen méltatta.
Srácok!
Thor barátunkról tud valaki valamit?
Barcs óta nem olvastam tőle hozzá szólást.
Remélem minden rendben van!
Egy 45öst én is dobtam a közösbe. V. 13án 72vel mentem a Vecsési út,Szent István u. által határolt területen. Naná,hogy a 40es tábla után.
A párom azt mondja, hogy nyugodtan mondhatsz bármit. Tisztában van az állapotokról. S az ő véleménye sem jobb mint a tiéd. Sőt lehet hogy még rosszabb is. Mivel ő testközelről látja a dolgokat.
Na én még egyszer nem megyek önszántamból a yardra. Bejára tekintettel nem mondok hangosan véleményt eme szerény adóforintjaimból támogatott dicső fotós szervezet munkájáról.
Húha! Úgy indulsz neki,hogy lesz legközelebb vagy inkább a Beja?
A rendőrségről tudnék mesélni, de nem teszem, nehogy általánosítás legyen, aztán még kapjak a fejemre legközelebb.......
Már megvan az ideinglenes flekni, de arra nem adja ki az új forgalmit az okmányiroda. Nem hittem a fülemnek.....
A retekje!
Ha már ellopta is legalább azt amit nem tud hasznosítani, legalább azokat bedobhatná egy posta ládába. Akkor vissza kapnád.
"Hát dögöljön meg az ilyen, oszt legyen más betegsége is! "
De azért remélem bejelentetted a rendőrségen.
Nehogy hamarosan cégek tulajdonosai legyél!
Ha 100% ra mondod az érkezésed, akkor valahogy csak meg oldjuk a sátor problémát. (Leviszem a régi sátrunkat.)
Viszont a többi kényelmi cucot azért hozhatsz!
Köszi az infót.
Én is attól félek, hogy a kettőnk súlya miatt ért vége ilyen hamar a gumi élete.
Mivel már motoroztunk együtt. Én a vezetési stílusunkat nem okolnám. Szerintem egyáltalán nem sportos. Aki tőlem óvatosabban ad gázt, és hosszabban használja a motor féket, az már nem is motorozik, hanem vitorlázik.

Tehát neked a Conti CM2 es is ugyan annyit futott mint a Metzeller?
Én attól félek, hogy esetleg hiába veszek 50 ezerért egy prémium gumit, azt sem fogom sokkal tovább használni.
Igen most szombaton gyorsulási verseny van Kunmadarason.
A Kunmadarasi találkozóról nem tudok semmit.
Ok. Értekezünk előtte. Jó éjt!
Nagyobb valószínűsége van, hogy ótó félével, mert arra jobban csúszik a servíz. Beszéljünk előtte, mert valszeg 3-an megyünk, és akkor ugye szűkiben 5 hely van a kocsiban, és befér az egész itteni bagázs, meg a macska. Hazafelé meg a nejem vállalja ilyenkor a sofőráldozat szerepét, mert ő olyan rendes.
Ez jó hír. Motorral menjünk? Mi szoktunk oda is.
Azért nincs ám teljesen memóriazavarban. Szó volt a Dinamitról is, a Backstage-ben
Hadd ne mondjam mire emlékszik a megbeszéltekről az "intruderes haverom"! Valami a Dinamitról dereng. De azt mondta "szóljál a doktor úrnak"! Mondom neki,hogy te hoztad fel az egészet! Ő erre nem emlékszik. Na mindegy ott találkozunk.