Királyság! Egyébként dorombol is ,de legfeljebb alapjáraton. Akkor meg nem nagyon tép a szél. Bár.... most ahogy nézem rendesen hajladoznak az fák. További bőséges ötletet kívánok! Tényleg érdekel,hogy csak szájtépés,vagy valóban szóba állnak a feltörekvő bandákkal a Gidóék?
Csak a rend kedvéért, van 400as Intruder is(Suzuki) de 10lóval gyengébb mint a 400as Virago. Akárhogyan nézem nem nagyon van alternatíva. 535ös van bőven eladó, van hozzá minden, jó kis motor. Lehetnek hibái természetesen a virgácsnak is,de ez már az előző tulajon múlik nem a motoron. Válogassál!
A Honda egy kicsit gyengébb(38LE) és sor kettes blokk, szerintem kicsi. Bár Suzukis vagyok, a Savage szintén nem neked való szerintem. Nagyon kicsi, rövid, 1hengeres, nem az igazi. A GS az már igen. Erős, kényelmes, megbízható, igazi (jellegtelen) tucatmotor. Első motornak kiváló, de csak akkor ha nem a chopper,cruiser vonalon akarsz nyomulni. A régi Kawáknak vannak betegségei, elfogult rajongóktól tudom. Vezérlés elég gyenge pontja a legtöbb régi Kawasakinak. Mi maradt? Tudsz mindent!
ja ezt már nem azért küldtem el h átírjuk! csak hátha valakit érdekel..viszont!az jutott eszembe, h mivel minden dalunkhoz akarok valami képi anyagot is,lehet h ehhez a dalhoz,majd közösen kellene egy klipet összeállítanunk! vagyis ha eljön az ideje, megkérek mindenkit h küldjön mocis képeket,vagy ha van jó felbontású videó is akkor az is jöhet majd! na de ez még odébb van
igazad van..akkor dübörög.azért gondoltam a dorombolra,mert magára a motor blokkra gondoltam..vagy nemtom..nem tudom elmondani,de valószínűleg inkább így lesz
sajnos a munkám miatt (ha itthon ,Zalaegerszegen dolgozunk akkor munkába is motorral megyek,amíg le nem fagyok róla)szinte csak hétvégente tudok pár kilométeres köröket menni.néha beiktatunk egy kisebb(kb 100 km-es túrát a barátnőmmel) persze ha tehetném mindig mindenhova motorral mennék.nagy szerelmem a motorozás,de nem a száguldozás.ezért is jött el az ideje h egy motoros dalt is írjak.(ez lesz a 8. saját dalunk amúgy)
A főzéssel úgy vagyok,mint a horkolással ittasan. Tudok is, meg szeretek is. Valami fasza bográcsgulyást csinálnék, de a lecsó is frankó. A paprikás krumpli inkább iskolai kirándulásra való gyors kaja. Adjuk meg a módját!
Hát tavaly volt egy nem túl nagy de az is csak akkor ment ha a benzines aggregátort beindították. Szerintem olyan ételt kell választani ami bírja a meleget. A lecsó az szerintem pl. jó választás lenne.
Nem ragaszkodom a halászléhez, az amúgy is bizonytalan (ismerve a horgászszerencsémet) Lehet még: -paprikás krumpli, kolbászos lecsó, gulyásleves, sertés pörkölt, vagy bármi más amit kitalálunk.
De ugye hűtőszekrény van ott?
Ja, ja idővel beugrott.
De nem Katanával kevertem a dolgokat.
Csak egyszerűen kilazult egy fogaskerék a fejemben. Csak sajnos pont az ami a többit mozgásba hozná.
Én jól ismerem a motorokat.
Az az aminek két kereke van. középen valami durrogó, és kemény morcona férfiak ülnek rajta.
Oké
Úgy is akartam kérdezni, hogy nincs-e valaki aki szívesen főzne.
Csapolt sör, s egyebek nem nagyon vannak a környéken.
Hisz robinzon sziget. Mesze a civilizáció.
5Km Szécsény, vagy 10 Km Balassagyarmat.
Javaslatom a következő lenne.
Összedobjuk a manit. Bevásárolunk, és bográcsban megfőzzük.
Bográcsot, és fát, tudtommal a helyszínen beszerezhető.
De ha valaki aki kocsival jön, és hoz az még jobb.
Én is szoktam emlegetni az asszonynak, hogy nyeregben vagy már, csak más szituációban.
No meg néha éneklem neki, hogy
" Őrnagy asszony ha fel ül a lovára,
Ficánkol is a ló alatta"
KÉTKERÉKEN
Valahogy más ez a nap,
Tudom, hogy csak jót ad
Valami vár rám, felkelt a nap már,
Most kell, hogy induljak!
Ha kínoz a sok rossz hír
Ez mindig meggyógyít
Vasparipámon, a gázt tövig rántom
A világ, az aszfalt hív
Forró vagy friss levegő
Áztathat száz felhő
Kanyarokat vágom, úton az álmom
Előttem hegy, lejtő
Éld, meg, ahogy tép a szél,
Nem kell burok, légzsák csak a két kerék!
Meg a vágy, bennünk ég ne várj
Dübörög a motor, nyeregben vagy már!
Kawa EN 500
Suzuki GS 500
Suzuki LS 650
Honda CMX 450
Honnan lesz hideg sör?
De ugye hűtőszekrény van ott?
Bár a halászlét én nem eszem.
De nem Katanával kevertem a dolgokat.
Csak egyszerűen kilazult egy fogaskerék a fejemben. Csak sajnos pont az ami a többit mozgásba hozná.
Én jól ismerem a motorokat.
Az az aminek két kereke van. középen valami durrogó, és kemény morcona férfiak ülnek rajta.
Úgy is akartam kérdezni, hogy nincs-e valaki aki szívesen főzne.
Csapolt sör, s egyebek nem nagyon vannak a környéken.
Hisz robinzon sziget. Mesze a civilizáció.
5Km Szécsény, vagy 10 Km Balassagyarmat.
Javaslatom a következő lenne.
Összedobjuk a manit. Bevásárolunk, és bográcsban megfőzzük.
Bográcsot, és fát, tudtommal a helyszínen beszerezhető.
De ha valaki aki kocsival jön, és hoz az még jobb.
Minden rendes embert szívesen látunk.
No meg néha éneklem neki, hogy
" Őrnagy asszony ha fel ül a lovára,
Ficánkol is a ló alatta"