Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Királyság! Egyébként dorombol is ,de legfeljebb alapjáraton. Akkor meg nem nagyon tép a szél. Bár.... most ahogy nézem rendesen hajladoznak az fák. További bőséges ötletet kívánok! Tényleg érdekel,hogy csak szájtépés,vagy valóban szóba állnak a feltörekvő bandákkal a Gidóék?
Csak a rend kedvéért, van 400as Intruder is(Suzuki) de 10lóval gyengébb mint a 400as Virago. Akárhogyan nézem nem nagyon van alternatíva. 535ös van bőven eladó, van hozzá minden, jó kis motor. Lehetnek hibái természetesen a virgácsnak is,de ez már az előző tulajon múlik nem a motoron. Válogassál!
A Honda egy kicsit gyengébb(38LE) és sor kettes blokk, szerintem kicsi. Bár Suzukis vagyok, a Savage szintén nem neked való szerintem. Nagyon kicsi, rövid, 1hengeres, nem az igazi. A GS az már igen. Erős, kényelmes, megbízható, igazi (jellegtelen) tucatmotor. Első motornak kiváló, de csak akkor ha nem a chopper,cruiser vonalon akarsz nyomulni. A régi Kawáknak vannak betegségei, elfogult rajongóktól tudom. Vezérlés elég gyenge pontja a legtöbb régi Kawasakinak. Mi maradt? Tudsz mindent!
ja ezt már nem azért küldtem el h átírjuk! csak hátha valakit érdekel..viszont!az jutott eszembe, h mivel minden dalunkhoz akarok valami képi anyagot is,lehet h ehhez a dalhoz,majd közösen kellene egy klipet összeállítanunk! vagyis ha eljön az ideje, megkérek mindenkit h küldjön mocis képeket,vagy ha van jó felbontású videó is akkor az is jöhet majd! na de ez még odébb van
így áll eddig a dal,persze énekdallam és a zene már megvan..csak pár versszak kell még:

KÉTKERÉKEN

Valahogy más ez a nap,
Tudom, hogy csak jót ad
Valami vár rám, felkelt a nap már,
Most kell, hogy induljak!

Ha kínoz a sok rossz hír
Ez mindig meggyógyít
Vasparipámon, a gázt tövig rántom
A világ, az aszfalt hív

Forró vagy friss levegő
Áztathat száz felhő
Kanyarokat vágom, úton az álmom
Előttem hegy, lejtő

Éld, meg, ahogy tép a szél,
Nem kell burok, légzsák csak a két kerék!
Meg a vágy, bennünk ég ne várj
Dübörög a motor, nyeregben vagy már!
igazad van..akkor dübörög.azért gondoltam a dorombolra,mert magára a motor blokkra gondoltam..vagy nemtom..nem tudom elmondani,de valószínűleg inkább így lesz
sajnos a munkám miatt (ha itthon ,Zalaegerszegen dolgozunk akkor munkába is motorral megyek,amíg le nem fagyok róla)szinte csak hétvégente tudok pár kilométeres köröket menni.néha beiktatunk egy kisebb(kb 100 km-es túrát a barátnőmmel) persze ha tehetném mindig mindenhova motorral mennék.nagy szerelmem a motorozás,de nem a száguldozás.ezért is jött el az ideje h egy motoros dalt is írjak.(ez lesz a 8. saját dalunk amúgy)
köszi de csak a végén akarok változtatni ;) max még a dorombolóból lesz dübörög
A főzéssel úgy vagyok,mint a horkolással ittasan. Tudok is, meg szeretek is. Valami fasza bográcsgulyást csinálnék, de a lecsó is frankó. A paprikás krumpli inkább iskolai kirándulásra való gyors kaja. Adjuk meg a módját!
Lesz itt annyi variáció,hogy Szaddi megbánja,hogy kérdezett. Tök jó beleavatkozni az alkotásba!
Köszönöm az információkat. Számlacím: Török Team kft. 1182 Bp. Királyhágó u. 73
Főleg ezeket:
Kawa EN 500
Suzuki GS 500
Suzuki LS 650
Honda CMX 450
ez engem is érdekelni mert hiányzik.
Reméljük , hogy menni fog a hűtő. Vagy ha minden kötél szakad beletesszük a vízbe jó mélyre engedve.
Ki beszél itt az ételről?
Honnan lesz hideg sör?
Vagy a paprikás krumpli.
Hát tavaly volt egy nem túl nagy de az is csak akkor ment ha a benzines aggregátort beindították. Szerintem olyan ételt kell választani ami bírja a meleget. A lecsó az szerintem pl. jó választás lenne.
Nem ragaszkodom a halászléhez, az amúgy is bizonytalan (ismerve a horgászszerencsémet) Lehet még: -paprikás krumpli, kolbászos lecsó, gulyásleves, sertés pörkölt, vagy bármi más amit kitalálunk.
De ugye hűtőszekrény van ott?
Bográcsot , hozzá bográcstartót tudok vinni ha összejön a kocsi.
Bár a halászlét én nem eszem.
Ja, ja idővel beugrott.
De nem Katanával kevertem a dolgokat.
Csak egyszerűen kilazult egy fogaskerék a fejemben. Csak sajnos pont az ami a többit mozgásba hozná.
Én jól ismerem a motorokat.
Az az aminek két kereke van. középen valami durrogó, és kemény morcona férfiak ülnek rajta.
Oké
Úgy is akartam kérdezni, hogy nincs-e valaki aki szívesen főzne.
Csapolt sör, s egyebek nem nagyon vannak a környéken.
Hisz robinzon sziget. Mesze a civilizáció.
5Km Szécsény, vagy 10 Km Balassagyarmat.
Javaslatom a következő lenne.
Összedobjuk a manit. Bevásárolunk, és bográcsban megfőzzük.
Bográcsot, és fát, tudtommal a helyszínen beszerezhető.
De ha valaki aki kocsival jön, és hoz az még jobb.
Nincs semmilyen kritérium.
Minden rendes embert szívesen látunk.
Esetleg: ahogy talpad alatt fütyül a szél
Élvezd hogy talpad alatt fütyül a szél .
Én is szoktam emlegetni az asszonynak, hogy nyeregben vagy már, csak más szituációban.
No meg néha éneklem neki, hogy
" Őrnagy asszony ha fel ül a lovára,
Ficánkol is a ló alatta"