Sziasztok! írom az új dalunk szövegét,eljött az idő,hogy egy motoros dalt is írjak a magam módján. viszont nem tudok dönteni a refrén verzión..csak a vége más de mégsem tudom melyik legyen. szóval egy kis szavazásra invitállak benneteket szóval szerintetek melyik legyen? :
"Éld, meg, ahogy tép a szél,
Nincsen burok, légzsák csak a két kerék!
Meg a vágy, bennünk ég ne várj
Dorombol a motor, lelkünk együtt száll!"
Robin: Már kikapcsoltam a telót és nem emlékszem mit írtál olajárakra,meg a fél Metabondra. Ha titkos infó akkor toroktamas70@gmail.com,ha nem akkor ide is megírhatod mennyit vigyek a költségeken felül!
A Tavalyi Robinzonról még egy kis ízelítő.
Remélem idén ti is ott lesztek.
Gondolok itt rád, a családodra, és az intrúderes barátodra, s a családjára.
Tavaly is volt aki családdal együtt jött. És a gyerekek is csodálatosan érezték magukat. Legalább is nekem ez jött le.
De kérlek, cáfold, vagy erősítsd meg Debreczi71!
Ha én egyszer azt mondom akkor meg van mondva. Szóval kérlek hozd a cuccot! Videó nézés helyett majd elmondod mit kell tennem. Elvégre dumálni megyünk le, ápoljuk a közösségi kapcsolatot, szolidan fogyasztunk, ecetetera. Látjátok? 5 sör nélkül is tudok ilyet írni.
Szerintem megoldható.
Mivel jó nagy a terület, és szerencsénkre nem is túl felkapott.
De ahogy én a területet ismerem, akár egy külön kis szigetre is külön húzódhatunk.
Igen
Nagyon jól sikerült, és szerintem évről évre egyre jobban fog sikerülni.
Egyre többen leszünk, egyre jobban ismerjük egymást, és egyre jobb programokat találunk majd ki.
Szerintem a fahídon való határ átkelés idén is meg lehetne ismételni.
Mi a véleményetek róla?
Csak a találkozó neve az hogy Virágós.
Egyébként meg örömmel látunk bármilyen márkájú motorral rendelkező motorost.
Sőt az sem baj ha netán autóval, stoppal, vonattal, vagy bármi mással, is érkezik, csak a lelkében legyen motoros!
Sziasztok!
5L 10W-40 GULF és egy fél METABOND Katanának a Robinsonra...kérlek, erősítsd meg! Ha valakinek esetleg kellene GULF 4T olaj, 10W-40, vagy 15W-50 es, netán Metabond, most írja meg hétvégéig és le tudom vinni. Az olaj árakat leírtam előzőleg, a METABOND-ból a Gold a jó, a honlapján ott van az ára( mkp-ba egy fél flakon kell !) és érdemes megnézni a teszt videót, magáért beszél. telefonon is kereshettek:203417660
Tavalyellőt ősszel, Robin és az én ötletem volt a Robinzon szigeteki Virágós találkozó.
Aztán tavaly nyáron sikerült is összejönni. A Fenti fotókon láthatod, hogy milyen is volt.
Akkor Bp-ről én vezettem le a csapatot. Persze volt aki máshonnan és szólóban jött.
Aztán egy vadregényes környezetben együtt töltöttünk egy hétvégét.
Szerintem valami hasonlót szeretnénk az idén is.
Csodálatos. Előre is köszönöm. 1986 Suzuki GSX750S(Katana). Szeretnék Japán gyertyákat is (Nippon Denso). Vevő lennék arra a cuccra ami Zsocccának most nem kell(Metabond). A barcsi találkozó fényképein rajta van néhányszor a gépem,ha vizuális egyeztetés is kell.
Oké
Akkor szerintem kitűzhetjük a júli 20-21 es hétvégét
Nekünk is jó.
A program lehetőségeket, jövő héten felvázolom.
De szerintem úgy is ott a helyszínen dönt majd a társaság.
Köszi a tippet.
A Jövő héten jobban lesz időm. Tüzetesen átnézem, és ideje lesz rendelnem is.
Az olajam szerencsére meg van. Egyszerre nagyobb tételt rendeltem. Illetve két és fél olajcserére elegendőt.
De a szűrőket kénytelen leszek most rendelnem. Bár megnézem a garázst. Mert elő fordulhat, hogy az olaj szűrőből is rendeltem az olaj menyiségéhez arányosan.
De légszűrőm tutira nincs több.
Igen
Márciusban még volt 500 km-em. Aztán olaj csere.
Most 1000 km-re vagyok a következő olaj cserétől. Ami a hét második felében, és hétvégén, valószínűleg meglesz.
Tehát most éppen 5500, nál járunk.
Holnap megyek vele gumishoz. 11 000 Km-et bírt a Metzeler. igaz két személlyel. Kíváncsi leszek a "Misi" mennyit bír majd!
"Éld, meg, ahogy tép a szél,
Nincsen burok, légzsák csak a két kerék!
Meg a vágy, bennünk ég ne várj
Dorombol a motor, lelkünk együtt száll!"
vagy: "Dorombol a motor, nyeregben vagy már!"
?