2. MINI DV-MD kameracsomag.
A képen látható tartozékokkal, memória kártya nélkül. Tartószerkezete van, sisakra, vagy kormányra vagy máshozá is rögzíthető!
Ára: 2500 Ft.
Postázom is, ha kell, de Budapesten átvehető. Akit érdekel, írjon mélt.
Mivel vettem másik, komolyabb sisak kamerát, ezért ezt a másik egyszerűbb kettőt eladom annyiért, amennyiért én vettem.
1. MINI DV kameracsomag fém dobozban.
A képen látható tartozékokkal, memória kártya nélkül. Tartószerkezete nincs, azt házilag kell megoldani, hogy sisakra, vagy kormányra rögzíthető legyen. Ára: 3500 Ft.
A 125-ös úgy néz ki mint a 250-es, szerkezetileg.
Ha ezt egy normális fószer hajtja, kbpersacc 100 évig bírja, legalább 200 000 kilóméterrel, utazója 80 körül, vége 100-110 között.
A 250-eseket ma is gyártják, az USA'-ban 4 000- 4 200 dolcsiért adják.
egy millió froncsi alatt. A Virago-k szerkezeti illesztései meg ugyanolyan precízek mint bármely mai másik márka paraméterei.
Az enyémbe ásványi olajat töltök, de próbáltam szintetikust is, nem tapasztaltam különbséget, se működésben, se olajfogyasztása nem volt Harminc éves Virago-k még vígan mennek. Gazda függő, természetesen.
Nem vagyok oda magamtól, hisz még csak ötven éve motorozgatok, a jogsim is egy hete múlott még csak 43 éves.
A mocit egy fiatal a nőcitöl vettem, így ahogy van. Neki a német élete párja hozta németből, ahol ugyancsak egy nőci hobbi motorja volt. Pöccre indul, olajat nem eszi, nem durrog nem rángat. Fogyasztása 100-ra, 90-nel, 130 kg terheléssel 2,6- 2,7 litri/száz. Hetvenes tempóval vagy fölötte ( ha lehet ennyit menni ) a Bakony dombjain sem kell visszakapcsolni.
Kell ennél több?
A képen látható tartozékokkal, memória kártya nélkül. Tartószerkezete van, sisakra, vagy kormányra vagy máshozá is rögzíthető!
Ára: 2500 Ft.
1. MINI DV kameracsomag fém dobozban.
A képen látható tartozékokkal, memória kártya nélkül. Tartószerkezete nincs, azt házilag kell megoldani, hogy sisakra, vagy kormányra rögzíthető legyen. Ára: 3500 Ft.
Örülök, hogy megkaptad. Használd egészséggel.
Ma megtettem az első hosszabb utat a plexivel, szerintem jól működik, még egyszer köszi szépen.
Masterix légyszíves hívj fel!
Üdv Kaczkó
90%, hogy jövök vasárnap.
Ha ezt egy normális fószer hajtja, kbpersacc 100 évig bírja, legalább 200 000 kilóméterrel, utazója 80 körül, vége 100-110 között.
A 250-eseket ma is gyártják, az USA'-ban 4 000- 4 200 dolcsiért adják.
egy millió froncsi alatt. A Virago-k szerkezeti illesztései meg ugyanolyan precízek mint bármely mai másik márka paraméterei.
Az enyémbe ásványi olajat töltök, de próbáltam szintetikust is, nem tapasztaltam különbséget, se működésben, se olajfogyasztása nem volt Harminc éves Virago-k még vígan mennek. Gazda függő, természetesen.
Nem vagyok oda magamtól, hisz még csak ötven éve motorozgatok, a jogsim is egy hete múlott még csak 43 éves.
Kell ennél több?