Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyikáméknál kajálunk, de mivel beteg a keze nem tud főzni, ezért most kivételesen nem ő főz, hanem mi neki.
Valamint van még egy Louis-os bőr villatáskám, mivel Zsocca nem jelentkezett érte. Legyen 3000 Ft. Tökéletes, hibátlan állapotú, csak koszos. :)
Van valami különleges ok amiért 15-30kor akarsz indulni? Vagy csak otthon legyen az ebéd?
Na most:
Képek lemaradtak:
2. MINI DV-MD kameracsomag.
A képen látható tartozékokkal, memória kártya nélkül. Tartószerkezete van, sisakra, vagy kormányra vagy máshozá is rögzíthető!
Ára: 2500 Ft.
Postázom is, ha kell, de Budapesten átvehető. Akit érdekel, írjon mélt.
Mivel vettem másik, komolyabb sisak kamerát, ezért ezt a másik egyszerűbb kettőt eladom annyiért, amennyiért én vettem.
1. MINI DV kameracsomag fém dobozban.
A képen látható tartozékokkal, memória kártya nélkül. Tartószerkezete nincs, azt házilag kell megoldani, hogy sisakra, vagy kormányra rögzíthető legyen. Ára: 3500 Ft.
Postázom is, ha kell, de Budapesten átvehető. Akit érdekel, írjon mélt.
Szia joe535!

Örülök, hogy megkaptad. Használd egészséggel.
Ja .Mert már megint be vagy baszva.
Helló tormy!
Ma megtettem az első hosszabb utat a plexivel, szerintem jól működik, még egyszer köszi szépen.
Üdv a Fórumosoknak!
Masterix légyszíves hívj fel!
Üdv Kaczkó
Na ez király, még csak át sem kell festened.
Szereztem egy mogyorótankot!
Jó lesz az úgy is. Csak ne essen!
Túl sokan nem. A HD-s haverokból nem tud jönni senki. Ha Tormy jön, és Katana+2 fő meg én, akkor öten egyelőre.
Kalmi!

90%, hogy jövök vasárnap.
@kalmi79. Mennyien leszünk kb? Mi hárman megyünk.
Én mindenkitől próbálok tanulni!
A 125-ös úgy néz ki mint a 250-es, szerkezetileg.
Ha ezt egy normális fószer hajtja, kbpersacc 100 évig bírja, legalább 200 000 kilóméterrel, utazója 80 körül, vége 100-110 között.
A 250-eseket ma is gyártják, az USA'-ban 4 000- 4 200 dolcsiért adják.
egy millió froncsi alatt. A Virago-k szerkezeti illesztései meg ugyanolyan precízek mint bármely mai másik márka paraméterei.
Az enyémbe ásványi olajat töltök, de próbáltam szintetikust is, nem tapasztaltam különbséget, se működésben, se olajfogyasztása nem volt Harminc éves Virago-k még vígan mennek. Gazda függő, természetesen.
Nem vagyok oda magamtól, hisz még csak ötven éve motorozgatok, a jogsim is egy hete múlott még csak 43 éves.
Ja,hogy ez kisvirgács! Vagyis 250es. Megint nem figyeltem a hajtást. Kíváncsi lennék milyen lehet egy ilyen gép, de még inkább a 125ösre.
Ötödikből visszakapcsolni.
A mocit egy fiatal a nőcitöl vettem, így ahogy van. Neki a német élete párja hozta németből, ahol ugyancsak egy nőci hobbi motorja volt. Pöccre indul, olajat nem eszi, nem durrog nem rángat. Fogyasztása 100-ra, 90-nel, 130 kg terheléssel 2,6- 2,7 litri/száz. Hetvenes tempóval vagy fölötte ( ha lehet ennyit menni ) a Bakony dombjain sem kell visszakapcsolni.
Kell ennél több?
Csak a Tapolca-Diszel, RE-Diesel asszociáció ugrott be hirtelen. Egyébként motorkerékpárba még maradjon csak benzin a tüzelőanyag!
Bár tetszeni nem tetszenek sem külalakra sem mint gépszerkezet, de ha betolnál hozzám egy újszerű RE-t, néha-néha azzal is gurulnék felvonulásokon.
Mi az a horpasz a tankon? Meg az a féktárcsa? Meg az a kipufogóvég? Még jó,hogy villatáska nincs a gépeden!