Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, azt hittem mégis van Gyálom motoros klub féleség.
Nem lehet elég a 130, ott valami bibi van. 150-160-ig tudnia kell menni. Abból amit elmondasz, nekem a benzinszint a gyanús, a helyesen beállított szinkron nem okozhat ilyesmit. De hallani kellene, hogy hogyan "dadog" le, mert magasabb fordulaton több minden is okozhatja, akár egyszerűen a gyertya is.
Ha van 10w40 belőle, engem érdekelne. Az idén még lesz összejövetel a Viragósokkal. Kipróbálnék valami egzotikus olajat a jövő idényben és a Q8-at, illetve a Gulfot ajánlották nekem is azzal a felkiáltással,hogy nálunk ismeretlen ezért nem hamisítják. Sajnos a Castrol nagyon népszerű a csalóknál, pedig amióta az eszemet tudom, azt használok autóba,motorba.
Zsocca!
Ajánlom a nagyvast, jók a cuccaik! Olajat nálunk vegyél a laborban...ha itt veszed, ingyen lecseréljük szűrővel együtt!
Az olaj: GULF 15W-50,2090Ft/L....van egy fél METABOND is !
Természetesen elég a 130, de úgy gondolom,hogy egy jól belőtt 535ös közel 160at kell tudjon a végére!
Motocross egyesület. A fiai versenyzők.
egyébként elég a 130-is csak nem értem az okát
de amíg rosszul volt beállítva tovább kitudtam forgatni
-de ha benzinszint lenne akkor a következő fokozatnál visszaesne a fordulat de nem esik hanem nagyon jól húz 130-ig
igen azt vettem észre a kigyorsításnál hogy hamarabb fel kell váltanom mert dadogni kezd
Alacsonyabb sebesség fokozatokban is ledadog, ha kihúzatod? Én a benzinszintnél kezdeném a keresést először.
Szia -én is 100-vagyok és most 130-nál egyszerüen ledadog és nem húz tovább-amíg rosszul volt beállítva 140-et ment -ezt én sem értem -de most legalább szebben megy alapon és a gyorsulása is egyenletesebb és nem durrog!
Szia!
Van itt egy ilyen, erről tudsz valamit?
Integrál Motoros Klub Gyál
Elnök: Soóky László
Cím: Gyál, Vasút utca 31.
Milyen elektronikára gondolsz? Egyébként a 130 kevés. A cimborám eléggé elhanyagolt 535ös gépe,simán belever a 150be az én 105 kilómmal is. Mindenképpen karcsú a 130.
sziasztok -meg csináltam a karbi szinkront -kb 8 csm eltérés volt a 2-olajoszlop között most 0-1cm,- és motorféknél durrogott de 140-ig elgyorsult -most egy kicsit hosszabb úton ,nem durrog jól gyorsul szépen megy a motor de 130-nál elfogy a gyorsulás és leszabályoz -: kérdésem -kevés lehet az üzemanyagszint ?-vagy az elektronika eddig engedi?-válaszotokat előre is köszönöm!
Sziasztok!
Yamaha SR500 vagy XT500 hengerfejet keresek. Tud valaki segíteni?
Előre is köszi!
Ezek szerint 6000km. körül jársz az idei futásteljesítményben? Nem semmi. Nekem még csak 3000. Ha augusztusban összejön a Görög túra(nyaralás) akkor én is belehúzok. Csak ne lennének műanyagok a cimboráim!
Srácok!
Nekem hamarosan vennem kéne olaj szűrőt, és légszűrőt.
Honnan érdemes rendelni?
Ha a fotó albumodba töltöd fel, akkor könnyebb megnéznünk.
Ide elég egy linket bemásolnod.
Egyébként jók a fotók!
ez tényleg jó zene! a basszeros csávó másik zenekara az egyik kedvencem (Black-Out) Jó szórakozást!
Látni fogsz érdekes arcokat, motorokat, eseményeket. Jó szórakozást!
ÜDv!
MasterX jelentkezz !
Üdv Kaczkó
Már Barcson lefixáltuk a mai estét a Crazy Mamában.
Katana, és mások! Este nincs kedve valakinek jönni zöld pardonba? Elég jó zenekar lesz, már linkeltem korábban nektek! Special Providence koncert ma este 19 órától!

http://www.mymusic.hu/20130630...

Én ott leszek, ha nem esik, motorral.
Ez már nem igaz! A múlt heti gurulásról fel akartam tenni a képeket,de csak ennyit sikerült. Pedig vannak sokkal jobbak is,pl. Tormy területmegjelölése stb. A nevemre kattintva megnézhetőek. Merre vagy littlerock? Nem boldogulok. Ez lett volna az első feltöltésem a fotók oldalra, de sikertelen. A francba!