Nem lehet elég a 130, ott valami bibi van. 150-160-ig tudnia kell menni. Abból amit elmondasz, nekem a benzinszint a gyanús, a helyesen beállított szinkron nem okozhat ilyesmit. De hallani kellene, hogy hogyan "dadog" le, mert magasabb fordulaton több minden is okozhatja, akár egyszerűen a gyertya is.
Ha van 10w40 belőle, engem érdekelne. Az idén még lesz összejövetel a Viragósokkal. Kipróbálnék valami egzotikus olajat a jövő idényben és a Q8-at, illetve a Gulfot ajánlották nekem is azzal a felkiáltással,hogy nálunk ismeretlen ezért nem hamisítják. Sajnos a Castrol nagyon népszerű a csalóknál, pedig amióta az eszemet tudom, azt használok autóba,motorba.
Zsocca!
Ajánlom a nagyvast, jók a cuccaik! Olajat nálunk vegyél a laborban...ha itt veszed, ingyen lecseréljük szűrővel együtt!
Az olaj: GULF 15W-50,2090Ft/L....van egy fél METABOND is !
de amíg rosszul volt beállítva tovább kitudtam forgatni
-de ha benzinszint lenne akkor a következő fokozatnál visszaesne a fordulat de nem esik hanem nagyon jól húz 130-ig
Szia -én is 100-vagyok és most 130-nál egyszerüen ledadog és nem húz tovább-amíg rosszul volt beállítva 140-et ment -ezt én sem értem -de most legalább szebben megy alapon és a gyorsulása is egyenletesebb és nem durrog!
Milyen elektronikára gondolsz? Egyébként a 130 kevés. A cimborám eléggé elhanyagolt 535ös gépe,simán belever a 150be az én 105 kilómmal is. Mindenképpen karcsú a 130.
sziasztok -meg csináltam a karbi szinkront -kb 8 csm eltérés volt a 2-olajoszlop között most 0-1cm,- és motorféknél durrogott de 140-ig elgyorsult -most egy kicsit hosszabb úton ,nem durrog jól gyorsul szépen megy a motor de 130-nál elfogy a gyorsulás és leszabályoz -: kérdésem -kevés lehet az üzemanyagszint ?-vagy az elektronika eddig engedi?-válaszotokat előre is köszönöm!
Ezek szerint 6000km. körül jársz az idei futásteljesítményben? Nem semmi. Nekem még csak 3000. Ha augusztusban összejön a Görög túra(nyaralás) akkor én is belehúzok. Csak ne lennének műanyagok a cimboráim!
Katana, és mások! Este nincs kedve valakinek jönni zöld pardonba? Elég jó zenekar lesz, már linkeltem korábban nektek! Special Providence koncert ma este 19 órától!
Ez már nem igaz! A múlt heti gurulásról fel akartam tenni a képeket,de csak ennyit sikerült. Pedig vannak sokkal jobbak is,pl. Tormy területmegjelölése stb. A nevemre kattintva megnézhetőek. Merre vagy littlerock? Nem boldogulok. Ez lett volna az első feltöltésem a fotók oldalra, de sikertelen. A francba!
Ajánlom a nagyvast, jók a cuccaik! Olajat nálunk vegyél a laborban...ha itt veszed, ingyen lecseréljük szűrővel együtt!
Az olaj: GULF 15W-50,2090Ft/L....van egy fél METABOND is !
-de ha benzinszint lenne akkor a következő fokozatnál visszaesne a fordulat de nem esik hanem nagyon jól húz 130-ig
Van itt egy ilyen, erről tudsz valamit?
Integrál Motoros Klub Gyál
Elnök: Soóky László
Cím: Gyál, Vasút utca 31.
http://bolthely.hu/generalspee...
Yamaha SR500 vagy XT500 hengerfejet keresek. Tud valaki segíteni?
Előre is köszi!
Nekem hamarosan vennem kéne olaj szűrőt, és légszűrőt.
Honnan érdemes rendelni?
Ide elég egy linket bemásolnod.
Egyébként jók a fotók!
MasterX jelentkezz !
Üdv Kaczkó
http://www.mymusic.hu/20130630...
Én ott leszek, ha nem esik, motorral.