Az együléses motorostárs nevét(nicknevét is az indexfórumon) megadnád? Csak,hogy tudjam miként keressem ha realizálódik valami a Görög úttal kapcsolatban!
Tegnapi gurulás. Végül is hatan voltunk! Gyönyörű tájakon jártunk, hazafelé kicsit fázva, de naplementében motoroztunk! Imádom ezt a Nógrád és Pest megye határa mentén húzódó dombságot!
@Kispest30: Nálam a villatáska. Kb 14órakor indulok a dolgomra,ha adsz egy címet akkor odaviszem. Vagy találkozzunk a MOL kúton? A telefonomra is jó sms-ben, vagy e-mail. toroktamas70@gmail.com
Csodálatos a 4 liter. Hozzá ne nyúlj semmihez! Használat után egy rendszeresített ronggyal töröld ki a kidörrentőt ha zavar! Ha olvasol minket akkor tudod,hogy bármilyen panasz(motorikus) esetén, karbiszinkron-üveggyertya. Ez az első. De ha 2személyel 4lityi! Az fantasztikus. Ha a vége is jó 150-160km. akkor aztán tényleg ne babrálja senki mert csak ronthat rajta! Ez az én meglátáson. Biztos fognak a többiek is reagálni.
A tettes én vagyok. Nyilvántartom a fejemben az Intruder italozási szokását, és ezért mindenképpen be akartam menni Aszódra tankolni. Meg egy kicsit a fehér 7es BMW-t is meg akartam gyalázni. Különben marha jó gurulás volt, csodaszép helyeken jártunk. Így túrázva derül ki igazán,hogy milyen szép a mi országunk.
Megvagyunk, hazaértünk, csak pont ott mentetek előre ezerrel, ahol le kellett volna fordulni jobbra BP irányába. Mi megálltunk és vártunk hátha visszajöttök, de aztán nem jöttetek és mi elindultunk haza. Ettől függetlenül mindenkinek köszi, hogy jött, szerintem csodálatos helyeken jártunk!
Sziasztok tavaly szeptemberben lettem virago tulajdonos (xv535 2003) előtte egy suzuki gs 500-at hajtottam 98500km-el eladtam 6 évig szolgált eddig csak a háttérből figyeltem a beszélgetéseket mert nem vagyok egy nagy fórumozó de most van egy problémám és ezért fordultam ide nos azt vettem észre hogy a kipufogó vég a felső cső kormosabb mint az alsó az alsó csőn szinte semmi kormolás nincsen ez mitől lehet?A kipufogó az gyári (ha jól tudom akkor Sibra-tol vettem ) mert amivel megvettem annak semmi hangja nem volt bicajosok párszor befordultak előttem és még ők háborogtak ha szóltam nekik.De ennek már van adtam neki hangot hidegvágóval a fogyasztással nincsen gond 4l/100-on 2 személlyel 80-90-es nyugdíjas tempóval olajat nem eszi . lehet hogy hülyeséget kérdeztem de engem kicsit idegesít ez a kormolás Üdv Tamás.
Bocs hogy eddig nem szóltam. De vaciláltam rajta. Sok mindent nem lehet szállítani benne, s akkor meg úgy döntöttem, hogy nem biggyesztek akkor fel semmit az első krómos villára.
Egyébként jól néz ki.
Mi pénteken délután jöttünk. S bele is szaladtunk felhőszakadásba. Kb 20 km-en keresztül dőlt a víz. De nem érdekelt minket. Mentünk tovább töretlenül. Volt hogy nagy feszültségű vezetékek alatt jöttünk át és ép villámlott. Azonnal csattant is a dörgés. S akkorát szólt, hogy szinte éreztem a hang nyomását a sisakon. Mintha fejbe vágtak volna.
Majd le estem a motoról. Gondolkoztam, hogy meg álljunk e. De elvetettem a dolgot .Mivel szerintem várakozhattunk volna egy csomót míg csillapodik. Aztán meg újra belementünk volna a viharba.
Így meg keresztül mentünk a viharon egy fél óra alatt, aztán 5-10 perc alatt meg is száradtunk.
Most még itt vagyunk Őrsön. Valamennyire megtakarítom a motort. Majd 16 körül tervezünk indulni. Vagy lesz zápor vagy nem. Nem érdekel minket.
Ja tényleg K.madarason sikerült vennem használt hátsó gumit.
Mischlen Tamach
2008 as évjárat. A futó felületén is ugyan akkora a minta mélység mint az oldalán. Van rajta egy fékezés nyom, s egy javított defekt nyom.
10 ezerét adták. Ha csak annyit megy majd csak mint a Metzelerem, már akkor is kevesebben van a felétől.
Szia !
Ha Zsoccca nem jelentkezett, én megvenném /ha nekem is adod/
ma ha jól tudom találkozol Katána-val ,át is adhatnád neki gondolom megteszi nekem /nem tudtam vele beszélni telón ki van kapcsolva/majd a pénz Neki odadm.
Tisztelt kalmi79
A dunakanyari motorozást én már ma reggel megkezdem oda, hétvégi parasztot alakítok nagy átéléssel: borsóbetakarítás, meggyszürettel. Ezért sajnos nélkülem kell hegyen völgyön dübörögnötök. Azért jó utat nektek.
A tegnapi kunmadarasi program látványos és érdekes volt. Mindent előadtak amit drift, és páros gyorsuló pályán lehet, ronggyá szaggatott gumiktól a szétrobbantott vezérműig. A kamion gyorsulást délután sajnos szakadó eső késleltette, azt már nem vártuk meg, sőt hazafele jövet a 4-esen többször is zivatarfelhők alá kerültünk. Mivel Zsocccáék és ptomi észak felé mentek talán ők elkerülték a zuhit. Itthon (délpesten) viszont egyáltalán nem esett egész nap. Az alföldnek is megvan a szépsége, amit a rossz idő sem tud elvenni.
Ja a dunakanyar hemzseg a szúnyogoktól!
Egyébként jól néz ki.
Majd le estem a motoról. Gondolkoztam, hogy meg álljunk e. De elvetettem a dolgot .Mivel szerintem várakozhattunk volna egy csomót míg csillapodik. Aztán meg újra belementünk volna a viharba.
Így meg keresztül mentünk a viharon egy fél óra alatt, aztán 5-10 perc alatt meg is száradtunk.
Most még itt vagyunk Őrsön. Valamennyire megtakarítom a motort. Majd 16 körül tervezünk indulni. Vagy lesz zápor vagy nem. Nem érdekel minket.
Ja tényleg K.madarason sikerült vennem használt hátsó gumit.
Mischlen Tamach
2008 as évjárat. A futó felületén is ugyan akkora a minta mélység mint az oldalán. Van rajta egy fékezés nyom, s egy javított defekt nyom.
10 ezerét adták. Ha csak annyit megy majd csak mint a Metzelerem, már akkor is kevesebben van a felétől.
Ha Zsoccca nem jelentkezett, én megvenném /ha nekem is adod/
ma ha jól tudom találkozol Katána-val ,át is adhatnád neki gondolom megteszi nekem /nem tudtam vele beszélni telón ki van kapcsolva/majd a pénz Neki odadm.
A dunakanyari motorozást én már ma reggel megkezdem oda, hétvégi parasztot alakítok nagy átéléssel: borsóbetakarítás, meggyszürettel. Ezért sajnos nélkülem kell hegyen völgyön dübörögnötök. Azért jó utat nektek.
A tegnapi kunmadarasi program látványos és érdekes volt. Mindent előadtak amit drift, és páros gyorsuló pályán lehet, ronggyá szaggatott gumiktól a szétrobbantott vezérműig. A kamion gyorsulást délután sajnos szakadó eső késleltette, azt már nem vártuk meg, sőt hazafele jövet a 4-esen többször is zivatarfelhők alá kerültünk. Mivel Zsocccáék és ptomi észak felé mentek talán ők elkerülték a zuhit. Itthon (délpesten) viszont egyáltalán nem esett egész nap. Az alföldnek is megvan a szépsége, amit a rossz idő sem tud elvenni.
Ja a dunakanyar hemzseg a szúnyogoktól!